ANWB Wegenwacht Anmeldelser

4 233
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Geweldig geholpen door de ANWB. Motor hield er plots mee op in Kroatië aan Bosnische grens (genoeg benzine!). Geen internet ter plekke dus moest naar privé huis en vragen om wifi verbinding. Binnen 3... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Anwb'er Joey heeft mij goed geholpen, vriendelijk , behulpzaam en vakbekwaam. Mijn auto starte niet en het bleek dus dan mijn accu niet goed was. Uiteindelijk besloten de accu via ANWB te kopen waarbi... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hele lange wachttijden aan de telefoon, werd geholpen door iemand die zeer gebrekkig Nederlands sprak en werd tot 2x toe weggedrukt zodat ik weer van voor af aan moest bellen. 3,5 uur gewacht voor... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat in Zwitserland de versnellingsbak van mijn Clio de geest gaf vandaag voor het eerst in mijn leven gebruik moeten maken van de buitenland pechhulp van ANWB. De coördinatie, expertise en snelheid... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4 233)

3 311 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ze waren er snel

Ze waren er snel, en het was een zeer vriendelijke man en gaf goede informatie. Helemaal top dus.

Erg goed geholpen

Erg goed, snel en kundig geholpen. De wegenwacht is zelfs nog een stuk achter me aangereden en heeft daarna een extra check gedaan zodat zeker was dat ik veilig thuis zou komen.

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo Ilja, mooi dat er nog even werd meegekeken tot je weer veilig thuis was. Dat geeft toch nét wat extra rust na pech onderweg. Bedankt voor het delen!

Goed geholpen

Svar fra ANWB Wegenwacht

Zo horen we het graag! We staan in de toekomst graag weer voor je klaar.

Wat een service!!

Ik werd goed geholpen door een hoop vriendelijke mensen! Dit is het geld voor het abonnement heel erg waard, als je dan eens geholpen moet worden ben je erg blij met de service.

2. september 2026

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo Sjoerd, fijn dat je zo goed bent geholpen op het moment dat het nodig was. Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goede hulp

Ok was goed gegaan

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo Hassan, fijn om te horen dat het goed was gegaan. Jammer dat we desondanks maar 3 sterren hebben gekregen. We horen het graag als we nog iets voor je kunnen doen!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snel eerlijk

Snel eerlijk
Effective

12. september 2026

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo Gert, kort en krachtig, daar houden we van. Fijn dat het snel en eerlijk is verlopen. Bedankt voor je review!

…Snelle en uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over de ANWB Wegenwacht. De medewerker was vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ik werd snel geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Uitstekende service, bedankt voor de goede hulp!

12. september 2026

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo Petros, fijn dat je zo prettig en duidelijk bent geholpen. Mooi dat je snel weer verder kon en bedankt voor je review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een veilig gevoel om lid te zijn

Een veilig gevoel om lid te zijn. Word altijd goed geholpen, ook in het buitenland!

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo Ellen, mooi om te horen dat je je zo zeker voelt onderweg. Fijn dat we er ook in het buitenland voor je konden zijn. Bedankt voor je review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede snelle service.

De desbetreffende vrouwelijke wegenwacht medewerkster was snel ter plaatse en heeft mij weer heel snel op weg geholpen, ik had namelijk een schroef in mijn band. Zij gaf mij ook tips met betrekking tot het proppen van een band.

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo Roger, fijn dat je zo snel weer op weg kon. En tips over banden proppen zijn altijd handig om mee te nemen voor onderweg. Bedankt voor je review!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb bezwaar en ik ga weg bij ANWB 36…

Ik heb bezwaar en ik ga weg bij ANWB 36 jaren lid. Ze hebben nog geld verdiend in 36 jaar ze hebben deze leden niet meer nodig

Svar fra ANWB Wegenwacht

Hallo, we willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. We vinden het jammer om te horen dat je weg wilt. We kijken graag met je mee. Zou je ons via Facebook een privébericht kunnen sturen. We zouden graag je ervaring willen horen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fijn dat de wegenwacht bestaat.

Fijn dat de wegenwacht bestaat. Ik stond op de vluchtstrook en was geen lid van de wegenwacht. Fijn dat je ter plekke lid kunt worden en toch geholpen wordt. Wat het lid worden betreft: ik begrijp dat er info moet worden gegeven, maar misschien kan er rekening mee gehouden worden dat je in de stress-situatie waar je in zit weinig onthoudt van wat er wordt gezegd. Het lid worden en betalen duurde een half uur. Vervolgens wordt er met spoed een berger geregeld, omdat de situatie gevaarlijk is. Dan is het wel jammer dat je een half uur extra in een gevaarlijke situatie bent omdat het lid worden een half uur duurt. Beter kan de berger dan toch meteen op weg gestuurd worden. En dat er geen thuisbrengservice is als je op de snelweg lid geworden bent, begrijp ik ook niet. De monteur was geweldig, deed meer dan ik had verwacht, zoals onderweg naar de garage de eigenaar bellen (om 20:30 uur) om te melden dat we kwamen en dat de auto snel klaar moest zijn omdat we op vakantie zouden gaan.

9. september 2026

Svar fra ANWB Wegenwacht

Wat fijn om te horen dat onze monteur je zo goed heeft geholpen in een stressvolle situatie en zelfs extra stappen heeft ondernomen om je van dienst te zijn. We begrijpen de feedback over het aanmeldproces ter plaatse, vooral wanneer men zich in een gevaarlijke situatie bevindt. Bedankt voor de waardevolle feedback!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

25 jaar lid platina

25 jaar lid platina, bijna nooit gebruik van gemaakt en nu had ik het echt nodig . Ben zelf ziek en kon niet bij de auto aanwezig zijn , omdat ik mijn zoon gevraagd heb om te bellen werd ik niet geholpen. Ben niet geholpen en als stront behandeld. Kan de ANWB aan niemand aanbevelen en zal dit ook nooit meer doen. Mensen ga aub een pech hulp verzekering afsluiten bij je eigen adviseur. Stel je voor dat je in het buitenland bent en je zoon gaat boodschappen doen , je bent ziek en kunt niet bij het bellen aanwezig zijn dan ben je aan het lot overgeleverd. Een veiligere keuze is pechhulp afsluiten bij je eigen auto verzekering of adviseur niet bij de ANWB. Ik heb nog nooit zo,n slecht ondernemerschap gezien . We hadden als platina klant misschien nog met mijn partner 50 jaar premie kunnen betalen en mijn kinderen samen 100 jaar . Door een bezuiniging van misschien 200euro verliezen ze deze omzet van 150 jaar . Dat is ongehoord slecht ondernemerschap en ontzettend lomp. Ik ben per direct weg gegaan, omdat er ook geen een enkele alternatief of iets dergelijks is aangeboden, helemaal niks. Juridisch gezien zou ik zeggen dat ze zelfs in gebreke zijn.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Voor de eerste keer in 40 jaar de pech…

Voor de eerste keer in 40 jaar de pech hulp nodig gehad. ( het digitale systeem gaf dit aan) Alles bleek toch in orde, gerustgesteld via de doormeting van de wegenwacht.

Svar fra ANWB Wegenwacht

Wat fijn om te horen dat we je gerust konden stellen, zelfs na 40 jaar zonder pech! We zijn blij dat alles in orde bleek te zijn.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Pechhulp was makkelijk te regelen en…

Pechhulp was makkelijk te regelen en goed advies.

9. september 2026

Svar fra ANWB Wegenwacht

Wat fijn om te horen dat onze pechhulp makkelijk te regelen was en dat je goed advies hebt ontvangen. We waarderen de positieve feedback enorm, Henry.

Alles prima

Alles prima

Svar fra ANWB Wegenwacht

We willen je bedanken voor je review!

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Hoefde niet lang te wachten. De ANWB medewerker was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik kreeg een goede uitleg over wat wel en niet kon.

Svar fra ANWB Wegenwacht

Bedankt voor de 5 sterren, Melanie!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv