Apotekfordeg Anmeldelser

4,6

Fantastisk kundeservice! Pakken min ble porte i posten. Jeg tok kontakt med dem, og de var raske på ballen med å spore opp pakken hos Postnord, da de konstaterte at pakken var forsvunnet sendte de m... Vis mer

Apotekvarer til gode priser. Rask og god behandling. God hjelp fra kundeservice da jeg ville endre en ordre. Kan anbefale dette nettstedet på det varmeste.

For det første så er det billigere varer enn på et apotek på kjøpesenteret i nærheten. I tillegg bra utvalg, mye gode tilbud. Rask levering. Så har jeg også opplevd at jeg har måtte be om hjelpe på Ap... Vis mer

Positivt: Ganske rask levering og ofte like gode eller bedre priser som andre nettapoteker. Gode på pakketilbud. Fikk nylig et produkt det var noe feil med og sendte mail til kundeservice, fikk rask... Vis mer

1. Apotek

Hos Apotek For Deg brenner vi for å gjøre helsetjenester og apotekprodukter enklere og mer tilgjengelige for alle. Som et av Norges raskest voksende nettapotek leverer vi produkter, råd og trygghet – rett hjem til kundene. Vi er et fullverdig nettapotek for deg der du er i livet akkurat nå, og for din helse gjennom hele livet. Et nettapotek med sterk faglig tyngde, som deler sin kunnskap på en lett og forståelig måte for en økt allmenn helsefaglig forståelse. Hos Apotekfordeg.no finner du et stort utvalg av kjente merkevarer innen helse, velvære og dyrepleie. Vi gjør det enkelt å handle trygt på nett – med meget gode priser, personlig kundeservice og rask levering rett hjem. Ta vare på deg selv og de du er glad i, med produkter du kan stole på.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

110 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Veldig fornøyd!

Jeg er veldig fornøyd med Apotekfordeg. Veldig rask levering, gode priser, og svært hyggelig kundeservice! Anbefaler dem varmt!

9. januar 2026

Blid og hjelpsom betjening

Blid og hjelpsom betjening, som virker å ha høy faglig kompetanse og alltid har god tid til kunden.

6. januar 2026

Hilsen oss i Apotek For Deg

Ett familiedrevet og hyggelig apotek

Veldig bra service og utrolig gode priser, de har nettbutikk samt fysisk apotek i Strømmen, anbefales!

5. januar 2026

Awesome service!!

Veldig bra service når man handler fysisk i butikken (Ditt Apotek på Strømmen), de ansatte er veldig hyggelige og hjelpsomme! Føles mer som et vennskapsforhold enn kunde-selger-forhold hvis man snakker med Martin, Michael eller Annabell. Har opplevd at de passer veldig godt på de eldre, tatt frem en stol så de kan sitte ved disken, husker sine kunder og snakker på et dypere nivå med dem og får dem til å føle seg hjemme. Alle farmasøytene sitter også med mye kunnskap, som de gjerne deler med seg.

Veldig gode nettpriser, som slår nesten alle andre apoteker. Tar mellom 2-7 dager å få varene, men ved de aller fleste tilfellene tar det mindre enn 4 dager. Har merket at ved de tilfellene det tatt lengre tid en 4 dager var pga høysesong (kampanjer, black week/friday m.m.). Selv om
Apotekfordeg ikke har klikk-og-hent innen 2 timer, så har jeg alltid fått leveringsbekreftelse senest dagen etter bestilling. Hvis det er krise kan man alltid gå til apoteket og kjøpe direkte ved disken, hvor man betaler for nettpris uansett hva det står på prisetiketten i butikken. Dette er enda mer tidsbesparende.
Opplevde i begynnelsen at man ikke fikk leveringsbekreftelse på mail, men det var ikke feil fra apoteket sin side, det var pga mailsystemet, som av en eller annen grunn satt over mailet i spam-folder. Anbefales at man sjekker spam-mailen før man klager på at man ikke fått leveringsbekreftelsen, ikke gå i mine fotspor. 😝

Har vært fast kunde hos dem siden dag en. Det er veldig vanskelig å finne et apotek hvor ansatte er så godhjertet, hjelpsomme, og blide. Tusen takk for deres gode service! 🙏🙏🙏

29. oktober 2025

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg er kjempefornøyd med Apotek for Deg. Servicen var utmerket, de ansatte var svært hjelpsomme og imøtekommende, og bestillingen ble levert lynraskt. Hele opplevelsen var enkel og trygg fra start til slutt. Anbefales på det varmeste!

23. desember 2025

Vennlig hilsen Apotek For Deg

Ja, dette er Apotek for deg!

Gode priser sammenliknet med andre apotek, god service og hyggelige ansatte. Rask levering!

19. desember 2025

Hjelpsomme:-)

15. desember 2025

Veldig gode priser

Veldig gode priser! Mye bedre enn andre apoteker

10. desember 2025

Varme hilsener fra Apotek For Deg

kjempe bra apotek med rabatter og…

kjempe bra apotek med rabatter og hyggelige arbeidere. virkelig beste apoteket på strømmen.

1. desember 2025

Vennlig hilsen Apotek For Deg

Farlig god apotek konkurrent på Strømmen!

DET beste apoteket på Strømmen, i hvert fall i forhold til priser, tilbud og sortiment; og dette har med å gjøre at de i utgangspunktet er et nettapotek som man kan besøke, og nettopp derfor kan de gi priser på alle varer (unntatt reseptpliktige varer, såfremt du er medlem) som garantert er uslåelige. Og i.o.m at de er et nettapotek, har de et utvalg av både reseptpliktige og ikke reseptpliktige varer, som er upåklagelig. Og sålenge du er medlem, kan priser på ikke-reseptbelagte varer være inntil -60% eller mer! Dette gjelder også medisiner for kjæledyr. En annen ting som er viktig, er at det svært sjeldent er noe ventetid, faktisk, i de fleste tilfeller er det ikke noe ventetid. Og sørvisen er veldig bra!

6. november 2025

Vennlig hilsen Apotek For Deg

Veldig hjelpsomme og snille ansatte…

Veldig hjelpsomme og snille ansatte (helt fantastiske mennesker!), gode nettpriser! Anbefales på det sterkeste! 💜

27. november 2025

Varme hilsener fra Apotek For Deg

Svært hyggelig og god service

Svært hyggelig og god service, og overraskende bra pris på varer
Blitt fast kunde her

29. november 2025

Varme hilsener fra Apotek For Deg

Gode priser, hyggelige ansatte og solid fagkunnskap

Bor du i nærheten av Strømmen og trenger varer på apoteket, så er Apotek for deg det soleklare valget. Foruten veldig gode priser på mange varer, så er selve handleopplevelsen en glede. Jeg er fast kunde der, og uansett hvem som betjener meg blir jeg møtt med smil og overskudd, og gjerne en hyggelig prat hvis anledningen tillater det. Fagkunnskapen er selvfølgelig også på plass når jeg trenger råd om riktig produkt til et behov. Det er virkelig apoteket for deg!

21. november 2025

Flott apotek❤️

Blid , rask og hyggelig betjening. Svarer og informerer om produkter😃 Svært gode priser 🥰Mitt apotek❤️

21. november 2025

Svar fra Apotekfordeg

Hei! Tusen takk for at du handler hos oss! 😊 😊 🩷 Med vennlig hilsen Apotek For Deg

Ansatte er så BRA

20. november 2025

Svar fra Apotekfordeg

Opplever alltid hyggelige ansatte som…

Opplever alltid hyggelige ansatte som er der for deg og gir gode råd.
Samtalene behøver ikke alltid å handle om medisiner og sykdom, men en god prat om hverdagslige ting... når det er tid til det.
Takk for den gode jobben dere gjør, vi ses snart igjen!

18. november 2025

10 av 10

Kunnskapsrike, blide, hyggelige og service innstilte ansatte 😀Bruker ingen andre apotek hvis jeg ikke må.

19. november 2025

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd , gode priser

19. november 2025

Svar fra Apotekfordeg

Veldig god service og hjelpsomme

Veldig god service og hjelpsomme. Hyggelig å handle her.

18. november 2025