Maskinfabrikken Apollo A/S Anmeldelser

1. Produksjonshall

Maskinfabrikken Apollo A/S fremstiller maskiner til dambrugssektoren og medicinalindustrien.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vi havde for 3 gang en super ferie til…

Vi havde for 3 gang en super ferie til marakis på Kreta alt fungerede perfekt . Vi var der d2 maj og kommer igen d 22 august med 2 børnebørn på 6 og 7 år og igen d 26 september det siger hvis alt 🤗🤗🤗

2. mai 2026

Svar fra Maskinfabrikken Apollo A/S

Denne anmeldelse vedrører Rejseselskabet Apollo og ikke Maskinfabrikken Apollo A/S

Dårlig service ved glemt taske.

Dårlig service ved glemt taske.
Apollo har ikke styr på deres transfer busser. En glemt taske i bussen efter en traumatisk landing blev ignoreret. Kontaktede Apollo utallige gange og fik samme svar igen og igen. “Vi har ikke hørt fra busselskabet”, “ Vi ringer når vi får besked” Det er vel god orden at have styr på sine leverandører og deres service niveau. Dette er nok hverken første eller sidste gang at dette sker. Opdater jeres procedure. Dette slendrian ville ikke gå i andre firmaer. Virkelig useriøs og ligegyldig behandling af sine gæster Apollo.

17. mai 2025

Svar fra Maskinfabrikken Apollo A/S

Denne anmeldelse vedrører ikke APOLLO.dk som tilhører Maskinfabrikken Apollo A/S

Apollo Viersen

Qualität leider nicht gut, sind natürlich billig aber Glaser und Rahmen leiden dadurch- Kopfschmerzen, schwindel und brüche am rahmen- schade.

17. februar 2025

Svar fra Maskinfabrikken Apollo A/S

Die Maschinenfabrik Apollo stellt keine Brillen her, sondern nur rostfreie Maschinen.

På grund af kritisk sygdom var vi…

På grund af kritisk sygdom var vi desvlrre nødt til aflyse en ferie bestilt hos Apollo. Der var ingen problemer, kun forståelse og lynhurtig tilbage betaling.

23. januar 2025

Svar fra Maskinfabrikken Apollo A/S

Denne anmeldelse vedrører ikke Maskinfabrikken Apollo A/S som hjemmesiden www.apollo.dk tilhører.

Dårlig service

Dårlig service, ingen hjælp fra Apollo overhovedet.

15. august 2024

Elendig transfer med Apollo

Elendig transfer med Apollo. I lørdags sad vi 2,5 time i en bus i lufthavnen og ventede på passagerer fra andre destinationer. Flere medrejsende måtte tilbage til kiosker i lufthavnen for at proviantere og besøge toiletterne. Informationsniveauet var lig nul. De unge mennesker, der skulle guide os i lufthavnen var ikke klædt på til opgaven. Efterflg har flere kunder klaget til Apollo og udbedt sig en form for kompensation. Apollo henviser arrogant til, at man tager kontakt til guiderne på destinationen. Det har jeg gjort, men de henviser til, at de får besked centralt fra. Aldrig mere Apollo. Så ringe serviceniveau har vi ikke prøvet før.

2. mars 2024

Svar fra Maskinfabrikken Apollo A/S

Maskinfabrikken Apollo A/S driver et firma der fremstiller maskiner i rustfri stål. Vi har ikke noget at gøre med transfer, lufthavne, guider mv.

Apollo NB. Læs dette før bestilling

Familieferie vi søgte et ophold i maj måned til Kreta vi havde flere gode muligheder med rejseselskaber men valgte Apollo fik fin information så vi bestilte 4 stk. suiter på grund af info om placering på hotellet for samvær og afstand til faciliteterne (en rigtig dårlig gående) bestilte Jan. 2023 betalte Feb. 2023 da vi ankommer til hotel Star Beach Village d. 14 maj 2023 3,5 mdr. efter bestilling booking er der ingen suiter til os booket til anden side vi får 4 forskellige værelser spredt over hele det store hotel i receptionen var svaret vi har meget travlt og har kun mulighed for at give jer 4 andre værelser har bedt om en forklaring fra Apollo hvorfor de suiter vi havde bestilt ikke var til vores rådighed og booket og betalt i så god tid det er ikke lykkedes jeg tænker det er ret almindeligt at man ikke får det man har bestilt fik en beskeden kompensation for difference på værelserne det er ikke tryghed Apollo.

14. mai 2023

Aldrig anbefale

Aldrig anbefale. Deres pris matcher ikke og ændre hele tiden.

16. mars 2023

Svar fra Maskinfabrikken Apollo A/S

Hvilket firma vil du gerne anmelde?
Rejseselskabet Apollo eller Maskinfabrikken Apollo.
Lige nu har du anmeldt Maskinfabrikken Apollo.