Ambiplants DK Anmeldelser 261

4,5

Smukke planter der overrasker positivt i størrelse og kvalitet. Leveringen tog lidt tid, men de var værd at vente på. Ambiplants får mine varmest anbefalinger.

Jeg købte et juletræ, det svarede desværre ikke til mine forventninger. Jeg skrev til dem for at få lov til at returnere, der kom prompte et returneringsformular. Træet blev returneret, pengene kom pr... Vis mer

Super fine planter især glad for den store jeg købte , overraskende naturtro . Et par ugers lev, men fik en fin mail om årsagen til forsinkelsen, og så var jeg aldrig bekymret. Klar anbefaling. 5 stje... Vis mer

Har nu handlet hos Ambiplants flere gange og der har aldrig været noget af klage over. Kan absolut anbefales

1. Leverandør av kunstige planter
  2. Blomsterbutikk
  3. Silkeblomstbutikk
  4. Blomstergrossist
  5. Gartnerigrossist

Ambiplants is a prominent brand that has been a leading player in the Scandinavian market since 2009. We specialize in offering a wide range of high-quality artificial plants and flowers through our online platform. With a deep passion for creativity and aesthetics, we have established ourselves as the go-to destination for customers seeking lifelike and durable artificial botanicals to elevate their living spaces.

4,5

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Jeg er yderst tilfreds med jeres…

Jeg er yderst tilfreds med jeres produkt og service derfor vil jeg gerne give jer 5 stjerner 💥💥💥💥💥

29. november 2025

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! Vi bliver virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og servicen :D

Dejlig tæt hæk som kan bruges på væg indendøre

Jeg har klasket min hæk op på min væg derhjemme med billeder på, plus spots. Og jeg må sige. Gal det spiller. Er meget positivt overrasket. Der er enkelte helligdage, hvor man kan se igennem. Men enten kan man male væggen. Så den ikk er hvid. Eller købe en ekstra “plade” og bruge dens udsmykning og sætte på som fyld.

21. november 2025

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for den dejlige tilbagemelding! 🌿 Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med hækken på væggen. Dine tips om at male eller tilføje ekstra plader er super! Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Lang leveringstid + knækkede blade ved…

Lang leveringstid + knækkede blade ved begge planter

14. november 2025

Svar fra Ambiplants DK

Hvor ærgerligt at høre, at din bestilling ikke gik som planlagt. Vi vil meget gerne hjælpe så godt vi kan, og finder altid en løsning, hvis du kontakter vores kundeservice.

Fine planter

Er glad for mine fine planter, samt mit fine træ.

3. november 2025

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for din anmeldelse og flotte bestilling!

Sunde gode planter

Sunde gode planter. Ok pris. Transport lidt dyrt.

24. oktober 2025

Svar fra Ambiplants DK

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med planterne og prisen!
Vi tager din kommentar omkring transporten til os, og håber at planterne vil give dig stor glæde :)

Super service

23. oktober 2025

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord!
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.
Vi er altid nysgerrige på hvad der skulle til for at få den sidste stjerne? Din feedback betyder meget for os.

Altid smukke planter

Altid smukke planter - Hurtig levering . Alt tilfredsstillende.

17. oktober 2025

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for de fine ord, det glæder os at høre! :)

Rigtig smuk olivenplante

Rigtig smuk olivenplante! Jeg er helt tilfreds med den! Dog ikke tilfreds med PostNord! Planten/min pakke blev leveret til min nabo og hendes pakke blev leveret til mig. 2 forskellige navne og 2 forskellige adresser! Er godt træt af at PostNord ikke kan finde ud af at levere pakker! Gid man/I kunne vælge en anden end dem!

13. oktober 2025

Svar fra Ambiplants DK

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med olivenplanten!
Vi forstår godt frustrationen over leveringen, og det beklager vi meget. Desværre har vi ikke altid indflydelse på hvordan PostNord håndterer udleveringen, men vi tager din feedback med videre.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os :)

Meget fint japansk kirsebærtræ og…

Meget fint japansk kirsebærtræ og lyserød orkidé.

Lidt mærkeligt at firma mener at forbrugeren skal forsikre forsendelsen mod skade og bortkomst.

Jeg syntes ikke kassen var stærk nok og havde taget skade under forsendelsen, dog uden at produkterne havde taget skade.

Konen blev meget glad for både træ og orkidé som hun syntes var meget smukke. Syntes kvaliteten er fin af kunstig efterligning af et træ at være.

Edit 2025-10-06: Tak for svaret. Men forstår ikke hvorfor I har en Forsendelsesforsikring med beskrivelsen "Med vores leveringsgaranti behøver du ikke at bekymre dig om noget, hvis din ordre bliver beskadiget, stjålet eller går tabt under transporten." Forsikringen er et separat produkt som koster ekstra, men beskriver præcis det som I svarer mig her, allerede er dækket af Jer. Det er det som ikke giver mening for mig.

15. september 2025

Svar fra Ambiplants DK

Tak for din ordre, vi er glade for at høre, at du kunne lide den.

Når vi sender pakker, er de forsikret mod skader og vi reparerer varen, hvis den er beskadiget. Hvis du ønsker at returnere varen, vil du heller ikke have problemer, hvis den originale emballage var beskadiget før levering med slik forsikring.