SUPER god service 😇😇
SUPER god service 😇😇vores datter ønskede en halskæde i julegave, den var ikke helt hende. Den blev taget retur uden problemer👣👣
Bag Ancilla står jeg, Birthe Sørensen. Én perle, og så var jeg solgt. Jeg har arbejdet med glas i efterhånden mange år, men siden jeg for fem år siden fik lov til at lave min første glasperle, har jeg været fuldstændig bidt af smykkefremstilling . ...
Danmark
Ifølge handelsbetingelserne tager en specialfremstillet ring minimum 3 uger afhængig af travlhed og arbejdets omfang.
Efter at have ventet 6 uger uden nogen form for kontakt, sendte jeg en rykkermail for at høre, hvor langt min ring var nået. To uger senere modtog jeg kun denne korte besked: “desværre, er jeg endnu ikke nået til din ring.”
Efter yderligere 4 uger sendte jeg en ny rykkermail med anmodning om et forventet estimat på leveringstiden – jeg vidste på dette tidspunkt, at ringen slet ikke var påbegyndt.
Vi er nu oppe på 14 uger, og jeg har stadig ikke modtaget svar. Jeg har derfor valgt at annullere min ordre.
Jeg vil desværre ikke handle her igen, medmindre kundeservicen forbedres markant, og der gives en klar besked om forventet leveringstid. Jeg har intet imod at vente flere uger på en ring, men forventer at få et reelt estimat eller i det mindste et brugbart svar på mine rykkere.
Jeg er mildest talt chokeret over denne service.
Vanvittig god service!
Jeg bestilte et gavekort til Ancilla som en julegave til min søster, og desværre glemte jeg at hente den i pakkeposten. Birthe fra Ancilla var så enormt sød og overbærende (og virkelig et godt eksempel på juleglæde) og sendte det igen uden yderligere opkrævning.
Jeg har nu hentet den, og den er pakket så yndigt ind.
Jeg anbefaler mange gange Ancilla til andre. Jeg glæder mig til at se det smykke, min søster vælger at få lavet, men hvis de bare lidt minder om billederne, så bliver det også helt vildt godt!