Arabischemasterclass Anmeldelser 246

4,6

De methode is over het algemeen goed en de uitleg is duidelijk. Wel is het jammer dat de uitlegvideo’s onzorgvuldig zijn. Wanneer de docent een fout maakt, zou het prettig zijn geweest als dit op... Vis mer

Hele fijne ervaring! De broeders komen alle beloftes na, zijn super veel beschikbaar om hulp te bieden en extra initiatieven door te voeren desondanks hun hun eigen bezigheden. Moge Allah hun hiervoor... Vis mer

Een jaar geleden begonnen met AM class en vorige week de toets behaald van Medina boek 1 Alhamdoullilah! Nu gaat het lezen een stuk sneller en begrijp stukken tekst van verhaaltjes maar het alles bela... Vis mer

Goede lessen. Hele fijne begeleiding. Alles is op eigen tempo te doen. Je krijgt vele extra's vanuit de organisatie. Als je de oprichters spreekt ervaar je ook dat het doel is dat wij als ummah de Ara... Vis mer

1. Språkkurs

De Arabische Masterclass is een 1 jarige opleiding die je helpt met een beheersing in de Arabische taal. De onderdelen die aanbod komen zijn: De Arabische Taal Begrijpen, Het Arabisch Alfabet, Arabisch Leren lezen Lezen Arabisch Leren Schrijven, Arabische grammatica toepassen, Oefenen met voorbeelden uit de Koran, en we werken volgens de Medinah boeken.

4,6

Enestående

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Deze opleiding is top

Deze opleiding is top! Ik kan middels de Arabische Masterclass nu alhamdoulilah de koran lezen ook begrijpen waardoor ik mijn band met mijn schepper veel meer heb kunnen versterken!

20. januar 2025

10/10!

Manier van uitleg geven, motiveren 10/10 Allahouma barek!

Na de 4de les, terug de koran kunnen lezen, is een onbeschrijfelijk gevoel alhamdoulillah!

Had nooit gedacht om zo snel de koran terug te kunnen lezen. Ik raad dit iedereen aan in shaa Allah!

8. desember 2024

Ik begon bij nul kennis ik volg de…

Ik begon bij nul kennis ik volg de lessen nu ongeveer 10 maanden en het is subhanAllah zo motiverend, zeker na dat je de woorden begint te herkennen en omdat veel broeders en zusters elkaar motiveren blijf je toch doorzetten. Lessen en coaching is goed te volgen Alhamdoelilah

23. oktober 2024

De beste investering die ik in jaren…

De beste investering die ik in jaren heb gedaan. Zeer professioneel opgezette methode om de arabische taal te leren. Ben er zeer tevreden mee en ook met de hoeveelheid coachlessen er zijn waar je veel info uit kan halen en weer verder kan.

23. oktober 2024

De cursus is duidelijk met goede

De cursus is duidelijk met goede uitleggen en voorbeelden. Je krijgt de benodigde hulp, dmv van een coach. je hebt een mooie, nauwe community waar je veel aan hebt.

Zeker doen!

Voor degene die twijfelen, gewoon doen!! Het is een goede investering. De lessen zijn duidelijk en goed te volgen. Het is wat aan de prijzige kant, maar wat je er voor terug krijgt is natuurlijk onbetaalbaar. Moge Allah subhanwatallah het voor ons alle vergemakkelijken.

23. oktober 2024

Arabische Masterclass is een heel fijne…

Arabische Masterclass is een heel fijne methode om Arabisch te leren.
Ik ben pas begonnen, maar door de hoeveelhied ondersteuning die wordt geboden en de aanwezige stof om gebruik van te maken zie ik alleen maar de mogelijkheid tot groei in de toekomst In Sha Allah. Ook wordt er veel aandacht gegeven aan het behouden van je motivatie en het opbouwen van discipline.

23. oktober 2024

ze zijn oprecht in hun doel

ze zijn oprecht in hun doel om mensen arabisch te leren lezen schrijven en begrijpen en waneer je het even allemaal niet meer begrijpt of in jou motivatie een dip hebt dan staan hun klaar om jou weer op pad te helpen en hun blijven aan hun platform sleutelen dat is ook een grote plus punt

Duidelijke lessen

Duidelijke lessen. Regelmatig motiverende live sessies. Altijd hulp bij vragen en super leuk dat je onderling ook hulp kan vragen en elkaar kan motiveren. Kortom Arabisch Masterclass zeker doen wil je de Koran begrijpend leren en overbrengen aan je familie.

Hele goede leraren

Hele goede leraren! Super ervaring hele goede uitleg over alles en er is aan alles gedacht