Arteflora

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Wil je opgelicht worden moet je bij…

Wil je opgelicht worden moet je bij Arteflora wandlampen bestellen. Ik heb €. 78,20 betaald en niets ontvangen. Behalve een mail dat er iets was misgegaan. Kreeg bericht dat ze binnen 5 dagen geld zouden terugstorten. Dat is nu al 2 weken geleden.
Ik ga aangifte doen van oplichting bij politie. Ook wordt de rechtsbijstand ingeschakeld. Je voelt je machteloos tegen dit soort criminelen.
Mijn advies: nooit zaken doen met dit bedrijf.

20. mars 2025

Waardeloos.

Waardeloos.
Verkeerde lampen ontvangen en retourformulier van het bedrijf ontvangen.
Vervolgens onder protest op eigen kosten ze retour gestuurd.
Word het pakket niet aangenomen en krijg ze nu net voor de 2de maal retour gestuurd naar mijn adres. Geld kwijt en ook nog eens onnodige kosten gemaakt om het pakket te retouneren.

2. april 2025

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Lampen verkeerd geleverd en toegegeven door "bedrijf" dat zij verkeerd hebben geleverd. Vervolgens retourneren op eigen kosten wat wettelijk niet mag als het non-conformiteit betreft. Dit aangegeven en vervolgens onder protest aangeven dat deze ene keer er een uitzondering gemaakt wordt en ik een retourlabel krijg voor terechte kosteloze retournering. Nu vervolgens bijna een maand later nog geen retourlabel mogen ontvangen. Gelukkig met Klarna gekozen voor achteraf betalen. Probleem aangegeven bij Klarna en betaling gepauzeerd. Bepaald geen kunstig stukje van deze dropshipper! Wees gewaarschuwd

17. mars 2025

Niks kopen hier

Niks kopen hier. Ik heb lampen besteld met afstandsbediening. Krijg ik ze zonder. Lampen terug gestuurd en geld nooit terug gekregen. Oplichting

27. februar 2025

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Ben sinds weken bezig om 5 verkeerd geleverde lampen geruild te krijgen. Moet ze opsturen, zelf de verzendkosten betalen, lampen opsturen en dan zullen ze proberen om het zo snel mogelijk op te lossen. Wil ze desnoods naar Den Haag brengen om te ruilen maar ook daar geen enkele reactie op.
Stuur dagelijks een mail maar 0 reactie

11. mars 2025