Fantastisk kundeservice! Pakken min ble porte i posten. Jeg tok kontakt med dem, og de var raske på ballen med å spore opp pakken hos Postnord, da de konstaterte at pakken var forsvunnet sendte de m... Vis mer
Apotekvarer til gode priser. Rask og god behandling. God hjelp fra kundeservice da jeg ville endre en ordre. Kan anbefale dette nettstedet på det varmeste.
For det første så er det billigere varer enn på et apotek på kjøpesenteret i nærheten. I tillegg bra utvalg, mye gode tilbud. Rask levering. Så har jeg også opplevd at jeg har måtte be om hjelpe på Ap... Vis mer
Positivt: Ganske rask levering og ofte like gode eller bedre priser som andre nettapoteker. Gode på pakketilbud. Fikk nylig et produkt det var noe feil med og sendte mail til kundeservice, fikk rask... Vis mer
Hos Apotek For Deg brenner vi for å gjøre helsetjenester og apotekprodukter enklere og mer tilgjengelige for alle. Som et av Norges raskest voksende nettapotek leverer vi produkter, råd og trygghet – rett hjem til kundene. Vi er et fullverdig nettapotek for deg der du er i livet akkurat nå, og for din helse gjennom hele livet. Et nettapotek med sterk faglig tyngde, som deler sin kunnskap på en lett og forståelig måte for en økt allmenn helsefaglig forståelse. Hos Apotekfordeg.no finner du et stort utvalg av kjente merkevarer innen helse, velvære og dyrepleie. Vi gjør det enkelt å handle trygt på nett – med meget gode priser, personlig kundeservice og rask levering rett hjem. Ta vare på deg selv og de du er glad i, med produkter du kan stole på.
Strømsveien 76, 2010, Strømmen, Norge
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Jeg er veldig fornøyd med dette apoteket både fysisk apotek og nett apotek. Ansatte er strålende!

Svar fra Apotekfordeg
Veldig fornøyd med kundebehandlingen jeg får her. De er alltid blide og hjelpsomme her. Beste apoteket på Strømmen!

Svar fra Apotekfordeg
Jeg fikk bra hjelp av dems ansatt Isha hun er veldig hyggelig og hjelpsom. Anbefaler å handle hos dem.

Svar fra Apotekfordeg
Veldig fornøgd. Raskt svar på mail av kundeservice og hyggelige og serviceinnstilt personell. Kan anbefales

Svar fra Apotekfordeg
Produktene var åpnet og revet opp når jeg mottok de. Forseglinger var brutt på alle produktene. Sendte de en e-post om at de var åpnet og forseglingene var brutt. Fikk som svar at de kunne garantere at de ikke var brukt. Ser flere skriver på nett at de mottar åpne produkter når de bestiller fra dem. Anbefaler ikke å bestille herfra, selv om de er har billigere priser, da det virker som de ikke tar det seriøst. Pakken den var sendt i var ikke skadet, så produktene var slik når de sendte de. Sendte de bilde som dokumentasjon. Dette er apotekvarer og man ønsker jo ikke å få produkter som har brutt forsegling og har tydelig blitt åpnet..

Svar fra Apotekfordeg
Yter god kundeservice , hyggelige hjelpsomme folk, men fremfor alt, denne familiebedriften selger varer (ikke resept belagte) til priser ingen andre overprisede apotek klarer å matche.

Svar fra Apotekfordeg
Gode priser, men jeg bestilte mange varer med Helt Hjem. Pakken skulle leveres hjem, men ble likevel levert til et hentested 100 meter unna, på apoteket.
Andre gang bestilte jeg varer og valgte henting i butikk, men ordren ble ikke behandlet. Etter 5 dager sendte jeg en e-post og spurte om ordren ville bli behandlet. Da fikk jeg svar om at én av varene ikke var på lager, og at de ventet på å få den inn. Jeg fikk ingen varsel om dette. Nå har jeg ventet i flere dager til. Helt sykt.

Svar fra Apotekfordeg
Jeg som driver flere bedrifter selv er glad for å møte på en bedrift/apotek som brenner like mye for faget sitt slik som jeg gjør for kundene mine.
Hvis du trenger ekspertråd beste prisene er det DittApotek du skal til.

Svar fra Apotekfordeg
Dette er andre gang jeg handler fra dem. Første gang var greit. Andre gang var absolutt ikke ok.
Jeg ble overrasket over å se at produktene mine ble levert i en myk papiremballasje og ikke i en pappemballasje. produktene kan bli skadet under frakt, og de bør vite det. Emballasjen var revet og ikke forseglet. Etter at jeg åpnet emballasjen, som allerede var åpnet og teipet igjen av noen, oppdaget jeg at produktene også var åpnet av noen andre.
Jeg sendte dem en e-post, og de svarte med en melding om at de ville bruke tilbakemeldingen min til å forbedre tjenestene sine. Hva med bestillingen min?
De har billigere produkter enn apoteket, men det kommer på bekostning av at man ikke vet om produktene dine er trygge å bruke. Og dette er noe du ikke vil ha når det gjelder medisiner.
Bruk mer penger og kjøp fra et anerkjent fysisk apotek.

Svar fra Apotekfordeg
God service, godt utvalg og gode priser. Varene jeg bestillte ble veldig raskt levert. Jeg opplever at Apotek For Deg gjør sitt ytterste for å imøtekomme deg som kunde og at du skal ha en god opplevelse når du handler hos dem. Jeg kommer helt klart til å handle her igjen. Anbefales! Hilsen veldig fornøyd kunde :)

Svar fra Apotekfordeg
Super fornøyd med pris og kundeservice!!! Jeg er fast kunde!

Elendig kundeservice!
De svarer ikke på mail!
De har meget lang leveringstid!
Og ikke minst har de ikke ett telefonnummer å ringe for å snakke med de, de har heller ingen chat funksjon.
Rett og slett ELENDIG!!!

Svar fra Apotekfordeg
Jeg er superfornøyd med apoteket. Alltid hyggelig å komme dit, høy kompetanse, enkelt å parkere utenfor og gode priser. Jeg er fast kunde blitt & anbefaler de på det varmeste.

Svar fra Apotekfordeg
Alltid god service, blide,hyggelige og behjelpelige. Bra priser

Svar fra Apotekfordeg
Har bestilt fra samtlige nettapotek tidligere, men dette må være det totalt sett det dårligste. Måtte skrive en mail for å purre etter 6 døgn uten at bestillingen var behandlet. De skyldte på nytt datasystem.
"Helt hjem" som det kalles, leverer aldri helt hjem. Fikk tilbud om å angre kjøpet, dvs ikke hente produktene, men da ville de beholde 94 kroner til frakt.
Elendig kundebehandling selv når de har gjort feil. Lite kundevennlig selskap. Anbefales ikke!

Svar fra Apotekfordeg
Jeg vil gjerne rette en stor takk til de ansatte ved [Apotek for deg]. Hver gang jeg har vært innom, har jeg blitt møtt med et smil og en genuin vilje til å hjelpe. Personalet er alltid profesjonelle, imøtekommende og utrolig kunnskapsrike – enten det gjelder reseptmedisin, råd om egenpleie eller hjelp til å finne riktig produkt.

Svar fra Apotekfordeg
Super service og hyggelig personale, som er utadvendt og det kan snakkes med 😊 ikke alt for vanlig i bransjen. Mye trauste ansatte rundt om. Hit er det hyggelig å komme vær gang. God parkering og. Samt pris 👍👍
Hilsen Vikingen m bikkjer 😂

Svar fra Apotekfordeg
For tiden har Apotek For Deg tre stillinger utlyst på FINN. Stillinger nr. 1 og 2 er medarbeider kundeservice 80-90 prosent, mens stilling nr. 3 er ordreplukker 70-90 prosent. Rekrutteringsansvarlig for alle stillingene er Erica Khuong (Huu Erica Thien Khuong). I annonsene opererer de med et firmanavn ("Apotek for deg AS" og "Apotekfordeg AS") som ikke eksisterer i Foretaksregisteret. Reelt firmanavn er Norwegian Pharmacy AS, hvor Khuong eier 50 prosent av aksjene (50 prosent av Apotek For Deg).
Alle stillingene er midlertidig ansettelse, "med mulighet for fast ansettelse". Det går ikke frem av annonsene hvorfor bedriftens behov for arbeidskraft er av midlertidig karakter. Tvert imot: I annonsene står det at "Vi vokser raskt og ser etter en (...) som ønsker å bli en del av vårt team".
Dette er et direkte brudd på arbeidsmiljøloven § 14-9, første og annet ledd. Det er ulovlig å bruke midlertidig ansettelse når behovet for arbeidskraft ikke er av midlertidig karakter eller når det ikke er snakk om vikariering for en fast ansatt som har fødsels-, syke- eller annen permisjon.
Folk som er ulovlig ansatt på midlertidig kontrakt i dag, eller som blir det i fremtiden, kan gå til Oslo tingrett og kreve fast ansettelse og/eller erstatning og oppreisning for kriminaliteten. Og et godt råd: De bør melde seg inn i fagforening umiddelbart etter at de har inngått arbeidsavtale.
På grunn av dette svineriet kommer jeg aldri til å handle mer hos Apotek For Deg eller eventuelt søke jobb der. Jeg oppfordrer alle til å handle hos, og evt. søke jobb hos, konkurrerende apoteker som følger norsk lov og bidrar til at vi fortsatt kan ha et trygt og forutsigbart arbeidsliv her i Norge.
Jeg vurderer sterkt å varsle Arbeidstilsynet.