Ambiorix Anmeldelser

4,8

Reeds jaren, sinds '82 heb ik een paar Ambiorix schoenen. Blijkbaar niet stuk te krijgen mits goede zorg natuurlijk en twee keer opnieuw laten zolen. Bovendien heb ik een tussenmaat en twee licht... Vis mer

Entreprise très bien organisée. Produits soignés, de qualité. Réaction rapide aux questions et excellent suivi des commandes. Un petit bémol : s'adresser aux clients dans leur langue d'origine (sim... Vis mer

Combinatie van sneeuw/strooizout en het fijne leer van deze schoenen bleek geen goede combinatie. Even contact opgenomen met de klantendienst, en de schoenen gingen via het verkooppunt weer naar de... Vis mer

Betreft mijn bestelling van het paar Holly Iseo Noce, dat ik teruggestuurd had, omdat ze minder makkelijk zaten dan de Havana’s die ik ook gekocht had. Jullie hebben deze terug ontvangen, op een e... Vis mer

1. Skofabrikk
  2. også i
  3. Skobutikk
  4. Skomaker

Belgisch schoenenmerk waarbij comfort, kwaliteit en design centraal staan.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Correct gehandeld,voor de bestelling…

Correct gehandeld,voor de bestelling die ik geplaatst heb,
Jammer genoeg passen ze niet.
Teruggestuurd op 19/01

18. januar 2023

Beste Joel
Dankuwel voor deze fijne review. We hopen dat we uw omruiling naar wens kunnen behandelen!

correcte levering

correcte levering
stipte en spoedige bestelling aan huis!
topkwaliteit

11. januar 2023

Beste Raphael,
Dankuwel voor deze perfecte score. Wij hopen u snel opnieuw te mogen verwelkomen voor een nieuwe bestelling, online of in één van onze winkels!

Snelle service

Snelle service. Prima kwaliteit. Betaalbaar.

8. januar 2023

Beste Jan,
Fijn te horen dat u op gebied van prijs/kwaliteit een tevreden klant bent bij ons!

Heel vlotte service

Heel vlotte service.
Het vergeten cadeautje werd zelfs nagestuurd. ( na een mailtje hieromtrent )

1. januar 2023

Beste Myriam,
Bedankt voor deze mooie woorden. Een foutje maken kan ons helaas ook overkomen, maar dat snel & efficiënt oplossen ligt absoluut in de Ambiorix-DNA!

Ambiorix is synoniem voor kwaliteit.

Ik ken de laarzen die ik kocht goed, want ik had er al een exemplaar van, de kwaliteit is zeer duurzaam: ik draag mijn eerste paar al 10 jaar, en ze kunnen nog een aantal jaren mee. De laarzen werden snel verstuurd, en ik ontving ze in goede staat en orde, degelijk verpakt. Ook de after-sales service verdient een pluim.

27. november 2022

Beste Guy
Uw review doet ons zeer veel plezier! Onze medewerkers in Tongeren dragen kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel; wij zijn blij dat u dit terugziet als u uw laarzen draagt. We wensen u en uw omgeving alvast een fijn eindejaar!

Top klantendienst en webshop

Top klantendienst en webshop. Trots dat dit Belgisch is!

13. november 2022

Beste Arnout
Bedankt voor uw fijne review. Wij proberen zo verder te doen!

Perfect

Snelle levering, mooi ingepakt.
Persoonlijke boodschap erbij…top!

24. oktober 2022

Beste Lieve
Hartelijk dank voor deze 5/5 !

Snel geleverd

Snel geleverd, passen perfect. Dienen om mijn vorige paar, ondertussen meer dan 7 jaar oud en versleten, te vervangen.

20. oktober 2022

Beste Mr Creten
Bedankt voor deze positieve woorden. We hopen dat ook dit nieuwe paar even lang zal meegaan.

Hoogste totaal kwaliteit

Beste kwaliteit, prijs gunstig, prima interactie, snelle efficiënte order
behandeling en snelle levering. Ik gebruik Ambiorix schoenen reeds 55 jaar, wegens goede fit en hoge kwaliteit. Ambiorix? zeker een aanrader.

13. oktober 2022

Beste Mr Van Looy
Deze lovende woorden doen ons veel deugd. Wij zijn blij dat u al meer dan 50 (!) jaar een tevreden Ambiorix-klant bent!

Top product Ambiorix

Top product Ambiorix, best quality, kwalitatieve verpakking

19. september 2022

Beste Mr Van Oevelen,
Fijn te horen dat u zo tevreden bent over uw online-bestelling bij Ambiorix! Wij hopen u snel terug te mogen ontvangen, opnieuw online of in onze winkels.

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen. Zitten van de eerste minuut als gegoten. Zeer snelle levering.

11. august 2022

Beste Johan,
Bedankt voor uw trouw aan ons merk!

Vlotte bestelling en levering

Het bestellen via de webshop verliep zeer vlot en eerstdaags ontving ik dan mijn schoenen in perfecte staat. Topservice

26. juli 2022

Beste Ion
Hartelijk dank voor deze complimenten! Wij doen er alles aan om diezelfde topservice te blijven leveren!