Veldig hyggelig telefonsamtale med sjefen som lager mye flott videoer på diverse plattformer..veldig bra skvettlapper foran og bak..rask å god levering..kommer selvsakt til å kjøpe andre produkter ett... Vis mer
Gode priser og svært rask levering. Jeg hadde ventet at mattene skule være i gummi, men fikk følelsen av at de var litt plastikkaktige. Men de passet godt og ser ok ut.
Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Vis mer
AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Vis mer
- Nr. 5 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Bilutstyrsbutikk
AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!
Kristian Birkelands Vei 12, 4820, Froland, Norge
- 453 38 347
- Kontakt@Autohobby.no
- autohobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Sender med post nord så det er nedtur…
Sender med post nord så det er nedtur ellers alt greit.

Svar fra AutoHobby.no
God kvalitet på varene de selger
God kvalitet på varene de selger. God service. Sender kjapt. Godt innpakket.

Svar fra AutoHobby.no
Dørmatter foran og bak passet utmerket
Dørmatter foran og bak passet utmerket, også mattene for baggasjegulv. Men "stripen" innenfor baggasjelokket blir ikke liggende i ro og hindrer lukking. Matter for brtønn og frunk synes ikke å passe godt

Svar fra AutoHobby.no
Veldig enkel og oversiktlig nettside…
Veldig enkel og oversiktlig nettside hosAutohobby – det var raskt å finne frem til det jeg trengte. Bestillingen ble sendt allerede dagen etter, og leveringen gikk utrolig fort. Alt i alt en veldig god kundeopplevelse!

Svar fra AutoHobby.no
Veldig fornøyd med handelen hos…
Veldig fornøyd med handelen hos Autohobby.no! Rask levering, god oppfølging og utrolig bra kundeservice. Alt gikk smidig, og jeg handler gjerne her igjen!

Svar fra AutoHobby.no
Varer levert etter kort tid
Varer levert etter kort tid, virker til å være god kvalitet på produktet 👍🏻

Svar fra AutoHobby.no
Ingen bruksanvisning i pakken hvordan…
Ingen bruksanvisning i pakken hvordan lakkstift sett skal brukes. Ingen video eller bruksanvisning på hjemmeside heller. HAr ikke funnet noe på Youtube heller.

Svar fra AutoHobby.no
AutoHobbys service er som forventet 10…
AutoHobbys service er som forventet 10 av 10.
De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem.
AH beklager det inntruffne og overfører mellomlegget til meg umiddelbart.
AH bekrefter med dette at prisgarantien deres er reel og jeg forblir en aktiv kunde hos de. Kan anbefale AH til alle som vurderer å handle tilleggsprodukter til sin Tesla.

Svar fra AutoHobby.no
Gode produkter og enda bedre kundeservice!
Det er ikke første gangen jeg bestiller fra AutoHobby.no, og det blir heller ikke siste gang.
Gode kvalitetsvarer som passer perfekt for min Model 3.
Bestilte Frontlip fra dem, som ble dessverre skadet under frakt, men dette ble håndtert fort og proft av Autohobby.no
Har også bestilt tidligere allværsmatter fra dem, og de passet perfekt for bilen. De er av god materialkvalitet samt veldig enkelt å vaske.
Veldig fornøyd med servicen de gir og hvor behjelpelig de er. Kommer til å anbefale dem til alle!

Svar fra AutoHobby.no
Cover i bagasjerom til min Tesla passet…
Cover i bagasjerom til min Tesla passet litt dårlig/var litt for stor og bukket seg på midten, i tillegg da også vanskeligere å åpne trunk under bagasjerom.

Svar fra AutoHobby.no
Tar godt vare på kundene
Makan til god service har jeg ikke opplevd. Kan trygt anbefales!

Svar fra AutoHobby.no
Enkelt å handle til gunstig pris
Enkelt å handle til gunstig pris. Ikke imponert over leveringstiden.

Ryddig og seriøs bedrift
Veldig ryddig bedrift å handle hos, synes det er lett å kommunisere med dem, og nettsiden er veldig oversiktlig. Har møtt dem ansikt til ansikt også, veldig trivelige personer som alltid har ett smil om munnen.
Har handlet mye gjennom dem, gode priser og sitter igjen med ett bra inntrykk. Vil anbefale folk å handle her.

Svar fra AutoHobby.no
Bestilte gulvmatter til Model Y Juniper…
Bestilte gulvmatter til Model Y Juniper og oppdaget dagen etter at produktet var satt kraftig ned i pris. Tok kontakt med AutoHobby for å høre om det var mulig å få prisjustering selv om varen allerede var sendt.
Fikk svar nesten med en gang, og de refunderte hele mellomlegget uten noe tull. Helt utrolig god kundeservice og veldig hyggelig behandling hele veien.
10/10 service, raske svar og en butikk som faktisk tar vare på kundene sine. Kommer definitivt til å handle der igjen.

Svar fra AutoHobby.no
Alltid god service og hyggelige…
Alltid god service og hyggelige mennesker. Varene er supre! Handlet flere ganger til min Tesla mod y

Super service ,
Super service ,
Veldig bra detaljer, og de gjør en veldig god jobb med å gi rabatter på detaljer, flott selskap, jeg anbefaler det til alle 100%, jeg har kjent dette selskapet i 3 år og jeg er veldig fornøyd, gode priser og veldig gode rabatter