Ambiplants DK Anmeldelser 261

4,5

Smukke planter der overrasker positivt i størrelse og kvalitet. Leveringen tog lidt tid, men de var værd at vente på. Ambiplants får mine varmest anbefalinger.

Jeg købte et juletræ, det svarede desværre ikke til mine forventninger. Jeg skrev til dem for at få lov til at returnere, der kom prompte et returneringsformular. Træet blev returneret, pengene kom pr... Vis mer

Super fine planter især glad for den store jeg købte , overraskende naturtro . Et par ugers lev, men fik en fin mail om årsagen til forsinkelsen, og så var jeg aldrig bekymret. Klar anbefaling. 5 stje... Vis mer

Har nu handlet hos Ambiplants flere gange og der har aldrig været noget af klage over. Kan absolut anbefales

1. Leverandør av kunstige planter
  2. Blomsterbutikk
  3. Silkeblomstbutikk
  4. Blomstergrossist
  5. Gartnerigrossist

Ambiplants is a prominent brand that has been a leading player in the Scandinavian market since 2009. We specialize in offering a wide range of high-quality artificial plants and flowers through our online platform. With a deep passion for creativity and aesthetics, we have established ourselves as the go-to destination for customers seeking lifelike and durable artificial botanicals to elevate their living spaces.

4,5

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Virkelig flotte planter

Virkelig flotte planter. Vores ser meget ægte ud. Vi kommer helt sikkert til at købe herfra igen

27. januar 2026

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for din feedback! Så dejligt at høre, at planterne ser ægte ud. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen :D

HURTIGT

DEJLIGT NEMT OG BEKVEMT OG HURTIG

2. februar 2026

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at du synes, det er nemt, bekvemt og hurtigt. Det betyder meget for os! :)

Jeg har købt en gren

Jeg har købt en gren. Flot gren.
Men mangle at der står brede og dybte i information på varen.

21. januar 2026

Svar fra Ambiplants DK

Tak for din anmeldelse og for din feedback. Vi er glade for at høre, at du synes, grenen er flot. Din kommentar om produktinformationen tager vi med os videre i vores arbejde. Tak fordi du tog dig tid til at skrive :)

Jeg bestilte en orkidé

Jeg bestilte en orkidé . Den ankom til den lovede tid . Er bare så smuk og naturtro. Jeg anbefaler gerne Anni plant til alle . .

20. januar 2026

Svar fra Ambiplants DK

Mange tak for de fine ord! Det glæder os enormt, at du er tilfreds med din orkidé, og at den lever op til dine forventninger. Tak for anbefalingen :)

Af det billed de havde på deres…

Af det billed de havde på deres hjemmeside
Var flot men da min varer kom var den grim og levede ikke op til det billed de havde sat på hjemmesiden

20. januar 2026

Tak for din anmeldelse.

Det er vi kede af at høre, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@ambiplants.dk, så vi kan se nærmere på sagen og finde en løsning sammen. Send gerne et billede af varen, så vi bedre kan vurdere det.

Vi hjælper meget gerne.

supergodt

kvaliteten på varerne samt leveringen

22. januar 2026

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten på varerne og leveringen. Det betyder meget for os! :D

Flot plante

Flot plante

7. januar 2026

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med planten :)

Super fine planter især glad for den…

Super fine planter især glad for den store jeg købte , overraskende naturtro . Et par ugers lev, men fik en fin mail om årsagen til forsinkelsen, og så var jeg aldrig bekymret. Klar anbefaling. 5 stjerner

14. januar 2026

Svar fra Ambiplants DK

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med planterne, og at de levede op til dine forventninger. Dejligt også at høre, at informationen omkring leveringen gav tryghed undervejs :D

Meget flotte og realistiske planter

Meget flotte og realistiske planter. Jeg er virkelig glad for dem og vil handle hos Ambiplants igen.

12. januar 2026

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for de pæne ord! Det glæder os virkelig at høre, at du er så glad for planterne :D