Se hva andre synes
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Top,goede samenwerking zowel mails als product dat heen en terug geleverd is.correct in samenwerking.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij AngelTech draait alles om slim, veilig en verantwoord speelplezier voor kinderen. Wij zijn een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in kindvriendelijke technologie, zoals kindertablets, kindersmartwatches en bijbehorende accessoires. Ons doel? Ouders geruststellen én kinderen blij maken met technologie die aansluit bij hun belevingswereld, maar dan mét ouderlijk toezicht en duidelijke gebruiksgrenzen. Onze producten worden met zorg ontwikkeld en uitvoerig getest door ouders én kinderen. Denk aan kindertablets met veilige apps, schermtijdinstellingen en stevige hoezen, of aan kindersmartwatches waarmee kinderen zelfstandig op pad kunnen, terwijl ouders via GPS en bellen toch een oogje in het zeil houden. Alles wat wij doen, is gericht op gebruiksgemak, betrouwbaarheid en plezier. We bieden snelle verzending, uitgebreide Nederlandstalige handleidingen, en een klantenservice die graag meedenkt. Ook blijven we constant verbeteren op basis van de feedback van onze klanten. Of het nu gaat om een vraag over installatie of een tip voor onze handleidingen, we luisteren en passen aan. AngelTech is vertrouwd en geliefd door tienduizenden gezinnen in Nederland, België en Duitsland.
Kontaktopplysninger
Baarskampstraat 2, 5995AV, Kessel, Nederland
- +31850606793
- klantenservice@angeltechtoys.nl
- angeltechtoys.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top,goede samenwerking zowel mails als…
Verkeerde maat screen protector besteld
Ik had de verkeerde maat screen protector besteld voor de tablet van mijn dochter, hier kwam ik pas laat achter. Desondanks hebben ze het keurig opgelost met mij en we hebben inmiddels de nieuwe protectors binnen. Super bedankt!!
Hele vriendelijke klanten service 😀
Kopen gaat heel snel retourneren helemaal niet!
E-reader gekocht met mankementen en eenmaal per mail de vraag gehad of ik de e-reader wil omruilen, laten repareren of retourneren. Ik wil retourneren vervolgens al ruim een week niets meer gehoord. Retouradres staat niet op de site, telefonisch onbereikbaar en nu maar wachten of ik een retourlabel krijg. Waardeloos.

Svar fra Angeltechtoys
We hadden een tablet gekocht, helaas had deze een defect. Goed e-mail contact gehad met medewerker en kwamen met verschillende mogelijkheden voor te ruilen. Ik ben heel erg tevreden hoe het contact is verlopen en hoe goed ik geholpen werd.

Slecht contact
Al een week geen reactie op mijn mails of chat. Onze tablet ligt al 4 weken bij hun voor reparatie maar er komt nu geen reactie meer. Slechte service dit.

Geweldige klantenservice
De tablet van onze zoon wilde niet meer opladen. Hoewel we in eerste instantie reparatiekosten moesten betalen was dit uiteindelijk niet nodig. We hebben een nieuw exemplaar toegestuurd gekregen. Klantenservice blijft altijd vriendelijk en meedenkend.

Svar fra Angeltechtoys
Een aantal keer contact nodig gehad met…
Een aantal keer contact nodig gehad met de klantenservice, altijd snelle reactie en zelf de tablet om kunnen ruilen voor een goed exemplaar. Heel blij met de aankoop. De kids kunnen goed Roblox spelen!

Svar fra Angeltechtoys
spelletjes zijn gewoon in het engels…
spelletjes zijn gewoon in het engels tablet is heel erg sloom . zonde van me geld.

Svar fra Angeltechtoys
Ik vind tot nu toe dat jullie alles…
Ik vind tot nu toe dat jullie alles goed oplossen en goed bereikbaar zijn

Svar fra Angeltechtoys
Na twee maanden mijn geld terug…
Na twee maanden mijn geld terug gekregen nooit via een partner kopen ze zijn heel slecht bereikbaar via de telefoon als e-mail niet normaal vreselijk drama gehad

Niet tevreden
2 Angeltechtoys tablets gekocht na aantal goede reviews gelezen te hebben, maar heb nu behoorlijk spijt. De zogenaamde "kids space" is lastig in te stellen, moet je ook steeds weer inloggen met je google account of je laat het ingelogd, maar kost extra batterij. Maar ergste is dat kids constant onderbroken worden doordat er geen verbinding is met de wifi terwijl we heel goed bereik in huis hebben, telefoons nooit last hebben gehad en bij gebruik IPAD dit nog nooit hebben ervaren. Ik ben niet tevreden, zou dit duss ook niet aanraden. Daarnaast is het opladen vreselijk. WIE bedenkt er een mini magnetische stukje om op te laden? Stekker valt er telkens vanaf en laatste stukje met magneetje blijft daardoor steeds in USB uitgang zitten, dit icm dat het miniscuul is (EN VERSTIKKINGSGEVAAR) voor de dreumes die we rond hebben lopen..Vind ik het waardeloos.

Svar fra Angeltechtoys
Tablet besteld maar wordt niet bezorgt
Tablet besteld maar wordt niet bezorgt, geen idee wat de status is..
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, na 10 sec wordt de verbinding verbroken.. meerdere keren geprobeerd. Chat werkt ook niet.. waardeloos! Belofte bij bestellen vandaag bezorgt morgen in huis is na drie dagen geen enkel contact of update wel heel slecht.. snap de positieve recencies echt niet klopt voor geen meter.. zij die wel echt.????. Voor ons geen angeltech meer als die al binnenkomt gaat hij instant retour..

Tablet opgestuurd voor reparatie
Tablet opgestuurd voor reparatie. Helaas kon deze niet meer gerepareerd worden. We kregen een refurbisherd exemplaar opgestuurd voor de reparatie prijs. Super service erg tevreden.

Svar fra Angeltechtoys
Ik heb geen klachten gekregen
Ik heb geen klachten gekregen: was niet voor mij maar voor mijn kleindochter. Kwam dus bij mijn dochter aan. dat is blijkbaar gelukt!

Geen aanrader
Een CarPlay systeem gekocht en was niet nieuw er zaten stukken in die er niet bij hoorden, de SD Card ontbrak en na 2 mails te hebben gestuurd geen antwoord gekregen

Svar fra Angeltechtoys
Klantvriendelijk en service ten top
jullie verdienen echt een pluim qua klantenservice en oplossing gerichtheid. Ik ben soms gewoon verbaasd en verrast hoe makkelijk jullie te bereiken zijn en hoe snel jullie tot een oplossing komen. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen, want jullie zijn het bewijs dat het wel kan. Snelle en oplossingsgerichte klantenservice zonder paarse krokodillen en bomen in een bos .
Geen gedoe, zonder problemen een reparatie uitvoeren tegen een zeer redelijke vergoeding.
Nogmaals, top service! Ga zo door want daarmee maken jullie echt een verschil en onderscheiden jullie je tot de ander.

Svar fra Angeltechtoys
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.