Merkwaardige handelswijze
Ik had bij deze firma (van der Laan) een offerte aangevraagd, dat wil zeggen glas en een ventilatierooster.
Een bijkomend iets dat ik er later achter kwam dat het bedrijf All-In-Glas eind vorig jaar de firma van der Laan glasbedrijf uit Vinkeveen heeft overgenomen.
Op zich niets mis mee.
M.b.t. alleen het ventilatierooster, zag de ontvangen offerte er verder goed uit.
Daar je alleen op dat moment het geheel kan accepteren of niet, uiteraard dit niet gedaan.
Want vergeet niet, een offerte is na een acceptatie juridisch gezien een bindend iets waaraan beide partijen zich dan aan dienen te houden.
Vanzelfsprekend de firma van der Laan hierover teruggekoppeld.
Maar toen verkreeg mijn aanvraag, plotseling een hele merkwaardige wending!
In plaats van een correctie (van wat er wel mogelijke is!) verkreeg ik een bericht dat men vond dat er geen onderling vertrouwen meer aanwezig zou zijn, en men mijn opdracht had teruggegeven…..
Feitelijk een reactie van All-In-Glas, dit onder de naam “Van der Laan’s Glasbedrijf”
Het mag duidelijk zijn, dat ik met verbazing kennis nam van dit merkwaardige bericht.
Verder onderzoek van mij uit, maar nu specifiek naar de firma All-In-Glas (Utrecht) zelf bracht helaas niet veel positiefs aan informatie.
Ook op een hierna door mij ingediende klacht, dit over de handelswijze heeft All-In-Glas nimmer gereageerd.
Niet bepaald professioneel overkomend.
Nee erg spijtig voor de firma van der Laan uit Vinkeveen, maar hun keuze voor indertijd een overname door All-In-Glas, heeft mijns inziens afbreuk gedaan aan wat dit bedrijf ooit is geweest!
Erg jammer.
Ludo Bos