Syns produktene deres er superbra. Bruker peelingen deres som heter peel so good! Den er fantastisk, ser resultat fra første gang enn bruker den. Det var over all forventning. Jeg har fet hud og slite... Vis mer
Ame pure sine produkter er helt fantastiske! Har testet mye forskjellig fra dem og er kjempe fornøyd! Ikke bare lukter produktene himmelsk, men de fungerer faktisk 😍🙏 Jeg ser stor forskjell på akne... Vis mer
Driver med villedende reklame. De sier du kan se dødehudceller forsvinne med Peels so good. Det er ikke dødehudceller, men produktet. Prøv selv med et par engangshansker og smør produktet i hend... Vis mer
Har Peels so good og Bouncy water splash og er veldig fornøyd med disse! Holder huden min i sjakk og hvis jeg får akne utbrudd er de mildere og forsvinner fortere. Skal prøve cleansing gel også for j... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Veldig fornøyd med alt
Veldig fornøyd med produkter, nettbutikk og forsendelser😍
Fungerte ikke
Fungerte ikke, selv om jeg fulgte instruksene til punkt og prikke.
Har hatt lignende hansker hvor det kommer masse løs hud, men da med et litt annet stoff.
Kjøpte mine hansker hos Ame Pure.
Utrolig irriterende at jeg kjøpte to stykker, siden jeg liker best å ha på begge hendene, og åpnet begge.
Får jo ikke returnert noen av dem da, da Ame Pure ikke har noen fornøyd-garanti.
(Innpakningen er også laget slik at de blir ødelagt for å ta en hanske ut, så kunne ikke returnert selv om de ikke var brukt en gang).
Anbefales ikke!
Ps: jeg har lagt denne samme anmeldelsen på Ame Pure sine sider, der jeg kjøpte disse, den er ennå ikke blitt lagt ut, en god stund etter.. Meget mistenkelig at de trikser med å fjerne negative omtaler på nettsiden, og dermed lager et falskt inntrykk av bare fornøyde kunder.
De har også slutter å svare meg på mail, og ble sure fordi de syns jeg "bare kritiserte" (ved å spørre etter den manglende omtalen min, og å si at hansken ikke funka) og igjen komme med bruksanvisningen sin, selv om jeg forklarte at jeg allerede hadde fulgt den til punkt og prikke.
Ps2: de har nå svart meg igjen, og refunderer beløpet, så det skal de ha for! Nå har de også lagt ut omtalen min på sin side.
Veldig fornøyd med vippeserumet
Veldig fornøyd med vippeserumet. Har fått mye lenger vipper. Har aldri fått komplimenter på vippene før, men må gjør jeg det ofte☺️
Fantastiske produkter
Fantastiske produkter
Peel so good er kjempebra og lukter godt.
Body Cream lukter nydelig og huden blir kjempemyk
Flotte innpakninger og flott design på alle krukker.
Jeg anbefaler å prøve produktene.
Klissete og tynn, som vann....
Bouncy water splash - kremen hadde skilt seg, og var helt vannete. Dette var skikkelig water splash!! Hvordan er det mulig??? Skuffende...
Vippeserumet virker
Vippeserumet virker! Rask leveranse.
Rask levering
Rask levering. Hadde linjer i panna og grusom hud. Brukt peelingen hver dag ei eu uke. Har masse glød. Reduserer linjer drastisk! Er det beste hudpleie produktet jeg har prøvd!!
Kjøpte Peels so Good og So Silky Mitt
Kjøpte Peels so Good og So Silky Mitt.
Produktene fungerer ikke og kundeservicen er dårlig.
Peels so Good; det er produktet selv om klumper seg.
So Silky Mitt: fungerer aldeles ikke slik reklamen sier.
Dersom du kjøper disse og du heller ikke syns de fungerer, så må du ikke regne med å få reklamere (fordi du har jo brukt produktene). Du må selv betale returen (hvis du faktisk får returnere). Du må være særdeles oppmerksom på at du returnerer pakken med sporing, for de kan påstå de ikke har mottatt den (dersom de i det hele tatt svarer deg). Dette kan være fordi de ikke tømmer postboksen sin, men det innrømmer de aldri. Kontakter du daglig leder, må du regne med å få spydige kommentarer...og at de fremdeles kaller det god kundeservice.
Og ja, jeg kan dokumentere alt dette, alle mail og sms er tatt vare på.
Hvis jeg var deg, så ville jeg styre unna Amepure.
Se svaret fra Amepure, her er mitt svar til dem på det de skriver:
Hansken var knapt brukt, og flasken tatt litt av. Jeg fulgte bruksanvisningene. Jeg ringte daglig leder fire ganger fordi de ikke svarte på mail. Første gang- ingen svar, det ble raskt kuttet. Jeg ringte derfor opp igjen og fikk svar. Samtalen varte i 1 min. Tredje og fjerde gang, ingen svar. Jeg forsøkte å ringe de siste gangene fordi daglig leder påstod de ikke hadde fått produktene av meg pr post, mens Posten derimot kunne opplyse at postboksen deres var full av uavhentet post. Resten av dialogen gikk pr sms. At Amepure faktisk kommer med disse påstandene, at flasken var tom, at jeg ringte 13 ganger og at jeg var sjikanerende, er ganske sjokkerende. Jeg er en sannferdig person, og dette forsterker bare mitt budskap om å la være å handle hos dem. Som sagt, jeg kan dokumentere alt: telefonlogg, sms og e-post. Kan Amepure det?

Svar fra -
Hands down en av de beste jeg har brukt for denne prisen
Helt utrolig fantastisk Peels so Good og håndkrem fra dem.
Det er fullt mulig at produktet klumper seg når men gnir det med hansker på. Vet ikke, har ikke prøvd. Men det jeg VET 100% er at det også fjerner døde hudceller, akkurat som den lover. Tørr og klumpete hud forårsaket av rosacea smelter bare bort! Tørr hud på knærne eller albuene? Borte, vekk! Vinterføtter med tørr hud mellom tærne? Ikke lengre ditt problem!
Anbefalles på det sterkeste. Også håndkrem! Leverer. SMelter inn i huden med en gang, etterlater ikke noe fett eller kliss, og den tørre, sprukne vinterhuden på hendene mine er reddet. Så lenge du holder hendene tørre, skal du ikke kjenne at du har noe krem på. Bortsett fra den deilige lukten da <3
Jeg vil gi min beste anbefaling av…
Jeg vil gi min beste anbefaling av vippeserumet. Dette har jeg brukt i flere år, og er meget fornøyd med resultatet. Vippene har blitt fler, sterkere og lengre. I tillegg mister jeg ikke så mye vipper lengre. Nå bruker jeg serumet kun hver morgen, i begynnelsen brukte jeg det morgen og kveld. Jeg har brukt dette i flere år. Har også prøvd andre merker, men jeg har landet på dette produktet, det har gitt meg det beste resultatet. Jeg føler meg både fresh og elegant når jeg legger makeup på mine vipper, som blir akkurat passe lange, da jeg bruker briller. Mvh Anne-Brith 64år
WOWW
So Silky Mitt er en genial silke hanske
Utrolig hvor mye død hud som detter av. Denne kan jeg virkelig anbefale for alle, men husk SKAL IKKE BRUKES I FJESET
Jeg anbefaler denne butikken
Jeg anbefaler denne butikken. Jeg bestilte noen produkter, og de er veldig bra. Det lukter så godt og de er nydelig pakket.Elsker denne butikken, den er min favoritt 🤗💗💗!!!
Styr unna.
Driver med villedende reklame. De sier du kan se dødehudceller forsvinne med Peels so good. Det er ikke dødehudceller, men produktet. Prøv selv med et par engangshansker og smør produktet i hendene.
Vippeserumet fungerer ikke på meg.
Bouncy body splash tørket inn huden min.
Produktene ser harry ut, dårlig kvalitet på emballasjen. Tydelig at de prøver å se ekskulsive ut, men de bommer for meg. Før produktet gjekk i bosset var de gjemt godt for å si det sånn.
For oss med rosacea og ekstremt tørr hud!
Jeg har i yngre alder aldri slitt med huden min, men når jeg var 28år så dukket det opp en liten tørr flekk på det høyre kinnet mitt, denne flekken ble bare større og større med tiden og i tillegg veldig rød. Fant tilslutt ut at dette dessverre var rosacea.
Jeg har prøvd fete kremer fra apoteket, jeg har brukt Canoderm som datteren min bruker for atopisk hud, jeg har prøvd det meste av krem som skal fukte tørr hud men ingenting har funket!
Jeg har vært så fortvilet fordi jeg har tenkt at da må jeg kanskje på en klinikk og bruke mange tusen kroner på å få dette behandlet, mtp at med rosacea kan man ikke bruke skrubb heller fordi det gjør rødheten i huden verre.
Men, så kom jeg over dette produktet på Facebook , jeg tenkte først at dette så for bra ut til å være sant, hehe, men så tenkte jeg at "hvorfor ikke? Jeg har jo prøvd alt annet", så jeg bestilte meg Cleanser og Peeling.
Resultatet forbauset meg, og det etter bare første gang!! Huden ble helt glatt, stram, og den tørre flekken var totalt vekk. Jeg ble så overlykkelig! Sminken min så endelig bra ut på huden min igjen også, den sprakk ikke som den pleide :-D
Dette er et produkt jeg skal ha stående på badet mitt i all tid, og jeg anbefaler det på det sterkeste til alle!
Det finnes håp for huden til sånne som meg også, og det til en overkommelig pris!
Huden min vil alltid være litt rød (selvom det forsvant ganske så mye det også) , men det er så mye enklere å dekke dette til uten den tørre flekken :-D
Vippeserum
Vippeserumet gir lange vipper og de holder seg kjempe fine helt til man slutter å bruke serumet. Kjempefornøyd!
Bra microneedles og super service
Liker microneedling produktene; stamp, rulle og cellulittkrem.
Også utrolig flink og hyggelig kundeservice!
Lureri!
Etter å ha prøvd Ame pures "Peels so good" er jeg overrasket over at folk lar seg lure til å tro at det er døde hudceller som prelles av når man masserer det inn i ansiktet.
Det føles som lim man gnir inn i ansiktet som fester seg i de små ansiktshårene. For å teste om det faktisk var døde hudceller som preller av, tok jeg et par hansker og gnidde "peeling geleen" mellom håndflatene. Og akkurat som jeg trodde kommer det etterhvert små geleklumper som umulig kan være død hud siden jeg hadde hansker på! Helt utrolig at jeg gikk fem på og lot meg lure til å kjøpe dette ubrukelige produktet.
Hodepine
Fungerer greit. Som andre hudpleieprodukter blir det verre før det blir bedre. MEN, etter hver rulling med ame pure dermaroller har jeg fått kraftig hodepine som varte i tre dager. Derfor ikke verdt det for min del.
Beste hudpleien jeg har vært borti!
Jeg har brukt Cleansing Gel og Bouncy Water Splash to ganger daglig, hver dag, i ca 2 uker, og det er lenge siden huden min har sett så fresh og glødende ut som den gjør nå. Har slitt lenge med oljete og kvisete hud, men har opplevd en helt enorm bedring siden jeg begynte med Ame Puré sine produkter. Har tidligere forsøkt alt mulig rart av hudprodukter, blant annet Clean Start av Dermalogica, uten noe særlig effekt. Anbefaler Ame Puré på det absolutt sterkeste om man sliter med fet hud, slik som meg :)
Brukte bare to ganger og huden ser fin…
Brukte bare to ganger og huden ser fin og glødende. Anbefales