Allinglas Anmeldelser

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Na de inmeetafspraak heb ik geen enkel contact meer gehad met ALL-IN-GLAS en ben ik met een ander bedrijf in zee gegaan. Toch werd er volgens hen een duur maatwerkraam besteld waarvoor ik moest betalen, terwijl er zonder mijn instemming ook een plaatsingsafspraak werd ingepland en zelfs monteurs werden gestuurd. De communicatie bestond uit een grote hoeveelheid geautomatiseerde e-mails en er werd geen duidelijkheid gegeven over de digitale ondertekening van de offerte. Zeer onpersoonlijke en klantonvriendelijke werkwijze. Ik kan dit bedrijf dan ook niet aanbevelen.

29. juni 2026

Merkwaardige handelswijze

Ik had bij deze firma (van der Laan) een offerte aangevraagd, dat wil zeggen glas en een ventilatierooster.
Een bijkomend iets dat ik er later achter kwam dat het bedrijf All-In-Glas eind vorig jaar de firma van der Laan glasbedrijf uit Vinkeveen heeft overgenomen.
Op zich niets mis mee.
M.b.t. alleen het ventilatierooster, zag de ontvangen offerte er verder goed uit.
Daar je alleen op dat moment het geheel kan accepteren of niet, uiteraard dit niet gedaan.
Want vergeet niet, een offerte is na een acceptatie juridisch gezien een bindend iets waaraan beide partijen zich dan aan dienen te houden.
Vanzelfsprekend de firma van der Laan hierover teruggekoppeld.
Maar toen verkreeg mijn aanvraag, plotseling een hele merkwaardige wending!
In plaats van een correctie (van wat er wel mogelijke is!) verkreeg ik een bericht dat men vond dat er geen onderling vertrouwen meer aanwezig zou zijn, en men mijn opdracht had teruggegeven…..
Feitelijk een reactie van All-In-Glas, dit onder de naam “Van der Laan’s Glasbedrijf”
Het mag duidelijk zijn, dat ik met verbazing kennis nam van dit merkwaardige bericht.
Verder onderzoek van mij uit, maar nu specifiek naar de firma All-In-Glas (Utrecht) zelf bracht helaas niet veel positiefs aan informatie.
Ook op een hierna door mij ingediende klacht, dit over de handelswijze heeft All-In-Glas nimmer gereageerd.
Niet bepaald professioneel overkomend.
Nee erg spijtig voor de firma van der Laan uit Vinkeveen, maar hun keuze voor indertijd een overname door All-In-Glas, heeft mijns inziens afbreuk gedaan aan wat dit bedrijf ooit is geweest!
Erg jammer.
Ludo Bos

12. mai 2026

Dwingend bedrijf

Via een glaswebsite een aantal offertes opgevraagd. Sindsdien krijg ik inmiddels al maanden elke week een herinnerings e-mail. Erg agressief en volledig onnodig. Met zulke dwingende mensen wil ik geen zaken doen. Welkom in mijn spambox.

25. mai 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Via een duurzaamheid project HR++ laten…

Via een duurzaamheid project HR++ laten plaatsen waarbij er geen keuze was voor het glaszettersbedrijf. Helaas moeten we concluderen dat tijdsdruk de mannen parten heeft gespeeld om topwerk af te leveren. Ondanks dat er twee volle dagen berekent zijn om de klus te klaren was de klus in 11/2 dag geklaard. Resultaat: voor raam glaslatten niet haaks gezet en met kit bijgewerkt, eerste lat was al scheef en kraan voor het glas te plaatsen kon niet wachten. Diversen glaslatten te kort geknipt en met kit bijgewerkt. Tevens heb ik met schilderen veel werk om kit te verwijderen waar het niet hoort te zitten. Monteurs waren zeer aardig, beleeft en hebben de boel netjes opgeruimd. Ondanks dat de betaling van uit SVn gedaan en wij daar geen invloed op hadden werd de betalingstermijn op één week gezet. Een paar dagen later had ik de eerste aanmaning al in de bus en een week later al een dreigement dat een incasso bureau spoedig zou ingeschakeld worden als ik niet tot betaling zou overgaan. Kosten €600,-. Al met al een zeer onplezierig agressieve benadering. Na mijn weten is de wettelijke en redelijke betaling termijn binnen 30 dagen! Buiten dat, het werd uitgekeerd via een duurzaamheid project! Samenvattend, dit bedrijf haalt absoluut niet het niveau van de lokale glaszetter alhier en het is jammer dat daar geen keuze voor was.

4. mai 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv