Indtil videre rigtig god service. Men i den sidste ordre manglede der to cleansing gel (2for1). Rettede kontakt til kundeservice og modtog hurtigt svar. De er på sagen nu. Så er spændt på hvad der... Vis mer
Se hva andre synes
Købte et produkt, som jeg fortrød et par timer efter. Skrev derfor til kundeservice med det samme. Fik hurtigt svar, men ingen bekræftelse på at ordren var annulleret. Tidligt næste morgen ring... Vis mer
Lynhurtig levering - skønt produkt Jeg købte produktet efter at have læst en del anmeldelser af det - og jeg blev ikke skuffet. Jeg har fået den lækreste, bløde hud i ansigt og udskæring. Jeg har nor... Vis mer
Jeg har bestilt peels so good, efter at have læst gode anbefalinger af produktet. Jeg er meget positivt overrasket! Produktet er drøj i brug, og den virker med det samme. Den efterlader huden blød og... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
så troværdig ud men dagen er noget andet
Ordre flytter sig ikke skriver til kundeservice oplysningen er vare er udsolgt men nu er tilbage på lager og ville sendes dd ( i går) får intet besked om at noget er udsolgt før man selv henvender sig. og stadig ikke bevis på at pakken er sendt/pakker eller at der er lavet pakke label, men tros dette så er der trukket penge ikke blot reserveret men trukket - bedt om at annuller min ordre men intet svar er kommer på dette
Produkterne er det rene fup
Produkterne er det rene fup. Ansigtspeeling er formuleret så produktet reagerer med vand. Dette påstår producenten, at er døde hudceller man nuldrer af, men faktisk er det bare rester af produktet. Jeg kunne ikke vaske det af overhovedet igen, og reklamerer derfor over mit køb, men Ame Pure nægter at tage varer retur, åbenbart heller ikke uåbnede. De mener tilsyneladende ikke, at de er underlagt den danske købelov. Jeg anbefaler derfor at man køber sin hudpleje hos ærlige butikker.
Fantastisk
Jeg fik 2-for-1-tilbud - skønne produkter til en god pris. Og hurtig levering.
Kan varmt anbefales 😊
Intet af sætte en finger på
Alt jeg har bestilt er modtaget og fra jeg bestilte til jeg modtog, er der gået 1 uge. Så har intet negativt at sige. Kommer bestemt til at bestille derfra igen :-)
Hurtig levering. Og her ved Valetine fik man dobbelt op på sin ordre, det var da ikke dårligt. Jeg frygtede lidt at det var for godt til at være sandt. Men jeg modtog det. Så jeg havde en datter jeg lige kunne forkæle.
Indtil videre rigtig god service
Indtil videre rigtig god service. Men i den sidste ordre manglede der to cleansing gel (2for1). Rettede kontakt til kundeservice og modtog hurtigt svar. De er på sagen nu. Så er spændt på hvad der sker.
Glæder mig virkelig til at prøve jeres produkter, efter endt laserbehandling.
Har prøvet jeres peel so good og den er fantastisk 🙏🥰
Elendig service
Elendig service. Derudover skjuler de alle dårlige anmeldelser på deres produkter se de ikke vises på siden. Køb ikke her.
Super dejlige produkter og levering…
Super dejlige produkter og levering dagen efter!! Jeg er fan!! 🤩
Mega dårlig service.
Bestiller varer hos dem.
Varen bliver leveret 1.5 times kørsel fra min adr. via postnord. Gentagende gange prøver jeg at få kontakt til postnord via deres app. OG telefonopkald . Henvender mig til Ane pure. Her får jeg besked om at det er min egen skyld da jeg ikke har skrevet mellemrum mellem husnummer og lejlighedsnummer !!!!! A hvad !!!!
Så jeg må kontakte postnord igen eller finde en der kan afhente min bestilte pakke.
ALDRIG har jeg oplevet dårligere kundeservice. Blev sidste køb hos dem!!!
Skal nu betale 75 kr fordi min pakke er leveret forkert. Trods det at min adr. Er HELT korrekt og mit postnummer fremgår tydeligt!
Så husk ! Mellemrum ……,, har aldrig hørt noget SÅ dumt!
Havde været flot kundeservice at de enten havde løst mellemrummet med postnord eller blot havde sendt en ny sending. Men Mia fra dette firma meddeler mig blot at skylden er min egen.!
Jeg anbefaler på INGEN måder at handle her!!!!
Fantastiske lækre produkter
Fantastiske lækre produkter. Har fået så smukke resultater.
De 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ giver jeg for det…
De 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ giver jeg for det fantastiske produkt LUXE BROW. Jeg har brugt det i ca. 5 uger og kan allerede se en forskel 😊 Det VIRKER og så er prisen yderst rimelig 👌👍
What's not to like 😊
Luxe lash til vipperne
Luxe lash til vipperne, holder hvad de lover, og så er den til betale 🤗
Jeg giver 1 stjerne for kundekontakt
Jeg giver 1 stjerne for kundekontakt. Tlf. tages ikke i tlf.tiden og chatten, der lover øjeblikkeligt svar, svarer ikke.
Vippeserum der bare virker…..
Jeg har prøvet de fleste vippeserummer, men denne her den virker bare, og allerede efter 3-4 uger er der en meget tydelig ændring…
Lux Lash - et super produkt!
Jeg var lidt skeptisk i starten, men man skal holde ud i ca. 5 uger og så skal jeg da lige love for, at der er dådyrvipper i sigte. WOW
Min hud Elsker jeres produkter
Min hud Elsker jeres produkter. Leveres i luksus indpakning. I gør virkelig noget ud af at præsentere jeres varer. Skønne tilbud.
I kunne godt være lidt hurtigere med at sende.
Har købt og anvendt deres vippe serum i…
Har købt og anvendt deres vippe serum i 2 mdr nu, ingen effekt overhovedet, spild af penge
Produkt vippe serum Luxe Lash
Produkt vippe serum Luxe Lash;
Drøj i brug, synlig resultat efter ca 4-6 ugers brug. Jeg har fået længere og tættere vipper.
Det bedste produkt
Det bedste produkt! Tror jeg har brug Gel produktet i 5 år efterhånden. Det skuffer aldrig og forbliver en fast rutine for mig fremover! Kan varmt anbefales👏🏼🤗

Svar fra Âme Pure Danmark
Perfekte lange vipper på kort tid
Perfekte lange vipper på kort tid. Prisen er også fordelagtig.
Kort leveringstid.
Win win herfra.

Svar fra Âme Pure Danmark
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.