Amazon.com, Inc. Anmeldelser

1 073
TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een probleem met een levering Greenworks Accu's en snellader. Slecht contact met Nikita gehad (veel te traag!). Mede daardoor wordt de herlevering te laat geleverd en moet ik afspraken gaan ver... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Advertentie zegt dat de onderdelen binnen twee dagen gratis, ik heb Amazon prime, geleverd worden. Niet dus, wordt 5 dagen later, dus levertijd van een week. Bedrog heet dat. Gaat om Veerwegbegrenzer... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Er wordt tegenwoordig blijkbaar in NL bezorgd door een bedrijf dat Dragonfly heet. Klinkt al dubieus... Via Amazon aangegeven het pakketje in de garage (carport) te leggen als het niet door de bus pas... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sinds de overstap van dhl naar Dragonfly. Is dit daadwerkelijk een waardeloos bedrijf geworden. En ik heb dan ook na een paar jaar mijn lidmaatschap opgezegd. Ben het helemaal zat dat de bezorging vi... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Onlinemarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 073)

213 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer goede klantenservice

Amazon zelf is fantastisch. Goede producten en scherpe prijzen. Gisteren met de bezorging door Dragonfly ging het voor de zoveelste keer mis. Ik was er helemaal klaar mee en zich gisteravond contact met de klantenservice. Deze meneer was ontzettend vriendelijk empatisch en erkende ook dat ze heel veel klachten over Dragonfly krijgen en dat ze ermee bezig zijn.

Ik kreeg als tegemoetkoming een waardebon van €5.

Ik moet zeggen dat al het contact de afgelopen jaren met de klantenservice echt top was.

Ga vooral zo door!!

30. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Onrechtvaardige ontbinding van koopovereenkomst.

In maart heb ik via Amazon een koelkast besteld voor ongeveer €500 tijdens een aanbieding. De bestelling werd direct bevestigd en heeft vervolgens maandenlang verschillende statusupdates gehad richting verwerking en verzending. Daardoor mocht ik er als klant vanuit gaan dat de bestelling gewoon geleverd zou worden.

Na lange tijd wachten werd de bestelling echter plotseling geannuleerd vanwege “logistieke redenen”. Er werd nergens aangegeven dat er sprake was van een prijsfout of een vergissing. Het aankoopbedrag is uiteindelijk wel teruggestort, maar inmiddels zijn vergelijkbare koelkasten aanzienlijk duurder geworden.

Wat het extra teleurstellend maakt, is dat de koelkast inmiddels gewoon weer leverbaar is via de website, alleen nu tegen een veel hogere prijs. Daardoor voelt de annulering des te onbegrijpelijker.

Daarnaast bood de klantenservice na telefonisch contact slechts €10 compensatie aan, terwijl de bestelling al sinds maart actief liep. Dat staat totaal niet in verhouding tot het lange wachten en het prijsverschil waarmee ik nu geconfronteerd word.

Fouten kunnen natuurlijk gebeuren, maar maandenlang een bestelling actief houden om deze vervolgens zonder passende oplossing te annuleren, voelt erg klantonvriendelijk. Van een grote partij als Amazon had ik eerlijk gezegd een professionelere en klantgerichtere afhandeling verwacht.

Dus mensen Pas Op !!!!!! Je wordt opgelicht waar je bij staat !!!

28. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos en gebrek aan klant respect

Amazon heeft mijn klant acount geblokkeerd terwijl ze wel mijn afterpay bestelling geaccepteerd hebben. Thuiswinkel organisatie heb ik een klacht gestuurd: AMAZON NL weigert om wat positiefs met mijn klacht te doen dus ik heb Thuiswinkel organisatie op de hoogte gehouden: ik ben nogsteeds in afwachting van hulp van amazon nl. Riverty afterpay heb ik ook diverse klacht gestuurd via diverse klantenservice kanalen. Amazon nl waag het echt niet om mij te misbruiken om via die weg aanmanings kosten etcetera te incasseren wand dan start ik met juridische procedures melding bij de politie met daaropvolgend politie aangifte en rechtsbijstand hulp/rechtshulp bijstand.Ook over de amazon nl derde partij marktplaats verkoper: momox books nl maak ik online reviews op trustpilot etcetera en ook deze online reviews onder hun daadwerkelijke bedrijfs naam: medimops de en Momox over elk plaats ik dezelfde online reviews op trustpilot etcetera en daar waar mogelijk met bijgevoegde bewijzen en ook de klantenservice van deze verkoper ontvangt deze klachten. Amazon nl ook op andere review websites plaats ik deze zelfde klacht en daar waar mogelijk met bijgevoegde bewijzen. ACM consuweizer en consumenten bond en nationale ombudsman schakel ik elk in met bewijzen bijgevoegd. Laatste leverdatum van mijn bestelling is: 23 mei 2026+3 volle dagen is:26 mei 2026 . Geen levering AAN MIJN WOONADRES betekent AUTOMATISCH GEEN BETALING VAN HET OPENSTAANDE FACTUUR BEDRAG:€8,37 . OP 1 JUNI 2026 WORD DE ACHTERAF BETALEN FACTUUR OPGESTELD MET EEN VERVAL DATUM VAN:15 JUNI 2026 . MIJN ERVARINGEN MET DEZE VERKOPER IS ZEER SCHRIKBAREND. Ik heb een appeal gedaan over de klant acount blokkade en ik heb geen reactie gekregen:de 24 uur is voorbij! Amazon nl desnoods neem ik over deze afterpay besteling contact op met jullie klantenservice via een nieuw klant acount en dat mag ik wettelijk:bestel nummer noteer ik dan. Ik weet dat ik via riverty om uitstel van betaling kan vragen en dat zal ik indien nodig ook echt gaan doen maar wees ervan bewust dat indien mijn afterpay bestelling dan gedurende die periode alsnog niet geleverd gaat worden dat ik fan helemaal niks ga betalen en dan behoudt ik het bedrag van :€8,37 dan laat ik Amazon nl incluis riverty AMZ monthly invoice punt nl DE OPENSTAANDE FACTUUR PERMANEN/VOORGOED BEVRIEZEN OP:€00,00 OOK OVER RIVERTY PLAATS IK OP TRUSTPILOT ETCETERA DEZE ZELVDE REVIEW. Over de valse beschuldigingen die amazon beweerd daar ga ik niet verder op in:de items zijn altijd zeer ernstig beschadigd,niet compleet,zeer afwijkend van de daadwerkelijk bestelde conditie, nieuwe conditie is veelal her verpakte gebruikte conditie, items zijn veelal zeer ernstig vervuild, defect, beschadigde verzend verpakkingen, niet veilig verpakt. Die nee amazon nl ik ben niet een fraudeur zoals jullie willen doen laten blijken:als mij tog daadwerkelijk zo crimineel vind dan ga naar de politie:ik heb werkelijk niks te verbergen:ik heb bizar veel bewijs verzameld van jullie valse praktijken. Vaak ik het het online retour centrum die nota bene zelf besluit om mij de items kosteloos te laten houden dus loop nu niet zo te zaniken. Ik ga niet de dupe worden van jullie incompetente disfunctionalitijd : vaak geven de REFUND bevestigings e-mail berichten foutieve informatie aan zoals: reden van de refund is:retourzending TERWIJL DE REDE VAN DE REFUND MOET ZIJN:SCHADE ETCETERA! In het verleden heb ik AMAZON vaak op dit soort fouten gewezen maar ik ga amazon echt niet steeds achterna lopen om hun eigen onverantwoordelijke fouten recht te te gaan trekken.De 2 bestellingen zijn niet op de uiterste leverdatum geleverd,ik kijk vandaag mijn postvak na ter controle om te zien of de 2 bestellingen geleverd zijn.DEZE REVIEW WORD NOG VERDER BIJGEWERKT MET FIJTEN!

23. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Amazon koos er weer eens voor om het…

Amazon koos er weer eens voor om het bestelde item te versturen via Dragonfly. De minst betrouwbare pakketdienst. Dit keer beweert Dragonfly dat het adres niet klopt. Post.NL en DHL weten ons adres probleemloos te vinden. Waarom Amazon met Dragonfly blijft versturen is ons een raadsel. (Dragonfly moet wel heel goedkoop zijn, als Amazon het voor lief neemt dat ze een product iedere keer opnieuw moeten versturen.)

21. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bezorgdatum niet zo betrouwbaar, prijzen vaak ok

Toch best veel besteld bij Amazon. Het meest ergerlijke is, dat zodra je iets in het winkelmandje legt en gaat kopen, vaak de bezorgdatum wijzigt. In plaats van woensdag wordt het dan zaterdag, enz. Kortom: lange bezorgtijden. Ook ergerlijk: oppassen dat je niet per ongeluk op "Prime-abo" klikt, want dan ga je extra betalen. Het afzeggen is een gedoe. Het prijsniveau is ok, is positief, maar wel opletten voor "Chinese troep". (en dat is heel wat)
Wanneer de 2 kritiekpunten worden aangepakt, twee sterren erbij!

11. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Amazon beweert dat mijn pakketten zijn…

Amazon beweert dat mijn pakketten zijn geleverd terwijl niemand heeft aangebeld, niemand naar mijn appartementdeur is gekomen en ik zelfs een deurbelcamera heb.

Ik woon in een appartementencomplex en ontvang normaal zonder problemen pakketten van PostNL, DHL en andere bezorgdiensten. Alleen bij Amazon gaan pakketten ineens “kwijt”.

In plaats van normaal onderzoek te doen naar de bezorging, eist Amazon direct een politierapport voor een bestelling van ongeveer €146 en krijg ik zelfs waarschuwing-achtige berichten alsof ik iets verkeerd doe, terwijl ik gewoon meld dat ik mijn bestelling nooit heb ontvangen.

Er wordt totaal niet gezocht naar een redelijke oplossing of compromis. Alles wordt direct afgeschoven op de klant.

Zeer teleurstellende klantenservice en bezorgkwaliteit. Na jarenlang klant te zijn geweest ben ik hier helemaal klaar mee.

Amazon claims my packages were delivered while nobody rang my doorbell, nobody came to my apartment door, and I even have a doorbell camera.

I live in an apartment complex and regularly receive deliveries from DHL, PostNL, and other carriers without any issues. Somehow only Amazon deliveries suddenly “disappear”.

Instead of properly investigating the delivery process, Amazon immediately demanded a police report for an order worth around €146 and even sent warning-style messages toward my account, while I simply reported that I never received the packages.

There was no attempt to offer a reasonable solution or compromise. Everything immediately gets pushed onto the customer.

Very disappointing customer service and delivery quality. After being a loyal customer for years, I am completely done with Amazon.

11. mai 2026

Waardeloos

Waardeloos.

Pakket door bezorger voor de deur gezet. Pakket is verdwenen en Amazon traineert eerst de boel met “onderzoek” en dreigt nu met het sluiten van t account omdat we ten onrechte het geld terug zouden eisen.

Dan maar aangifte doen en rechtsbijstand inschakelen.

10. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vreselijke bezorging sinds de samenwerking met Dragonfly - Geen laagdrempelige contactmogelijkheid

Voor de zoveelste keer komt Dragonfly een pakketje van Amazon veel te laat bezorgen. Op papier is er gestart met de bezorgronde maar er komt daarna dagen geen update in de track & trace. Ze staan uiteindelijk aan de deur voor bezorging na 23:30, terwijl het niet bezorgd zou moeten worden na 22:00. Vreselijke service, er is letterlijk nog nooit een pakketje op de beloofde dag en tijd bezorgd door Dragonfly. Zolang Amazon samen blijft werken met dit bedrijf zijn ze mij kwijt als klant. Direct bij Amazon klagen lukt ook niet doordat ze het onmogelijk maken om een vrij in te vullen klachtenformulier in te sturen of direct met een medewerker te chatten zonder 100 vragen van een chatbot.

10. mai 2026

Prima website en levering

Eigenlijk nooit problemen met de levering en snelle oplossing als er een probleem ontstaat. Ik had laatst problemen met mijn ring systeem. Zonder problemen de hele set omgeruild en hoefde alleen defecte item terug te sturen. Keurige service !

9. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het gaat om Amazon.nl in dit geval.

Het gaat om Amazon.nl in dit geval.
Een artikel besteld maat XL en maat L ontvangen.Er bestaat geen klantenservice( 1 uur gezocht) Als dan iets wil retourneren, kun je een Chinees etiket krijgen en het verkeerde artikel opsturen naar China.(En zelf betalen).
Een chat pagina die niet werkt en waar je alleen hun antwoorden kunt aanklikken. Dus Amazon.nl succes voor de toekomst, maar zonder mij.

5. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Uiteindelijk opgelost via Executive Team (na 6 weken)

"UPDATE: Na het plaatsen van deze review en het mailen van het management team, is er eindelijk actie ondernomen. Ik ben benaderd door het Executive Customer Relations team (John). Zij hebben handmatig gecontroleerd dat het pakket inderdaad op 20 maart is afgeleverd in hun magazijn in Slowakije.
De volledige aankoopsom is inmiddels op mijn bankrekening teruggestort. Ik ben blij dat het is opgelost, maar het is jammer dat de reguliere klantenservice me 6 weken lang aan het lijntje hield met onjuiste informatie over het adres. Mijn advies aan anderen: blijf bij je bewijs en escaleer direct naar het management als de chat je niet helpt."

6. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Fouten, gedoe en geen vergoeding

Een derde van mijn bestelling was onvolledig of beschadigd: dwz ontbrekende onderdelen of defecte producten. Door een fout op de website kon ik het terugstorten van t geld vanwege de defecten niet eens doorzetten – de verzendknop ontbrak. Na een zoektocht naar Amazon’s telefoonnummer bereikte ik gelukkig vriendelijke medewerkers, maar de oplossing was verre van ideaal: alle items moeten retour. Dat is niet alleen onhandig, maar ook onnodig ingewikkeld, zeker omdat niet alles in één doos past en er te weinig verzendlabels worden meegegeven. Inmiddels heeft dit hele gedoe mij al ruim 2 uur gekost

Het ergste is echter dat er geen compensatie wordt geboden, niet eens voor de verspilde tijd en materialen. Als een webshop niet eens de simpelste bestellingen correct kan leveren, dan is dat een teken dat er structureel iets misgaat. Ik verwacht een passende vergoeding voor de overlast en de gemiste service

1. mai 2026

diefstal door de bezorger

Beste,

Ik heb een probleem met mijn levering via Amazon.nl. De bezorger heeft slechts één pakket achtergelaten, terwijl er nog een tweede pakket (een GSM) ontbrak.

Op de video is duidelijk te zien dat de bezorger aanbelt en meteen vertrekt zonder te wachten op mijn reactie.

Ik beschik over videobewijs van de levering.

Met vriendelijke groeten

29. april 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goede overzichtelijke site en snelle…

Goede overzichtelijke site en snelle levering doen ook niet moeilijk als er iets stuk gaat wat betreft garantie.
Het liefst zou ik 5 sterren willen geven de rede dat ik er 3 geef is dat ze al een tijdje bezorgen via Dragonfly.
Daarbij kan je geen tijdsvak zien soms komen ze ook niet dan zit je de hele avond te wachten.
Je kan ook niet kiezen bij het verzenden tussen de pakketdiensten of zien met welke het word verstuurd.
Hierdoor ben ik minder gaan bestellen bij Amazon ik hou van duidelijkheid en dat is een stuk minder geworden erg jammer.

28. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

One order lost in another country,other one postponed

One order was sent to the wrong country,naturally I went and bought the product from another website that delivered a lot faster and requested refund which has been processed.
Another order postponed,I sure wonder if the postponed order will become like the one in amazon.de that turned out lost,
I am starting to feel like local and smaller online shops are more trustworthy with their delivery promises as they do fullfil them unlike such big companies like amazon

25. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv