Arturtopolski Anmeldelser 246

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Stosuję dietę od 3 miesięcy i udało mi się zrzucić 4 kg, ale najważniejsze dla mnie jest moje samopoczucie. Czuje się lekko, mam dużo więcej energii i chęci do działania. Przygotowanie posiłków jest... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dieta Pana Artura jest tania, zdrowa, niewymyślna, smaczna. Porcje są duże, wybrałam cztery posiłki dziennie, a w zupełności wystarczały mi trzy. Po trzech tygodniach stosowania udało mi się schudnąć... Vis mer

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Bardzo jestem uradowana

Bardzo jestem uradowana, że kupiłam dietę
3 tygodnie 3.5 kg na minusie 🩷
Dieta plus ćwiczenia super działają
Właśnie zamówiłam kolejna aby wdrożyć po miesiącu stosowania tej
Idę po więcej ! Dziękuję

26. januar 2026

Polecam👌

Dieta jest bardzo zróżnicowana,łatwa do przygotowania, dieta plus ćwiczenia i jest -4kg. Polecam serdecznie

1. januar 2026

Zadowolona

Jestem zadowolona z diety Pana Artura. Prawie osiągnęłam cel, schudłam juz 12kg, zostało jeszcze 2kg. Przepisy są proste i łatwe. W jednej z diet miałam mało ryb, Bez problemu po napisaniu do Pana Artura zostalo to zmienione. Polecam

1. september 2025

Doświadczenie bycia na diecie

Byłam na diecie i bardzo byłam zadowolona pierwsza miałam w kwietniu druga otrzymałam w czerwcu posiłki były bardzo dobre i dopasowane do moich schorzeń.

24. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Książka Artura Topolskiego to prawdziwa skarbnica wiedzy.

Książka Artura Topolskiego to prawdziwa skarbnica wiedzy na temat zdrowego odżywiania. Autor w przystępny sposób tłumaczy zawiłości dietetyki, jednocześnie oferując praktyczne porady, które można łatwo wdrożyć w codzienne życie. Szczególnie doceniam rozdział poświęcony planowaniu posiłków, który pomógł mi lepiej zorganizować moje podejście do diety. Choć niektóre przepisy wydają się nieco skomplikowane, całość stanowi inspirujące źródło motywacji do zmiany nawyków żywieniowych. Polecam tę książkę każdemu, kto chce świadomie zadbać o swoje zdrowie."

19. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Od dłuższego czasu zaśmieca skrzynkę…

Od dłuższego czasu zaśmieca skrzynkę pocztową niechcianą korespondencją z dietami, którymi nie jestem zainteresowant. Brak zgody na wysyłanie takiej korespondencji to nic dla tego Pana. Informacje zwrotne o zaprzestaniu puszczane koło ucha. Omijać szerokim łukiem.
W uzupełnieniu na odpowiedź:
Skoroi wyraziłem taką zgodę proszę podesłać chętnie się z nią zapoznam. Skorzystałem z linku z wypisem ciekawe czy zadziała.

1. oktober 2025
Logoen til Arturtopolski

Svar fra Arturtopolski

Proszę przestać pisać pomówienia. Po pierwsze wyraził Pan zgodę na otrzymywanie informacji marketingowych na maila - zbieramy dowody taki zgód, możemy podesłać. Druga sprawa może się Pan z niej wypisać - tradycyjne link do wypisania jest na samym dole każdego maila, który do Pana od nas przychodzi.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem na diecie p.Artura od maja…

Jestem na diecie p.Artura od maja schudłam 10 kg . Posiłki są proste i mega smaczne a przede wszystkim bardzo szybkie w przygotowaniu . Próbowałam już wielu diet ale ta odpowiada mi najbardziej, jednym z powodów jest to że wcale nie czuję głodu a kilogramy lecą w dół .Polecam wszystkim którzy chcą schudnąć

Vurdert til 5 av 5 stjerner

W ciągu 8 tygodni na minusie 11…

W ciągu 8 tygodni na minusie 11 kg👍Dieta jest smaczna i nie wymaga miliona godzin przy przygotowywaniu posiłków. Jadłospis zgodny z moimi wskazaniami odnośnie tego co lubię a czego nie.

Trudno o dokładne polecenie

Trudno o dokładne polecenie, ale tylko dlatego, że przerwałam dietę z braku czasu. Szalony okres i zmęczenie nie pozwoliło mi w 100% poświęcić się temu. Dietę miałam korygowaną i tu ukłon na szybką reakcję i otrzymanie skorygowanej diety

Super dieta😀

Super dieta😀
Nie czuje się na niej głodu a wręcz przeciwnie ,syte i duże porcje nie do przejedzenia😊
Bardzo szybkie,łatwe i przede wszystkim smaczne posiłki do przygotowania.
Polecam🙂

15. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv