Arcadiafinans Anmeldelser 105

TrustScore 4 av 5

4,1

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var hurtigt og nemt, man udfyldte nogle få personlige oplysninger og i løbet at få minutter fik man så adskillige tilbud at vælge imellem.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Spam på SMS som man ikke kan afmelde. Jeg er ikke kunde hos denne virksomhed. Jeg har gentagende gange forsøgt at afmelde SMS’er, samt blokeret nummer uden held. Jeg går nu skridtet videre og... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var hurtigt og nemt, man udfyldte nogle få personlige oplysninger og i løbet af få minutter fik man så adskillige tilbud at vælge imellem.

Informasjon om virksomheten

1. Finanstjenester utenom bank
  2. Finansmegler
  3. Kredittinstitusjon

Om Arcadiafinans

Skrevet av virksomheten

Arcadia Finans hjælper dig med at finde det bedste lån blandt forskellige banker og långivere.

Lån fra 25.000 til 500.000 kr. Hurtigt svar. Sammenlign flere lånetilbud. Lån penge hurtigt og sikkert med Arcadia Finans.

Vi hjælper dig med at finde de bedste lån. Udfyld en gratis og uforpligtende ansøgning på få minutter og få svar med det samme.

Du kan søge: Forbrugslån, lån uden sikkerhed, samlelån og kviklån med os.

Lån Penge Samlelån Forbrugslån Lån Uden Sikkerhed

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle språk

Professionel rådgivning meget kompetent

Professionel rådgivning meget kompetent

2. oktober 2025

Hej Mikael,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores rådgivning som både professionel og kompetent – det betyder meget for os.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Manglede penge til flytning og dobbelte…

Manglede penge til flytning og dobbelte husleje og kunne kun ty til at låne online. Arcadia Dinas var behjælpelig....dog ikke med ønsket beløb, men fik alternativ mulighed. Hurtigt og nemt. Kan klart anbefale Arcadia finans

25. september 2025

Hej Knud,

Tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig videre – også selvom det ikke blev med det ønskede beløb. Det betyder meget for os, at du fandt processen hurtig og nem, og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Tusind tak 🙏

Tusind tak 🙏

15. september 2025

Hej Mohamad,

Selv tak – og mange tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Neda

Hej, jeg modtog gode tilbud efter min registrering, og jeg fulgte jeres gode råd og var i stand til at få et lån på kort tid.

8. september 2025

Hej Neda,

Vi sætter stor pris på din positive anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fandt relevante tilbud og hurtigt fik det lån, du havde brug for. Vi er glade for, at vores rådgivning har været en hjælp i processen.

Det var hurtigt og nemt

31. august 2025

Hej Achim,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har fået anbefalet vores service – og vi er glade for, at vi har kunnet leve op til forventningerne.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sagen er behandlet og tak for hjælpen

Sagen er behandlet hurtigt og tak for jeres hjælp:)

28. august 2025

Hej Ramin

Dårlig service

13. august 2025

Hej Ib,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet dårlig service. Vi kan dog se, at du har fået formidlet et lån via vores side, og derfor vil vi gerne forstå, hvad der har fået dig til at give os 1 stjerne.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundservice@arcadiafinans.dk, hvis du vil uddybe din oplevelse.

☺️helt fint !!

21. juli 2025

Hej Malene,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt har været helt fint.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

God betjening

God kontakt

28. juli 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig vurdering og et godt tilbud.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

ikke værd at bruge tid på

28. juli 2025

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke føler, at vores service var tiden værd. Vi vil meget gerne forstå, hvad der har skuffet dig, så vi kan forbedre os fremover.

Du er altid velkommen til at skrive til os på kundservice@arcadiafinans.dk.

Arcadia Finans

Hurtig betjening

Hurtig betjening

26. juli 2025

Hej Tina,

God og hurtig service

26. juni 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Din feedback betyder meget for os.

Hurtig svar

Hurtig svar

22. mai 2025

Hej Robin,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De er virkelig ubehagelige da de sende…

De er virkelig ubehagelige da de sende beskeder fra forskellige nummer selvom man blokker dem. Hold jer væk da de har engang en telefon da deres afmelde nummer til beskeder virker ikke ( smart)
Jeg vil anmelde dem til politiet hvis de ikke stopper med at spamme på min tlf numner

28. mai 2025

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse. Vi tager dine bekymringer meget alvorligt og forstår, at det har været frustrerende.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at dette er første gang, vi hører fra dig omkring dette problem. Nummeret, du nævner, har været registreret i vores system siden 2023. Det kan være, at det er blevet tastet forkert, eller at nummeret tidligere har været i brug af en anden person.

Vi har nu spærret dit nummer i vores system, så du ikke længere vil modtage beskeder fra os. Vi vil også gerne præcisere, at vi kun sender SMS-beskeder fra ét enkelt nummer, så hvis du har oplevet beskeder fra flere forskellige afsendere, stammer de sandsynligvis ikke fra os.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at få dette bekræftet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos kundservice@arcadiafinans.dk.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvis jeg havde kunnet sendt printscreen ville der stå at søge om lån hos Arcadia og det er udfra denne forside jeg søgte på

Det var ikke de andre selskaber jeg søgte lånet på. Men på selve Arcadia. Så forstår jeg ikke hvorfor jeg bliver sendt videre til nogle som er lang dyrere i ÅOP end det Arcadia tilbyder. Men det er de dyreste løsninger jeg får. Så virker det ikke særligt seriøs når man lægger så mange personlige oplysninger frem

26. mai 2025

Svar fra Arcadiafinans

Hej Henrik. Tak for din anmeldelse.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at Arcadia Finans ikke selv udbyder lån, men fungerer som formidler. Vi samarbejder med flere långivere for at give dig forskellige muligheder.

Det er helt korrekt, at de endelige tilbud og renter fastsættes af långiverne efter en individuel vurdering. Hvis et tilbud ikke passer til dine behov eller økonomiske situation, står det dig naturligvis frit for at afvise det. Du er altså ikke forpligtet til at tage imod et tilbud, hvis du ikke finder det attraktivt.

Vi forstår, at du havde andre forventninger, og vi tager din feedback til os.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

der ikke noget hjælp til noget

der ikke noget hjælp til noget, kun masse af detaljer oplysninger og ikke andet jeg har ikke fået noget lån på dette jeg søgte men på lån der lå 70 % under jeg søgte.

19. april 2025

Hej Jimmy,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du denne gang ikke har haft en god oplevelse.

Vi kan se, at du tidligere har fået formidlet et lån gennem os, og derfor vil vi gerne forstå, hvad der denne gang ikke levede op til dine forventninger.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundservice@arcadiafinans.dk, så vi kan se nærmere på din sag og blive bedre fremover.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan ikke bruge sådan et fup firma til…

Kan ikke bruge sådan et fup firma til noget

23. april 2025

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har fået det indtryk af os.

Vi kan se, at du tidligere har fået formidlet et lån gennem os i 2022, og derfor undrer det os, at du nu omtaler os som et "fup firma".

Vi vil meget gerne forstå, hvad der ligger bag din oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på kundservice@arcadiafinans.dk, så vi kan se nærmere på sagen.

Arcadia Finans Danmark

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv