Mooie korte volledige reis. Efficiënt uitgevoerd. Vliegtuig, boot, trein, bus, fietsen, nog eens vliegen, blote voeten pad door een riviertje. Alle aspecten waren wel aanwezig. Laatste 3 dagen in een... Vis mer
Selskapet har svart
Hulde aan het team van ANWB en Fox reizen voor de keuze uit hotels in Oostenrijk en Italie. Ze lagen in prachtige gebieden, waar je mooie en uitdagende wandelingen kunt maken. Hotels waren meer dan go... Vis mer
Selskapet har svart
Alles prima geregeld door de ANWB je kreeg op tijd bericht over de reis documenten, en een "goede reis" bericht, dat maakt het wel persoonlijk. doordat je jaren lid bent krijg je wat extra s zoals i... Vis mer
Selskapet har svart
Geweldige reis gehad! De Grand tour Westelijk Amerika 22 dagen. Was ik helemaal vergeten te schrijven deze review. Wat een geweldige reis. Zowat alles gezien. Los Angeles, San Diego, San Francisco, La... Vis mer
Selskapet har svart
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hebben een super leuke reis gehad. Alle B&Bs waren fantastisch. Reisbescheiden duidelijk. Bij vraag vooraf de reis hebben we snel en duidelijk antwoord gehad

Svar fra ANWB Vakantie
Alles was goed geregeld. Fijne huurauto. Prima hotels. Eten inclusief vanwege lidmaatschap

Svar fra ANWB Vakantie
We hebben erg genoten van deze vakantie. Vietnam is echt fantastisch

Svar fra ANWB Vakantie
Goed eten, vriendelijke bediening, het schip was superschoon, anwb mensen waren geweldig en de reisleidster eveneens.

Svar fra ANWB Vakantie
De organisatie van de reis was perfect.
De begeleiding tijdens de reis was goed.
De reisonderdelen waren afwisselend.

Svar fra ANWB Vakantie
Een zeer goed verzorgde en georganiseerde riviercruise. Complimenten aan de gastvrije bemanningsleden! Je wordt in de watten gelegd.
Ook de reisleidster en de ANWB-begeleiding waren uitstekend.
Wat ons betreft zijn er geen negatieve ervaringen bij deze reis.

Svar fra ANWB Vakantie
Wat een geweldige trip heb ik gemaakt, de 16 daagse groepsreis door Thailand. Dit was voor mij de eerste keer in Thailand en op deze manier heb ik een goeie indruk gekregen van het land. We hebben veel km’s gereisd en daardoor heel veel gezien, daar moet men wel rekening mee houden als men zo’n reis boekt.

Svar fra ANWB Vakantie
We deden een 9-daagse reis met de ANWB. Het was de Romantische straat in Zuid Duitsland. We overnachtten steeds 2 nachten in 4 verschillende plaatsen die op de Romantische Strasse lagen. Goede hotels die gunstig lagen om ook andere mooie plaatsen te bezoeken, dat deden verschillende keren. Het werd zo een rijk gevulde vakantie in een mooi stukje Europa, met name de middeleeuwse geschiedenis kun je nog rijk aanschouwen in dit deel van Duitsland.

Svar fra ANWB Vakantie
Dit was mijn eerste wandelvakantie. Prachtige routes die elke spierpijn 100% waard waren. Uitzichten die geen enkele foto recht doen. Maar wat voor mij het hoogtepunt was: de energieke, empathische, deskundige topvrouw (reisleidster) Inge Hollander.
Haar passie en zorgzaamheid hebben deze reis echt onvergetelijk gemaakt. Een absolute aanrader voor wie houd van natuur, gezelligheid en een gezonde fysieke uitdaging.

Svar fra ANWB Vakantie
Dit bedrijf is goed in geld verdienen, maar er kan nog veel verbetert worden.

Svar fra ANWB Vakantie
Reis gevarieerd en biedt mogelijkheid om veel te zien C.q. te ondernemen.
Afstanden tussen verblijf plaatsen met auto goed te doen

Svar fra ANWB Vakantie
Prachtige mooie fietsreis met goede hotels en goede routebeschrijvingen

Perfecte verzorging, prima hotels . Goede prijs kwaliteit verhouding

Svar fra ANWB Vakantie
Mooi, goede ligging en bereikbaarheid van het hotel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontbijt was goed, ruim voldoende aanwezig.
Goed om een paar dagen te verblijven.

Svar fra ANWB Vakantie
Prima e bike, goede accommodaties met een heerlijk ontbijt. Duidelijke route beschrijving en weg bewijzering. De afstanden per dag zijn niet te lang waardoor je onderweg rustig een stadje kunt bekijken.
Wel een goed regenpak meenemen want je moet op de fiets ook wanneer het regent. Onze eerste fietsvakantie is voor herhaling vatbaar mede doordat wij van de 7 dagen maar 2 dagen regen hebben gehad en 5 dagen warm zonnig weer. Je krijgt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland als fietser alle ruimte op de weg.

Svar fra ANWB Vakantie
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.