Attitudez Anmeldelser

1. Koffertbutikk

AttitudeZ is een jong Belgisch merk van kwalitatieve reiskoffers. Bij de ontwikkeling van elk nieuw product vinden wij het belangrijk dat Design, Functionaliteit en Kwaliteit hand in hand gaan. Zo zijn bijvoorbeeld al onze reiskoffers uitgerust met 4 dubbele wielen en een kwalitatief en uiterst veilig TSA-slot. Naast de traditionele, stijlvolle kleuren, selecteren wij ook enkele trendy kleuren.

Bra

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Air-Z handbagage in champagne

Op 16/08/22 heb ik een handbagage van het type Air-Z in de kleur champagne gekocht.
Dit is echt wel een heel goede aankoop, wat prijs en kwaliteit betreft.
De bagage heeft een heel mooi strak modern design met een soort glans.
Ze rijdt heel zacht door de stevige wieltjes . Binnenin is ze heel kwalitatief afgewerkt in een knappe stof.
Misschien had een waterbestendige binnenzak nuttig geweest om de laatste natte zwemkleren in te steken.
De kleur champagne is ook echt de kleur die ik in gedachten had. Maar op de foto’s op de website toont die veel lichter van kleur, tot bijna wit.
Ook de levertijd is echt wel top en zeer snel. De volgende dag had ik reeds mijn levering thuis.

1. september 2022

Mensen koop hier nooit een koffer!!!

Mensen koop hier nooit een koffer!!!! Eerst weten ze niet waar het paketje is ??? En geven ze GLS de schuld!!! Vervolgens beloven ze dat hij de volgende dag geleverd word!! Ook niks van waar en nu zit ik ook nog heelang op mijn geld te wachten !!! Ik heb dit nog nooit meegemaakt wat een slecht slecht en slecht bedrijf en service

29. juli 2022
Logoen til Attitudez

Svar fra Attitudez

Beste Henk,
Het pakket werd waarschijnlijk verkeerd geleverd bij een buur tijdens uw reis. Uiteraard zal u terugbetaald worden. Hiervoor vragen we enkel om ons het niet-leveringsdocument getekend terug te bezorgen.
We sturen uw klacht door naar GLS.

Mooie koffers

Ik ben zeer tevreden over de koffers en de snelle levering. De koffers zijn heerlijk ruim en hebben een chique uitstraling. De koffers komen stevig over, ik ga ze binnenkort uitproberen dus ben benieuwd of ze de reis gaan overleven. Ik ben blij met mijn aankoop en zeker voor de prijs en hoefde geen verzendkosten te betalen. Hier een blij mens.

8. juni 2022

AANRADER!!…

Had de grote koffer L besteld maar door een misverstand aan mijn kant dacht ik dat ik een verkeerde maat koffer had gehad een email gestuurd maar werd daarna gelijk terug gebeld door een zeer vriendelijke meneer die alles uitlegde en het misverstand uit de wereld hielp. de koffer is super mooi en stevig, ik heb gelijk daarna ook de koffer S gekocht voor de handbagage kortom zoek je een kwalitatief goede koffer voor een redelijke prijs . EEN AANRADER!!

4. juni 2022