Op zoek naar Herma stickers kwam ik bij een aantal online verkooppunten terecht. De meesten beginnen al met verzendkosten van 7,50 ongeacht de waarde van het te verzenden artikel. Amasyn is de enige... Vis mer
Se hva andre synes
Ik had een Hähnel HL10L Camera Accu 1080mAh Canon LP-E10 besteld waarvan in de beschrijving stond dat deze batterij geschikt was voor de Canon Powershot SX40. Bij ontvangst bleek deze batterij niet te... Vis mer
Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling, het leek dat mijn aankoop niet afgerpnd was. Hierdopr bleek ik vaker hetzelfde besteld te hebben. Mailtje naar klantenservice met snelle reactie en het... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Rijssensestraat 187, 7441 AD, Nijverdal, Nederland
- 0548-611786
- info@amasyn.nl
- amasyn.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede voorlichting en ´n snelle levering.
Na artikel besteld te hebben toch nog probleemloos wijziging geregeld. Levering daarna volgens afspraak. Zeer prettige samenwerking dus.
Sehr schneller Lieferung nach Deutschland! Sehr guter Service.
Habe eine Tasche bei dem Shop bestellt. Konnte die Lieferung sogar in Holland bereits verfolgen. Tasche war bereits nach 2 Tagen Lieferzeit hier in Deutschland. Bin sehr zufrieden.
Bestelling 3x trapopgangschakelaars
De schakelaars werden snel geleverd. Prijs/kwaliteit zeer tevreden. Ga hier zeker vaker bestellen.
Lindy DA converter
Uitstekende service en prijs. Kon aanvankelijk geen dealer voor Lindy audio-producten vinden, todat ik Amasyn vond.
Ook zeer tevreden over de geluidskwaliteit van de Lindy DA converter
Satisfait, sauf délai de livraison.
Produit conforme et très satisfait par ma commande.
A un détail près, le délai de livraison non tenu. 1 semaine de délai malgré le paiement d'un port express, c'est trop long par rapport à la concurrence ! Amasyn, changeait de transporteur.
Goede ervaring; snelle levering, duidelijke communicatie en bij vragen goed telefonisch bereikbaar.
Erg tevreden met de afwikkeling van mijn bestelling, incl gebruik van VVV bonnen.
Correcte afhandeling
Zeer tevreden over de afhandeling
Service, délai, tarif
Tous les engagements sont respectés :
- tarif
- délai de livraison
- traçabilité de la livraison
- emballage soigneux
un site 5* à recommander sans restriction !
Geweldig
Ik had 2 beschermfilters Kenko Pro1 digital besteld voor mijn lenzen. Echter ik had geen bevestigingsmail ontvangen. Toch maar even er achteraan gebeld je weet tenslotte maar nooit. Na 1 telefoontje wisten ze mij te vertellen dat de bestelling goed was aangekomen maar dat hun e-mail er uit had gelegen om de automatische mail te versturen. Na 3 dagen (zat weekend tussen) de 2 filters ontvangen voor een mooie prijs. Echt een aanrader.
Goed product maar lange levertijd
Het product (Zilveren stickers van merk Herma) bevalt goed en was goedkoop maar ik heb lang zitten wachten terwijl ik dat niet had verwacht. Besteld op 08-03-2015 en het werd bezorgd op 14-03-2015. Verder wel tevreden
Klasse!
De bestelling kwam eerder dan verwacht en keurig ingepakt aan. Kwaliteit was prima.
Zeer snelle levering aan te bevelen om aldaar te bestellen.
Snelle levering en vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Waffeleisen und weitere Einsätze
Ich bin sehr zufrieden mit der Ware, dem Bestellvorgang und dem schnellen Versand.
Bestelling keurig geleverd
Precies zoals beloofd levering binnen 1dag.
goed geregeld!
Toch wel wat duurdere dingen besteld en is dan toch nog spannend. Echter bevestigingen en updates prima verzocht en in deze levering sneller dan verwacht.
Een bohmann voedseldroger besteld en bij aankomst was er een deksel en een schaal gebroken door het vervoer.
na s' avonds een mailtje gestuurd te hebben kreeg ik de volgende morgen gelijk een mail terug dat ze dezelfde dag nog een nieuwe deksel en schaal toe zouden zenden. de volgende dag had ik ze in huis!
Geweldige service! Bedankt Robin van de Wetering van Amasyn!
zeer flexibel ivm betaling met VVV bon!
Een van de weinige internet leveranciers waar je op een makkelijke manier met VVV bonnen kan betalen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.