Heldere uitleg over de reisverzekering. Medewerkster wist duidelijk waarover zij het had, dacht met onze specifieke situatie mee, en schetste welke afschrijvingen - en latere verrekeningen - zouden g... Vis mer
Selskapet har svart
ANWB neemt het initiatief, maar waardeert ook eigen inbreng. ANWB belt eerder te vaak dan te weinig voor het geven van updates betreffende een te repareren auto. Ook in het evacuatie gebied ten ti... Vis mer
Selskapet har svart
Wil fiets verzekering verlengen, maar moet dan eerst fiets laten taxeren bij Broekhuis in Limmen. Ik heb wel Gazelle Connect voor een E-bike verlengd voor € 39,50 p/jr. Fiets nu bij Univé verzekerd,... Vis mer
Selskapet har svart
Online was het moeilijk contact te maken Omdat ik constant mijn lidmaatschap nummer in moest vullen en ik ben geen lid,mijn vrouw is lid en werd iedere doorverwezen naar haar lidmaatschapsnummer Te... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Melding is op basis van vertrouwen zonder bureaucratische rompslomp op een zeer snelle wijze opgepakt en afgehandeld. Kan niet beter!

Svar fra ANWB Verzekeren
Snel afgehandeld en nog dezelfde dag stond de uitkering op mijn bankrekening!

Svar fra ANWB Verzekeren
Supersnelle reactie en afhandeling, makkelijk online te doen. Had nog nooit eerder iets ingestuurd, dus ik blijf!

Svar fra ANWB Verzekeren
Was met dochter in Londen toen ik een epileptische aanval kreeg. Ben goed behandeld door ambulance broeders en later ook in het Ziekenhuis. Mijn vriend heeft thuis alles af kunnen handelen. Verder geen omkijken naar gehad.

Svar fra ANWB Verzekeren
Nog steeds geen uitkering van schadeclaim van diefstal uit auto die in een afgesloten en bewaakte hotelparkeergarage stond. De weigering van de uitkering wordt na herhaalde verzoeken steeds niet onderbouwd met polisvoorwaarden van de reisverzekering van de ANWB. Het blijkt dat de ANWB geen schade dekt bij diefstal uit een auto die langer dan 1 dag in een door bewakingspersoneel beveiligde en gesloten garage geparkeerd staat. Staat nergens in de polisvoorwaarden. Daarnaast blijkt de ANWB geen diefstal te dekken van elektronische goederen zoals iPad. Staat niet in polisvoorwaarden.
De ANWB Reisverzekering zegt geldig voor vakanties tot 60 dagen, maar dekt misschien ook alleen maar de eerste dag? Wat is er aan de hand met de ANWB?

Svar fra ANWB Verzekeren
De medewerker was vriendelijk en deed haar best mijn vraag juist te beantwoorden. Ze gaf informatie waar ik wat aan had. Helaas was het antwoord niet wat ik gehoopt had. Maar de informatie was wel duidelijk.

Svar fra ANWB Verzekeren
Voor t eerst van mijn leven op vakantie . Alles goed verzekerd. Nu was door een foutje op t gemeentehuis mijn paspoort ongeldig verklaard en ik zat net voor 3 weken in canada. Dus paniek daar noodpaspoort moeten regelen excursies af moeten zeggen. Extra hotel overnachting etc etc. Verzekering doet niks dat is dan teleurstellend

Svar fra ANWB Verzekeren
Ik heb er zelf een paar keer over moeten nemen omdat ik niks hoorde. Het antwoord was dat het erg druk was. Ik heb nu nog steeds een andere aanvraag ingediend, ook een paar keer over gebeld en nog steeds niks gehoord

Svar fra ANWB Verzekeren
De medewerker begeleidde mij telefonisch binnen een half uur weer de op. Hij legde duidelijk de betekenis uit van de 2 lampjes die gingen branden in mijn auto en dat ik verantwoordverder kon rijden.

Svar fra ANWB Verzekeren
Doorloop/behandeltijd was wat lang. Echter; dit is wellicht te verwachten in de vakantieperiode. Informatie door de medewerker en afhandeling van de claim was perfect, zoals ik van ANWB gewend ben.

Svar fra ANWB Verzekeren
Altijd prettige en geduldige hulp. Zelf het transport van mijn auto na het ongeval j.l. is goed is verlopen. Bedankt!

Svar fra ANWB Verzekeren
Ten eerste omdat ik de ANWB over het algemeen een sympathieke organisatie vind. En over het algemeen wordt je correct en niet opdringerig geholpen.

Svar fra ANWB Verzekeren
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.