We bestelden een borderpakket en bloemenzaden en dahlia’s in twee verschillende bestellingen. Steeds vlotte en correcte levering na bestelling. Bij het borderpakket zit een handig schema voor plaatsin... Vis mer
Selskapet har svart
Mooi gewortelde plantjes met fris en gezond opkomend groen. Zeer zorgvuldig verpakt. Zaterdag ontvangen, maandag geplant en nu hopen dat ze zich goed ontwikkelen. Momenteel ben ik alleszins fan van An... Vis mer
Selskapet har svart
Helemaal naar mijn zin geholpen, 2de keer dat ik wat bestel hier en denk dat het zeker niet de laatste keer is. De uitleg (zonder verborgen info) is zo transparant en ontzettend goed dat je bijna niet... Vis mer
Selskapet har svart
Heel verzorgde website, service, en levering. Prachtig product! Enige werkpuntje: misschien is er net iets te veel aandacht gegaan naar esthetiek bij het cottage core border pakket en niet genoeg naar... Vis mer
Selskapet har svart
Plukplezier start hier! Van stadstuintje tot pluktuin, kas of moestuin: Angelo Dorny maakt ook jouw tuindromen waar. Kom mee de tuin in!
Raveschootsveldstraat 6 B6 , 8750, Wingene, Belgia
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Alles netjes verpakt, jullie hebben een mooie site, vorig jaar ook dahlia's gekocht, maar ik denk dat ze het niet overleefd hebben. Ik ben fan!

Svar fra Angelo
Ben zeer tevreden, komen jullie afspraken zeer goed na.
Ook de mooie plaatjes erbij en zeer goede informatie per plant.

Svar fra Angelo
Ik bestelde zaden en deze werden snel verstuurd. Ik mocht ze in een verzorgd doosje ontvangen!

Svar fra Angelo
sowieso een prachtige website en mooie produkten.
enthousiasme straalt van je af angelo en team.
produkten netjes en op tijd verpakt ontvangen volgens afspraak.

Svar fra Angelo
Zo mooi en met veel liefde ingepakt! Nog even geduld hebben om vervolgens te gaan kijken of ze willen uitkomen en hopelijk genieten. Dankjewel Angelo 👏🫶.

Svar fra Angelo
Dahlia knollen ontvangen deze week ❤️ zeer netjes ingepakt en leuk om te krijgen , mooi kaartje met uitleg erbij, top! 👌

Svar fra Angelo
Nette, snelle levering vanuit België naar Nederland!

Svar fra Angelo
Zeer correcte communicatie. Alles keurig verpakt en volgens afspraak toegekomen. Ik koop zeker nog bij Angelo want dit was een fijne ervaring!

Svar fra Angelo
Prachtige producten, snellere levering.

Svar fra Angelo
Goede service zoals altijd! Echt een aanrader.

Svar fra Angelo
Zojuist mijn eerste bestelling ontvangen. Alles ziet er prachtig uit en is van goede kwaliteit, superblij mee!

Svar fra Angelo
Goede kwaliteit en flexibele klantenservice

Svar fra Angelo
Borderpakket besteld. Alles goed ontvangen; plantjes met zorg verpakt. Leuk dat een plan erbij was.

Svar fra Angelo
Ik bestelde een zaaitray en bloemzaden. Het werd heel snel geleverd en verzorgd verpakt. Heel goede kwaliteit 👍🏻.
Het zaaien kan beginnen 🌺

Mooie website!
Leuk om een persoonlijk berichtje te ontvangen dat de bestelling onderweg is.
Alles is met zoveel zorg verpakt , leuk om te ontvangen.
Nu alles nog met de goede tips zaaien en planten!

Svar fra Angelo
Kwaliteitsvolle producten die onze tuin helemaal opfleuren.
Al 2x was er iets niet voorradig maar daar werd een oplossing voor aangeboden die evenwaardig is.
Topservice!

Svar fra Angelo
We worden netjes op de hoogte gehouden, vlotte verzending. Alles netjes verpakt! We zijn zo blij met onze plantjes! We kunnen niet wachten tot ze bloemen zullen geven!
We zullen zeker nog plantjes bestellen in de toekomst! Je doet dat super Angelo!

Svar fra Angelo
Het was fijn om te zien hoe mooi de plantjes waren en goed en leuk werden verpakt .
Het is de eerste keer dat ik echt kon genieten! Ik werd er heel blij van !
Leuk dat groene tekstje ook in de doos
" bedankt om de wereld mooier te maken "

Svar fra Angelo
Plantjes waren mooi afzonderlijk verpakt en goed beschermd. Spannend hoe de vaste planten het gaan doen in onze (voor)tuin. PostNL volgde jullie instructies op de doos niet goed op maar daar kunnen jullie niets aan doen. Blij om iedere keer weer te kunnen kiezen uit jullie top collectie voor zaden en planten.

Vlugge levering.
Uitleg op de zakjes is nuttig

Svar fra Angelo
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.