AutoHobby.no Anmeldelser

4,5

Veldig hyggelig telefonsamtale med sjefen som lager mye flott videoer på diverse plattformer..veldig bra skvettlapper foran og bak..rask å god levering..kommer selvsakt til å kjøpe andre produkter ett... Vis mer

Gode priser og svært rask levering. Jeg hadde ventet at mattene skule være i gummi, men fikk følelsen av at de var litt plastikkaktige. Men de passet godt og ser ok ut.

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Vis mer

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Vis mer

1. Nr. 5 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Bilutstyrsbutikk

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

311 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bra nettbutikk

Bra nettbutikk. God kvalitet og rask levering!

19. februar 2026

Svar fra AutoHobby.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Waleed!
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd både med kvaliteten og den raske leveringen.

Kvaliteten var dårlig

Kvaliteten var dårlig

19. februar 2026

Hei Shafiq,
det var leit å høre at du opplevde kvaliteten som dårlig. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal være.

Send oss gjerne en e-post på kundeservice@autohobby.no
med litt mer info om hva det gjelder, så ser vi på saken og finner en løsning.

Rask respons på henvendelse

Rask respons på henvendelse. Fikk kjapt hjelp til montering av takstativet jeg kjøpte.

18. februar 2026

Svar fra AutoHobby.no

Takk for hyggelig tilbakemelding, Tuva!
Veldig kjekt å høre at du fikk rask hjelp med monteringen av takstativet. Det er akkurat sånn vi ønsker at det skal fungere.

Kjapt, enkelt og kvalitet

Kjapt, enkelt og bra

17. februar 2026

Svar fra AutoHobby.no

Tusen takk for tilbakemeldingen, Arild!
Kjekt å høre at handelen opplevdes både kjapp og enkel.

Gode nøgd med kjøp

Gode nøgd med kjøp. Rask levering:)

9. februar 2026

Svar fra AutoHobby.no

Takk for hyggelig tilbakemelding, Rune!
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med kjøpet og at leveringen gikk raskt.

Kjapt sendt

Kjapt sendt, god kommunikasjon, opplevelse med post nord heller dårlig, lang leveringstid og ødelagt forpakning.

3. februar 2026

Svar fra AutoHobby.no

Takk for tilbakemeldingen, Ronny!
Kjekt å høre at bestillingen ble sendt raskt og at kommunikasjonen fungerte bra. Synd at opplevelsen med PostNord ikke var like god denne gangen - det er dessverre litt utenfor vår kontroll, men vi følger alltid opp hvis noe skjer under transport.

Håper alt ellers står bra til med produktet.

Hei Tommy,

Tusen takk for super tilbakemelding! 🙌

Veldig hyggelig å høre at du opplevde rask og feilfri levering. Det er akkurat slik vi ønsker at handel av biltilbehør hos Autohobby.no skal være - enkelt, effektivt og uten stress.

Velkommen tilbake neste gang du trenger nytt Tesla-tilbehør eller annet utstyr til bilen 🚗

Rask og bra!

27. januar 2026

Hei Tanja,

For en herlig tilbakemelding - tusen takk! 😊

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive noen ord. Rask levering og gode produkter er noe vi jobber hardt for hver eneste dag hos Autohobby.no.

Håper vi kan hjelpe deg igjen neste gang du trenger biltilbehør.

Feil ble rett.

Dere sendte ut feil matter, men når dere svarer på mail innen 30 min beklager og sender ut nytt med en gang kan man ikke klage. Alle kan gjøre feil men ikke alle kan god service. Strålende👌🏼

3. februar 2026

Hei Sven Øyvind,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🙏

Du har helt rett - feil kan skje, også hos oss. Det viktigste er hvordan man rydder opp, og vi er veldig glade for at du opplevde rask respons og at vi fikk sendt ut riktige matter med én gang.

Vi jobber hver dag for å levere både kvalitetsprodukter og god service på biltilbehør og Tesla-tilbehør hos Autohobby.no, så det betyr mye å høre at du er fornøyd.

Takk for tilliten - og for at du ga oss sjansen til å rette opp 🙌

Kjapp service

Kjapp service, god kundebehandling!

10. februar 2026

Hei Marius,

Dette var en skikkelig hyggelig lesning - tusen takk! 😊

Kjapp service og god kundebehandling er akkurat det vi ønsker at alle som handler biltilbehør hos Autohobby.no skal oppleve.

Setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering. Håper vi kan hjelpe deg igjen neste gang du trenger noe til bilen 🚗

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Odd Erik! 🙌
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både service og tempo. Vi jobber hardt for rask levering og god kundeservice på alt av biltilbehør - så dette setter vi stor pris på 😊

Wiktor @Autohobby

Ryddig, rask og god leveranse

Ryddig, rask og god leveranse. Alt fungerte som annonsert, samt at de svarte kjapt på telefon da jeg hadde spørsmål.

30. januar 2026

Dette var veldig hyggelig å lese, Jan Helge - tusen takk! 😄
Supert å høre at alt fungerte som annonsert, og at du fikk rask hjelp på telefon da du trengte det. Vi prøver alltid å være lett tilgjengelige og hjelpsomme, enten det gjelder Tesla-tilbehør eller annet biltilbehør.

Dårlig passform

Den gjør jobben utmerket. Men passformen var ikke bra

28. januar 2026

Hei Vegard - takk for tilbakemeldingen 😊
Fint å høre at produktet gjør jobben sin, men leit at passformen ikke ble som forventet.

Passformen kan variere avhengig av årsmodell. Denne varen passer Model Y 2020-2024 og Model 3 2020-2023. Har du en nyere utgave av Model Y eller Model 3, vil dessverre ikke denne varianten passe - da trengs det en annen modell.

Send oss gjerne en e-post på kontakt@autohobby.no
, så sjekker vi gjerne om du har fått riktig vare til bilen din og finner en god løsning sammen 👍

Wiktor @Autohobby

Bra handel nok en gang fra AutoHobby

Bra handel nok en gang fra AutoHobby. Rask levering og varer akkurat som beskrevet.

27. januar 2026

Tusen takk for tilliten, Arne! 🙌
Veldig kjekt å høre at du har handlet hos oss flere ganger og at både levering og produkter har svart til forventningene. Akkurat sånn det skal være 😊

Wiktor @Autohobby

Anbefaler Autohobby på det sterkeste!

Autohobby er en utrolig trygg nettside, har handlet der flere ganger, og skuffer aldri. Produktene er som visst på bildene, og veldig troverdig.

Veldig hyggelig kundeservice om det skulle vært noen spørsmål.

Anbefaler sterkt!

29. januar 2026

Wow - tusen takk, Daniel! 😄
Dette var utrolig hyggelig å lese. Veldig kjekt å høre at du opplever Autohobby.no som en trygg nettbutikk, og at både produkter, bilder og kundeservice lever opp til forventningene.

Slike tilbakemeldinger motiverer stort - takk for anbefalingen! 🙌

Rask levering

Rask levering
Trygg emballasje

20. januar 2026

Tusen takk, Trond! 😊
Supert å høre at både levering og emballasje var på plass. Vi gjør vårt beste for at biltilbehør skal komme raskt og trygt frem 🚚📦