Amazon to jakaś proażka. Chciałem kupić inteligentne gniazdka do domu, bo mieli w dobrej cenie, ale limit to 2 sztuki, to mam mieć w domu 2 gniazdka? Kpina! Limity produktów, których wiadomo, że kupuj... Vis mer
Se hva andre synes
Firma Amazon to scamerska firma. Odradzam zakupów. Kupiłem zegarek warty 900zl, w paczce dostałem zegarek warty 300zl. Firma Amazon twierdzi teraz że musi rozpatrzyć moją reklamacje, co jest absurd... Vis mer
Absolutne dno jeżeli chodzi o obsługę klienta. Wysłano mi towar używany, zniszczony, w częściach, towar o wartości 700 zł. Po kontakcie z amazonem i odesłaniu towaru każą mi czekać ponad 2 tygodnie na... Vis mer
Jak na razie jestem zadowolony z dwóch zakupów na Amazon.pl , czasami trzeba czekać dłużej na dostawę, ale zależne jest to czy towar wysyłany jest z własnego polskiego magazynu czy zagranicznego. Bezp... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jestem klientem Amazon już od lat
Jestem klientem Amazon już od lat, nie tylko polskiego Amazon ale również tego amerykańskiego i holenderskiego.
To co obsługa klienta polskiego amazona ostatnio odwaliła to woła o pomstę do nieba. Zero podejścia proklienckiego i do tego oszustwa. Dramat, ale czego można oczekiwać od naszych rodaków, w tych czasach chyba tego żeby zmienili podejście do klienta, dziwię że że polityka Amazon na to pozwala.
Więc ostrzegam - jeśli Amazon wprowadzi was w błąd to polski zespół obsługi klienta jeszcze was pogrąży.
Nie pozdrawiam!
Ps. Amazon weź się za przyuczenie swoich pracowników!
Good experience
Zamówienie w listopadzie gwarancja…
Zamówienie w listopadzie gwarancja przesyłki na 13 listopada nagle dostajesz informacje, że wysyłka zostanie zrealizowana w 22 maja 2026
To kpina z klientów
W momencie zakupu informacje o dostępności produktu wyraźnie wskazywała ,że można dokonać zakupu!!!!
Powód nie zrealizowania zamówienia to brak na stanie!!!!!
Kto tam pracuje , że nie wie nic o stanach magazynowych oferując gó@wno do sprzedaży!!!!
kupiłem film i nie mogłem go pobrać…
kupiłem film i nie mogłem go pobrać tylko obejrzeć online oszustwo i złdziejstwo
Polecam Amazon.pl jako sprawdzone…
Polecam Amazon.pl jako sprawdzone miejsce na zakupy. Duży wybór, dobre ceny. Nie pierwszy raz tu kupuje i zawsze wszystko ok.
Recent een tweedehands spel besteld (…
Recent een tweedehands spel besteld ( rollercoaster 3) voor de pc, helemaal uit Duitsland moeten komen en wat blijkt? In de doos zat een andere cd en dat was simcity! Ik wil het terugsturen maar ik moet zelf de verzendkosten betalen terwijl ik de verkeerde cd krijg!!! Ik bestel NOOIT MEER bij Amazon.nl! En daarbij is geen mogelijkheid om met ze telefonisch in contact te komen!! WAARDELOOS bedrijf!!
Amazon stał się gorszy niż chinskie…
Amazon stał się gorszy niż chinskie portale. Zamawiasz i masz loterie wysla czy nie. Nawet te z dłuższym terminem po pół roku się dowiadujesz że mogą anulować zamówienie lub masz czekać nie wiadomo ile. Kolejne dzisiaj anulowalem po półtora miesiąca czekania. Sądząc po ocenach spadł na psy Amazon. Czas wrócić do Chińczyków oni mają honor przynajmniej.
Sprzedają towar którego nie maja.
Dwie przesyłki w ciągu miesiąca którym nieustannie zmieniają date dostarczenia. Nie ma to jak kupić i nic nie dostać i tylko mówią, żeby samemu anulować jakby to była moja decyzja.
Amazon oszuści
Zarejestrowałam się na stronie Amazon poeklm.cc co to jest za dziadostwo. wpłaciłam duże pieniądze i nie mogę ich odzyskać co ma zrobić. Proszę o pomoc.
You had one job...
Proces wybrania adresu do wysyłki i metody płatności to jakaś udręka.
4x musiałem podawać nr tel. - za każdym razem jak coś zminiłem, adres, formę wysyłki, formę zapłaty.
Amazon z du*y zmienia domyślnyu adres, adresata, formę zapłaty i wysyłki. Ustawiłem domyślne, robię zamówienie - zupełnie co innego wybrane, wchodzę w opcje - wszystkie domyślne ustawienia zmienione.
Totalny bajzel.
Amazon Totalitarny despota
Amazon to jest stan umysłu !!! Zamówiłem część do ekspresu do kawy i ta część przyszła uszkodzona, opakowanie uszkodzone, 3 dni po terminie . Napisałem im negatywną recenzję ale momentalnie odpisali że moja recenzja zawiera masę niedozwolonych informacji i jej nie opublikują. Sprawdziłem ich regulamin i cytuję „ Nie wolno oceniać sprzedawców, ich obsługi klientów , wysyłki i opakowania , stanu produktu i uszkodzeń . To jak cała społeczność ma się dowiedzieć że Amazon pakuje 20mm plastikową część w 2mm kopertę ? Dno, 5 metrów mułu i wodorosty cały ten Amazon . Nr zamówienia 306-3235439-2861147.
Nigdy więcej nie kupię na Amazon
Jestem bardzo rozczarowana. Etykieta zwrotna, którą otrzymałam, była nieważna i nie można było z niej skorzystać w punktach GLS, przez co musiałam odesłać paczkę na własny koszt. Towar został przeze mnie zwrócony w całości, w nienaruszonym stanie, a mimo to sprzedawca stwierdził, że brakowało elementów i odmówił pełnego zwrotu pieniędzy za towar.
Amazon w ogóle mi nie pomógł i odrzucił moją prośbę o to, aby sprzedawca przedstawił potwierdzenie wagi przesyłki, żeby można było porównać wagę paczki pierwotnej i zwrotnej. Uważam, że to podejście jest całkowicie nieuczciwe wobec kupującego. Bardzo złe doświadczenie i nigdy więcej nie kupię na Amazon.
Dodam że chodzi nie o jakieś tam drobne pieniądze, nie dostałam zwrotu na 850 zł!
Amazon und der Support ist einfach…
Amazon und der Support ist einfach kompletter Müll, genau wie diese ganzen billigen Mast Artikel. Man wird sogar mit Ersatz Artikeln bestochen, wo man dann eine gute Bewertung hinterlassen soll. Amazon selber weiß nicht einmal, von welchem Händler man welchen Artikel bestellt hat. Viele Händler einige Wochen später gar nicht mehr auffindbar. Ach, ich könnte Stunden so weiter machen. SCHMUTZ!
Dramat
Dramat. Zamówiłem papier ksero w Polsce. Wysłali z magazynu Amazona z Angli. Po 10 dniach dzwoni gość że Musze wypełnić 10 stron dokumentów celnych poniewaz ten papier jest na magazynie w Anglii.
Nic nie pisało że mam wypełniać 10 stron dokumentów celnych na papier za 60 PLN do ksero.
Amazon to jakiś dramat Nie polecam szkoda czasu. Pieniądze zwęocili po miesiącu z łaską. Kupowałem bezpośrednio z magazynu Amazona.
Zamówienie nr 404-5832383-3387534…
Zamówienie nr 404-5832383-3387534 złożone 30.08.2025 – nieodebrane.Towar został zwrócony do Amazon 05.09.2025 (DHL nr 29745796537 – potwierdzone w systemie). Do dziś nie otrzymałem zwrotu pieniędzy (67,39 zł), mimo że termin 14 dni minął.
Kontakt przez czat/formularz nic nie daje. Amazon ignoruje zgłoszenia.
Wzywam do natychmiastowego zwrotu środków! Sprawa trafi jako oszustwo jako doniesienie
Jest to najbardziej kłamliwa i…
Jest to najbardziej kłamliwa i złodziejska firma jaką kiedykolwiek poznałem
Oszukują aby złapać nabywcę
Podają na stronie, że posiadają produkt. Człowiek czeka kilka dni po czym dostaje zamiast produktu informację że produkt jednak jest niedostępny. Żenada
Tragedia
Jak dla mnie, szkoda gadać. Nie dość, że paczki przychodzą obite i bardzo słabo zabezpieczone, czyniąc stan nabytych produktów istną loterią, to jeszcze Amazon potrafi nie wysyłać zakupu przez tydzień tylko by poinformować klienta o tym, że produkt (w moim przypadku książka) zostanie wysłany dosłownie za rok! Absolutna fuszerka.
A to tylko czubek góry lodowej, ponieważ użyłem teraz (i raczej już po raz ostatni) drugiego konta. Pierwsze usunięto bez podania przyczyny (niby łamanie regulaminu, ale nigdy nie dowiedziałem się, jaki jego punkt naruszyłem i czy w ogóle) a panie w obsłudze klienta poradziły mi jedynie założyć następne konto, obrzydliwość. Istnie Kafkowska firma.
Super szybka dostawa
Dałbym 6 gwiazdek gdyby się dało. Z amazon prime (49 zł za rok) bezpłatna priorytetowa dostawa jest super szybka! Składam zamówienie o 23:15, a o 10:00 dzwoni telefon od kuriera, że paczka czeka pod domem. Jestem pod wielkim wrażeniem. Zwroty są też proste i bezpłatne. Polecam
Amazon udostepnia dane logowania
Amazon udostepnia dane logowania. Dostaje informacje o zlozonych zamowieniach z mojego konta i obciazeniach rachunku. Firma wypelnia znamiona potralu zlodziejskiego i hakerskiego. Likwidujcie to goowno, bo beda problemy.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.