AutoHobby.no Anmeldelser

4,5

Veldig hyggelig telefonsamtale med sjefen som lager mye flott videoer på diverse plattformer..veldig bra skvettlapper foran og bak..rask å god levering..kommer selvsakt til å kjøpe andre produkter ett... Vis mer

Gode priser og svært rask levering. Jeg hadde ventet at mattene skule være i gummi, men fikk følelsen av at de var litt plastikkaktige. Men de passet godt og ser ok ut.

Mye fine varer. Savnert installasjonsistruksjoner til varen jeg kjøpte. Ble i en telefonsamtale før kjøpet gitt instruksjoner, samt henvist til å finne på Internett. Jeg ble i etterkant usikker på hvo... Vis mer

AutoHobbys service er som forventet 10 av 10. De reagerer lynraskt på mail jeg har sent dem. Saken er at jeg har betalt mer for et produkt levert av AH enn det en konkurrent kunne tilby. AH beklag... Vis mer

1. Nr. 5 av de 11 beste virksomhetene i kategorien Bilutstyrsbutikk

AutoHobby.no er en norsk nettbutikk med lager i Froland, kun 10 minutter fra Tesla Supercharger på Stoa ved E-18. Du har muligheten til å hente bestillingen din hos oss etter avtale via e-post eller telefon. Vi er opptatt av å tilby tilbehør av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, og vi hjelper deg gjerne med å finne det du trenger. Enkel betaling og trygg handel Hos oss kan du velge å betale med Vipps, Klarna, eller EHF for bedrifter. En trygg, enkel og hyggelig handel. Velkommen til AutoHobby.no!

Promotion box for AutoHobby.no

Full Pakke Tesla Model 3 Highland

Oppdag vår bestselger med alt du trenger for din Tesla Model 3!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

311 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Rask ordre behandling og meget god…

Rask ordre behandling og meget god kundeservice!

3. juni 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Rune, tusen takk! Rask ordrebehandling og god kundeservice er hjertet i det vi driver med. Setter stor pris på tilbakemeldingen. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Veldig fornøyd med produktet

Veldig fornøyd med produktet, bra kvalitet og passer fint, men frakten tok jo litt lengre tid enn vanlig

23. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Abdul, takk for tilbakemeldingen! Kjekt at du er fornøyd med kvaliteten og passformen. Beklager at frakten tok litt lengre tid enn vanlig denne gangen, det jobber vi med å bli bedre på. Håper vi ser deg igjen. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Anbefales

Anbefales, kjapp på svar og sendinga.
Å varene svarer alltid til forventningene.

21. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Steffan, tusen takk for anbefalingen! Godt å høre at du får raske svar og rask sending, og at varene lever opp til forventningene. Setter stor pris på det. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

veldig bra

veldig bra , og fort levere

17. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei, og tusen takk! Veldig bra og rask levering er akkurat det vi går for. Takk for at du handlet hos oss. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Varene er overraskende i god kvalitet

Varene er overraskende i god kvalitet , det eneste jeg kan trekke for alt for langt tid til å sende varene.

19. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Moises, takk for tilbakemeldingen! Kjekt at kvaliteten overrasket positivt. Leveringstiden tar vi til oss, vi jobber stadig med å få varene raskere ut til deg. Håper vi ser deg igjen. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Svar fra AutoHobby.no

Hei Frode, tusen takk! Levert som forventet er en fin kvittering på at ting fungerer som det skal. Takk for at du handlet hos oss. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Helt grei handel.

Helt grei handel.

12. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Per, takk for tilbakemeldingen! Er det noe vi kunne gjort bedre for å gjøre handelen til en topp opplevelse, hører vi gjerne fra deg på Kontakt@Autohobby.no. Vi vil alltid bli litt bedre. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

God pris

God pris. Rask levering.

14. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Lene, tusen takk! God pris og rask levering er akkurat det vi vil at du skal sitte igjen med. Takk for at du handlet hos oss. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Veldig rask frakt

Raskt frakt, og varer som beskrevet. Handler nok herfra igjen!

14. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Kristian, tusen takk! Rask frakt og varer som beskrevet er akkurat det vi vil levere. Hyggelig at du vil handle hos oss igjen, vi sees neste gang. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Anbefales

Bra utvalg og rimelige priser, også greit at de har god forklaring på produktene hvilket som passer til den spesielle årsmodellen jeg trenger, så jeg slipper og kjøpe feil og må sende i retur.

11. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Geir, tusen takk! Godt å høre at du setter pris på utvalget og prisene, og at produktinfoen hjalp deg å finne riktig del til årsmodellen. Det er nettopp det vi vil, at du skal treffe riktig første gang og slippe retur. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Venter fortsatt på varer…

Venter fortsatt på varer bestilt for mer enn 14 dager siden. Alle varer var på lager i nettbutikken ved bestilling. Fikk rask ordrebekreftelse, men der stopper det. Tok kontakt etter en drøy uke og da skulle varene sendes asap. Fikk melding om registrert pakke hos Postnord. Men ingen levering. Etter gjentatte forsøk på mail får jeg bare bortforklaringer uten noe forslag til løsning. Venter fortsatt nå på dag 16. Gudene vet når varene kommer.

20. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Jørgen, dette beklager jeg virkelig. Varen du hadde bestilt var på "pre-order" Altså Lakkstiften. Men leveringstiden ble litt lenger enn forventet her. Så dette er på vår kappe. Vi beklager så mye igjen.
Takk for bekreftelse på at varen er mottatt, jeg kan love deg en raskere opplevelse neste gang:)
Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Anbefales

Godt utvalg, god pris, leverte kjapt og god kvalitet på produktet jeg mottok. Veldig fornøyd og kan helt klart anbefales.

6. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Tony, tusen takk for anbefalingen! Godt utvalg, god pris, rask levering og god kvalitet, det er akkurat den pakken vi vil levere hver gang. Så fint at du er fornøyd. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Hyggelig kundebehandling

Hyggelig kundebehandling

7. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Terje, tusen takk! Hyggelig kundebehandling er noe vi setter høyt, så dette var kjekt å høre. Bare ta kontakt om du trenger noe mer. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Veldig god service.

Veldig god service.

15. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Christoffer, tusen takk! Så fint at du fikk god service hos oss. Vi er her om du trenger noe mer til bilen. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Kjempe service å greie folk.

Kjempe service å greie folk.

Svar fra AutoHobby.no

Hei Rune, tusen takk! Kjempe service og greie folk er akkurat sånn vi vil bli husket. Setter stor pris på tilbakemeldingen. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Alt fungerte som det skulle

Alt fungerte som det skulle, har ennå ikke prøvd produktet (lakk rep for vi).

6. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Pål, tusen takk! Godt å høre at alt fungerte som det skulle. Lykke til med lakkreparasjonen, og bare rop ut om du lurer på noe underveis, så hjelper vi deg gjerne. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Kjapt levert!

4. mai 2026

Svar fra AutoHobby.no

Hei Jan Andre, tusen takk! Kjapp levering er noe vi jobber hardt for. Takk for at du handlet hos oss. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Masse flotte greier til model y…

Masse flotte greier til model y juniper!! Å meeeeget hjelpsom å hyggelig bemanning 🤩 anbefales på det sterkeste👍

Svar fra AutoHobby.no

Hei Jon-Vidar, tusen takk for de fine ordene! Så gøy at du fant masse bra til Model Y Juniper, og at du følte deg godt ivaretatt av gjengen. Kos deg med bilen. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby

Super service

Super service, fantastisk kundeservice med mannen selv som man ser på insta. Bra produkter til god pris anbefales på det sterkeste

Svar fra AutoHobby.no

Hei Christian, tusen takk! Super service er akkurat det vi vil at du skal sitte igjen med. Setter stor pris på tilbakemeldingen. Hilsen Wiktor Midtbø @ Autohobby