Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yderst professionel vejledning og hjælp fra autocampers.dk i forbindelse med 3 ugers leje af Maui autocamper i New Zealand. Alt fungerede perfekt fra afhentning i Christchurch til aflevering i Aucklan... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ganske enkelt uproffessionelt firma . Leje af autocamper i Skotland . Store problemer med deres samarbejdspartner i Skotland Bunk Campers Elendig bil med diverse fejl , firmaet i Skotland vil... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Som 1. gangs autocampere var det en fantastisk oplevelse at leje via Autocampers.dk Efter en smule uoverensstemmelse omkring lejepris så wuptiwupti så klarede Dorte&co dette til UG Under "ophold/... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har bestilt en autocamper hos Autocampers.dk skal til New Zealand snart, og vi har mange spørgsmål og plus en meget sent ændring efter bestilt og betalt. Dorte og Søren har være meget behjælpeli... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bobilutleie
  2. Bilutleiefirma
  3. Guidede turer
  4. Turoperatør
  5. Reisebyrå
  6. Søkesider for reiser

Skrevet av virksomheten

Autocampers.dk er et tilbud til dig, der gerne vil køre autocamper i USA eller Canada og samtidig ønsker at gøre en god handel. Vi gør det nemlig nemt at få en god pris: - Butikken er åben alle døgnets timer - Du får en eksakt pris og kan bestille, når det passer dig - Du kan se alle aktuelle tilbud og rabatter - Du har nem adgang til al relevant information om leje af autocampers - Det sikrer lave omkostninger og dermed en bedre pris til dig!

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Yderst professionel vejledning og hjælp

Yderst professionel vejledning og hjælp fra autocampers.dk i forbindelse med 3 ugers leje af Maui autocamper i New Zealand. Alt fungerede perfekt fra afhentning i Christchurch til aflevering i Auckland.

29. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har lejet en auto camper som vi…

Vi har lejet en auto camper som vi hentede i Tyskland . Vi var afsted 3 uger og vi troede vi skulle aflevere vognen 12/9 kl 12 men det var en fejl for det var kl 10 så afleverede 2 timer for sent … da vi ankom med vognen gennemgik firmaet den og sagde alt ok de overførte depositum tilbage til os med det samme.. ligeledes super god service undervejs det er ikke sidste gang vi lejer gennem autocampers

12. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ganske enkelt uproffessionelt firma

Ganske enkelt uproffessionelt firma .
Elendig bil med diverse fejl , firmaet i Skotland vil ikke give erstatning . Trods utallige henvendelser til Autocampers.dk , med løfte om at de ville tage fat i Bunk Campers og tage vores klagesag op med dem, er intet sket .
Købt og betalt hele lejen gennem Autocampers.dk - hermed er de ansvarlig overfor deres kunder .
Vi finder ikke Autocampers.dk har taget vores sag alvorlig og forsøgt at hjælpe os med evt erstatning sag .
Useriøst firma . Kan ikke anbefales .

1. august 2024

Hej Jacob
Vi er mindst lige så ærgerlige over forløbet som dig, og også meget skuffede over Bunks håndtering af sagen.
Efter vores oplysninger har du fået en kompensation direkte fra Bunk, og vi har bedt dig bekræfte dette i mail af 15. november. Vi kan dog ikke se, at vi har modtaget dit svar.
For at kunne gå videre med sagen, beder vi dig lige svare på mailen. Så er vi nemlig bedre stillet i den videre dialog med Bunk, som vi selvfølgelig gerne tager. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage kontakt til os, så vi i fællesskab kan samle trådene og aftale den videre færd.
Dorte
Autocampers.dk

En super oplevelse

Vi er netop vendt hjem fra Australien, hvor vi i en måned har boet og kørt rundt i en autocamper lejet gennem Autocampers.dk. Alt, lige fra bestilling på hjemmesiden i Danmark til udlevering og aflevering af autocamper i Australien, er forløbet problemfrit.
Autocampers.dk. (og deres samarbejdspartner i Australien) får derfor vores varmeste anbefaling.

27. juni 2024

Hej Peter og rejsefæller
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med os og et forhåbentligt vidunderligt rejseeventyr i Australien.
Vi giver roserne videre til vores partner i Australien. De bliver de glade for Down Under.
Mvh Dorte, Autocampers.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god service og tilgængelighed fra Autocamper.dk

Vi havde en god oplevelse med Autocamper.dk selvom meget gik galt med autocamperudlejningsstedet.
En lang historie kort, så havde vi en masse problemer med den Autocamper vi fik udleveret. Det var en masse fejl af forskellig karakter og udlejningsstedet var ikke særligt behjælpelige. Dog var Autocamper.dk meget tilgængelige, selvom jeg ringede om aftenen og hjalp med at presse udlejningsstedet. Derudover tog Autocamper.dk mine problemstillinger alvorligt og gjorde hvad de kunne. Så vidt jeg har forstået, har de efterfølgende ophævet samarbejdet med denne udlejer.
Kundeservicen har været i top og jeg ville ikke tøve med at benytte autocamper.dk en anden gang.

28. juli 2023

Service til UG, X og slange

Under "ophold/brug" af camper var der lidt spørgsmål...wuptiwupti hurtig brugbare svar 👍
Stor tak og respekt for service, forståelse og hjælp !
Vi havde en fed tur til Normandiet og bruger 100% Autocampers.dk igen ved næste tur

14. oktober 2023

Svar fra Autocampers.dk

Hej Jensen - Hvor er det bare dejligt at høre, at I havde en god tur. Vi håber, at I får lyst til endnu flere eventyr i autocamper. Mange hilsner Dorte fra Autocampers.dk

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jeg er efter lidt uoverensstemmelser,og…

Jeg er efter lidt uoverensstemmelser,og misforståelser.. blevet kontaktet af Autocampers som har lyttet og forstået mit budskab, og viseversa”
Tak for det autocampers 👍

12. oktober 2023

Kære Morten
Tak for anmeldelsen. Vi er super galde for, at vi fandt en god løsning på det hele, og vi håber at se dig igen:-) Mange hilsner Dorte fra Autocampers.dk

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Autocamper.dk (Søren) perfekt håndtering af reklamation.

Da vi skulle afhente vores autocamper i Portland, konstaterede vi, at der var ting, som ikke var i overensstemmelse med lejekontrakten. Vi kontaktede Autocamper.dk, som sørgede for, at der blev rettet op på dette. Derudover fik vi lidt kompensation for besværet, så vi er fuldt ud tilfredse med den service, som firmaet leverede. En ferie i Oregon kan varmt anbefales. Der er masser af natur og gode overnatningspladser, som kan benyttes undervejs.

5. oktober 2023

Svar fra Autocampers.dk

Hej Peter. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glade for.

Varmeste anbefalinger til Autocampers.dk

Hvis man står og overvejer at leje en autocamper, så kan jeg kun på det varmeste anbefale at bruge autocampers.dk. Her får du den fineste service og hjælp.
Både i perioden op til, at vi skulle afsted, men specielt under vores 5 uger lange rejse rundt i Balkan, var det super nemt at få hjælp med både stort og småt. Og det uagtet ugedag eller tid på døgnet. Vi oplevede kun servicemindede folk, der gjorde deres ypperste for rådgive eller hjælpe.

31. juli 2023

Camperferie fra Elmshorn

For andet år i træk, har vi igen lejet en Autocamper , hos RENT rent Easy Hamburg Nord i Elmshorn..som vi køre til Elmshorns i Tyskland og henter..her står Peter altid :-) klar med et smil.Og man får en udførlig gennemgang af hvordan en camper virker,...de 2 gange vi har lejet har det været nye autocampers, denne gang var der lidt vente tid..men vi blev budt på en god kop kaffe imens. vi føler os altid godt behandlet af Autocampers.dk, når vi henter og aflevere igen. Mvh. Familien Rosenlund

14. juli 2023

Altid nemt og godt!

Jeg har igen lejet en Autocamper igennem Autocampers.dk, denne gang fra Tyskland, alt fungerede til Ug. Tak for jeres altid gode rådgivning, og så kan jeg varmt anbefale at leje en Autocamper ved Apollo i Hamborg- det virker bare ☺️

11. juli 2023

Svar fra Autocampers.dk

Hej Morten. Tak for anmeldelsen! Dejligt at høre, at du er glad og tilfreds.

Fuldstændig fantastisk kundeservice.

Fra overvejelse til tryk på knappen, har vi aldrig været i tryggere hænder før afrejse. Søren formår igennem skærmen, at tydeliggøre hvad er op og ned, imens han samtidigt indfrier små som store ønsker. Fuldstændig fantastisk kundeservice. TAK FOR DET! Vi glæder os til turen!

29. september 2022

Bestilling af RV i Alaska

Jeg har netop bestilt et RV til brug i Alaska til sommer. Det var meget nemt at finde information og bestille på autocampers.dk hjemmeside.
Jeg havde et par spørgsmål, og Søren sendte kompetente svar lynhurtigt.
Super service ift bestilling !

6. februar 2022

Virkelig god service!

Vi har netop booket en autocamper gennem autocampers.dk og fik fantastisk god service. Vi var temmelig ufleksible med både type af vogn og datoer hvilket gjorde til virkelig svært. Men Søren blev ihærdigt ved og til sidst lykkes det at få præcis den type vogn vi gerne ville have og på præcis de datoer.
Virkelig godt arbejde og virkelig god service! At prisen så også matcher markedet er bare endnu et plus!
Jeg vil anbefale autocampers.dk til enhver og vil også selv bruge dem i fremtiden.

18. november 2021

Trylleri og fantastisk service

Brug endelig Autocampers.dk, når det igen bliver muligt at drage ud i verden på egen hånd!
Autocampers.dk formåede vha lige dele trylleri, vedholdenhed og god service at redde vores tur rundt i New Zealand (i 2019), efter at vi selv havde måttet opgive at finde en egnet autocamper. Og de var med hele vejen på mail. Supersejt firma!

23. januar 2021

Fejl

Jeg beklager men blot en Fejl anmeldelse,,

30. juni 2020

Svar fra Autocampers.dk

Vi arbejder på at opklare, hvad baggrunden er for denne anmeldelse, som vi er uforstående overfor. Fortsættelse følger.

Kan klart anbefales

Autocampers.dk leverer en fantastisk service. De har holdt os opdateret under denne corona-krise, kommet med gode alternativer og tips til vores rejse og har altid været hurtige til at svare på vores spørgsmål.
I sidste ende fik vi en rigtig god deal på vores leje af autocamper! Nu håber vi bare, at vi kan komme afsted! :)

25. juni 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv