Afgelopen vrijdag een hoverboard besteld, maar direct de verkeerde kleur ontvangen. Dat kan gebeuren, dus besloten we het product eerst te testen. Helaas bleek het hoverboard ook nog eens enorm te... Vis mer
Se hva andre synes
Een step aangeschaft voor mijn zoon om te gebruiken in de paddock. Al na een een week was de step defect, dit netjes aangegeven via hun zogenaamd "altijd bereikbare" WhatsApp. Na meerdere k... Vis mer
Het bedrijf is pas overgenomen en gewisseld van eigenaar. Na van 2003 ieder jaar weer opnieuw contact op proberen te nemen ivm een defect hoverboard en geen reacties, nu een geweldige ervaring... Vis mer
Onze geleverd hoverboard was een onderdeel wat brak op de las van de bijgeleverde kart, foutje in de constructie. Hierdoor contact gezocht via WhatsApp. Bedrijf reageerde niet direct maar naar nogmaal... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Ampes is dé grootste aanbieder van E-Mobility producten in Nederland en België. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige hoverboards en elektrische steppen en andere Ampes E-Mobility producten.Bij Ampes staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop, wat ons de eerste keuze maakt voor iedereen die op zoek is naar veilige en innovatieve elektrische mobiliteitsoplossingen. Of je nu een betrouwbare hoverboard zoekt of een krachtige elektrische step, bij Ampes vind je producten die aansluiten op jouw behoeften en de nieuwste trends op het gebied van e-mobility. Ontdek de toekomst van E-Mobility met Ampes en ervaar zelf waarom wij bekendstaan om onze kwaliteit en service.
Kontaktopplysninger
Nederland
- ampes.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Slecht product, onbereikbaar bedrijf
Ampes is het slechtste bedrijf dat ik ooit mee heb gemaakt! Alle positieve recensies zijn nep: je ziet veel dezelfde reviews, die plaatsen ze gewoon zelf.
Onbereikbaar, slecht product, ga naar een ander! Al 6 maanden bezig met retourneren, mijn zoon heeft er amper plezier aan gehad…

Niet correct
Kleur van hoverboard niet juist, 2 hoverboards besteld, slechts 1 aangekomen, geen reactie via verschillende kanalen van verkoper.

Svar fra Ampes E-Mobility
Slecht contact doet geen moeite voor de…
Slecht contact doet geen moeite voor de klant zeer slecht bedrijf!!

Geen contact te krijgen
De verkoop en levering ging prima. Onze zoon vindt het geweldig. Hierna is echter op geen enkele manier contact met het bedrijf te krijgen. De klittenbanden gaan snel kapot en daarnaast was er een plastic ringetje helemaal kapot gedraaid door gebruik van het apparaat. 06nummer niet in gebruik? Op meerdere mails geen respons.

Zeer teleurstellend!!
20 april een bestelling geplaatst. Levering zou zijn “vandaag besteld. Morgen in huis”. Vandaag is het 29 april. Nog niets in huis. Morgen is mijn zoon jarig en hebben we dus geen cadeau. Geprobeerd om Ampes te bereiken via mail en whatsapp. Geen reactie. Erg teleurstellend!!!

Waarom reageren jullie niet
Alles, en jullie reageren niet op de mail in de contact pagina. Niet op de whatsapp.
Ook moederbedrijf Aestra gemaild geen gehoor. Het had een mooi cadeau moeten zijn voor kleinkinderen maar helaas. De teleurstelling was groot

wanprestatie
Ampes Hoverboard ging in februari 2025 kapot. Na overleg (per email) geretourneerd ter reparatie. Is daar ook bezorgd. Sindsdien geen enkel contact meer gehad. Ook niet na vele pogingen van mijzelf.
Hoverboard ligt vermoedelijk nog bij Ampes, ik ben mijn geld kwijt. Wanprestatie

Bestel hier niet
Mijn bestelling staat sinds 10 April op status onderweg. Op e-mails met de vraag wanneer geleverd word of om een track en trace te krijgen komt geen antwoord. Tot vandaag 04/06/2025 nog steeds geen hoverboards ontvangen en ook geen enkele reactie op e-mail’s en klacht.

Onbereikbaar na verkeerde levering
Wij hebben een off road hoverboard besteld, maar een normale geleverd gekregen (prijsverschil 60€ en niet wat we hadden uitgezocht). Op mails krijg ik geen reactie. Er staat een mobiel telefoonnummer op de site voor whatsapp. Maar dat nummer is bij whatsapp niet bekend en als je belt wordt er niet opgenomen.
Product kan best oké zijn, maar service echt 0,0

Gewoon niets bij kopen
Wil je hier wat bestellen lees dan goed de 5 sterren reviews!!Ze lijken allemaal op elkaar.
Vraag deze sukkels eens waar hun 1000m2 showroom en werkplaats is,waarschijnlijk ergens in Belgie/Brabant 3 hoog op de bank.Heel slecht dat Trustpilot,Bol.com en noem maar op deze kruimelboefjes een platform schenken.Doe zelf wat onderzoek en laat je niet in in de maling nemen.

Ik wacht al 14 dagen op mijn step
Ik wacht al 14 dagen op mijn step. Geen bericht en ook geen reactie op mijn mail.

Svar fra Ampes E-Mobility
Koop niets bij dit bedrijf!
Koop niets bij dit bedrijf. De positieve reviews zijn nep! Adminstratief een chaos en contact krijgen is niet mogelijk.

Svar fra Ampes E-Mobility
Klantenservice niet aan te raden!!!
Per Mail, telefonisch als via whatsapp niet te bereiken. na 1 week nog geen antwoord gekregen over de verkeerde levering. Zoontje en wij ook heel teleurgesteld.
Foutieve levering en hoverboard werkt niet zoals behoren! Heel jammere zaak als er iets mis gaat! Hopelijk raakt het nog opgelost!
Terugsturen op eigen kost maar wat daarna? Totaal niets meer?

Svar fra Ampes E-Mobility
Geen service of contactgegevens na betaling
Ik kocht op 10/03/25 een hoverboard.
Na betaling zag ik dat er een fout afleveradres stond waarop ik gelijk een mail stuurde.
Tot op heden mocht ik nog helemaal niets van reactie ontvangen. Noch het product dat ik bestelde.
Telefoonnummer neemt niemand op, de site was plots verdwenen en op mails wordt er niet gereageerd.
Het geld is wel van mijn rekening!

BESTEL HIER NIET!!!
Ik heb in januari een hoverboard en hoverkart besteld. De levering ging redelijk snel. Helaas de verkeerde kleur ontvangen. Voordat ik wist hoe ik hem kon retourneren, waren we een kleine 2 weken verder.
Op 3 februari is hij daar aangekomen. Ze zouden de juiste kleur verzenden, en een nieuw handvat opsturen, aangezien die kapot is.
Ik heb inmiddels al een heel aantal keren gemaild en krijg slecht contact. Telefoonnummers op de site werken niet... Toen ik aangaf dat ik het idee had dat ik bedonderd werd, kreeg ik vrij snel een reactie.
Had ik nu die verkeerde kleur maar gehouden, dan had mijn zoon nog wat! Nu staat er al bijna 2 maanden een kart in de woonkamer.
De site is nu ook uit de lucht. Ik vrees dat we ons geld kwijt zijn...
Harteloos om zo met kinderen om te gaan!
BESTEL HIER NIET!!!

Svar fra Ampes E-Mobility
Een hoverboard gekocht voor mijn…
Een hoverboard gekocht voor mijn dochter.
Geen levering en ook geen reactie op de mail.
De website is nu ook offline.
Ook ik ben mijn dochter haar spaarcentjes kwijt.

Svar fra Ampes E-Mobility
Alles loopt verkeerd sinds de…
Alles loopt verkeerd sinds de bestelling, eens eindelijk de bestelling ontvangen blijkt er een probleem te zijn met de batterij van de hoverboard die maar ongeveer 5min duurt , ook al volgeladen! Geen antwoord van de klantendienst na verschillende pogingen! Helemaal niet serieus !

Geen een ster waardig
Geen een ster waardig! Als ik zo de reviews lees ben ik blij dat ik me bestelling wel ontvangen heb maar daarbij het ook mee gezegd. Ik ontvang een step die na 1 keer steppen foutmeldingen aangeeft en het niet meer doet. Over terugsturen werd niet gesproken alleen dat ik een onderdeel nagestuurd kon krijgen zodat we het zelf konden maken met een video. Of opsturen zodat hun het konden maken, dit zou me wel geld kosten.
Voor optie zelf doen gekozen. We zitten in Maart en heb nog geen onderdeel ontvangen maar wel sinds Februari al een track and trace in bezit wat aangeeft dat ze het pakket nog niet hebben gekregen van Ampes.
Echt belachelijk!

Geen communicatie meer mogelijk
Geen communicatie meer mogelijk. Website uit de lucht. Volgens mij heb ik deze week 189 euro spaargeld van mijn zoon weggeven aan malafide praktijken. Zijn de positieve reviews van jullie zelf, fictief? Wat is er aan de hand?

Svar fra Ampes E-Mobility
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.