Mega god service og venligt personale. De er fagligt dygtige og gode priser. De er også gode til at råde og vejlede. Jeg fik lavet krank, tandhjul, nyt hjul mm. Både hurtigt og til god pris. Og... Vis mer

første gang jeg har lavet en anbefaling her inde! og det var holdet ved A-H Cykler der fik mig til tasterne. de fortjener det! ikke en gang.. ikke to gange, men 3 gange inden for kort tid, har det... Vis mer

Outrageously expensive and poor technical service. Otherwise very friendly. Basically I needed bearing replacements on a clean and ready to replace freehub body. This is a 10min job max but I paid... Vis mer

Forhelvede!!!! Sjældent har jeg været ude for så god service. Købte ny cykel i marts, Masser ballade med dårlige hjulsæt, fra fabrikken. Hver eneste gang jeg enten skrev, ringede eller mødte op i b... Vis mer

1. Sykkelbutikk
  2. Sykkelreparatør
  3. Butikk med sykkeltilbehør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

A-H cykler er en lille lokal cykel forretning, som holder til på Istedgade i København. Cykel forretningen åbenede i 2004 og startede i et lille kælder lokale på Istedgade, med hverdags cykler og har med tiden været i en rivende udvikling, A-H cykler ...

4,4

Enestående

Mega god service og venligt personale

Mega god service og venligt personale.
De er fagligt dygtige og gode priser.
De er også gode til at råde og vejlede.
Jeg fik lavet krank, tandhjul, nyt hjul mm. Både hurtigt og til god pris. Og de har låne cykler. Det synes jeg er god service.
Kæmpe anbefaling herfra.

24. mars 2026

kundeservice og professionelisme i TOP

ikke en gang.. ikke to gange, men 3 gange inden for kort tid, har det professionelle hold hos A-H cykler redet min cykelbagdel, med meget kort varsel! jeg vil KUN give min varmeste anbefaling her fra!
Ingen cykelhandler kan toppe dem!

6. mars 2026

A1 Service

Jeg besøgte cykelbutikken i torsdags, jeg skulle købe en ny cykel, og fik den bedste service, de ved hvad de har med at gøre. Jeg havde ikke lige mulighed for at transportere cyklen, så de tilbød, at levere, cyklen til min bopæl U/B. Den service jeg fik hos A-H cykler møder, man ikke ret mange steder mere. Mange tak for en god oplevelse.

22. januar 2026

Fremragende service

Kom forbi 1 minut i lukketid for at spørge, om de ville pumpe luft. Jeg blev modtaget med det STØRSTE smil og godt humør og et “ja- selvfølgelig!”. Kort efter var min cykel god som ny og det kostede ikke en krone. God service og top humør, selv ved lukketid:)

12. november 2025

Verdensklasse service.

Verdensklasse service - tak🙏
Med under en uge til start (deltagelse i ironman), tog de trods travlhed & sygdom imod min cykel. Og inden for et par dage var fejlen fundet og udbedret.
Dejligt når man møder mennesker der lige går det ekstra skridt og ved hvad de laver.
Stor ros herfra. 😊

13. august 2025

Skulle have sat børnesæde på cyklen

Skulle have sat børnesæde på cyklen. Spurgte til pris inden montering. Ved afhentning kostede det 300kr ekstra for montering. Udover dette bad jeg dem spænde kæden, det er jo bare at dreje på én skrue, 175kr. Synes det er urimelige priser, især fordi jeg spurgte til pris på forhånd.

11. juli 2025

Jeg bad dem om at reparere den…

Jeg bad dem om at reparere den integrerede cykelholder, men de udskiftede den bare – som om jeg ikke selv kunne have gjort det.

Prisen for en cykelholder er 500 kr., og det var slet ikke det, jeg havde brug for hjælp til.

13. juni 2025

Hurtig og grundig service

Hurtig og grundig service.
Jeg ringet en halv time før lukketid og fik af vide at jeg kunne sende billeder på mail også ville de kigge på det. 30 minutter efter havde jeg svar.
Rigtig god kundeservice👍

4. mars 2025

Fantastisk venligt personale

Sikken et fantastisk venligt personale. Mine næste mange køb bliver hos dem ☺️

De var ydermere så venlige at fikse min datters lynlås i jakken så vi alligevel kunne komme på legeplads 🎉

9. november 2024

Jeg har haft den bedste oplevelse!

Jeg har haft den bedste oplevelse!

For nogle uger siden kom jeg for første gang ind i jeres butik. Her blev jeg med det samme mødt af en serviceminded ansat, der kunne hjælpe mig med valg af racercykel.

Jeg troede egentligt godt jeg vidste hvad jeg skulle have, men med en virkeligt god vejledning endte jeg faktisk med et bedre produkt til færre penge end jeg egenligt havde budgetteret med.

Tusind tak for en god oplevelse

12. september 2024

Rigtig god service

Købte en ny cykel og oplevede fra begyndelsen god og imødekommende service. Var nødt til at få ændret enkelte dele på cyklen efter jeg havde fået den med hjem, og det var intet problem. Det er ikke sidste gang jeg handler hos A-H Cykler.

25. oktober 2024

Fremragende service

Fremragende service, intet mindre. Bestilte min cervélo tirsdag aften, torsdag formiddag modtog jeg den. Det sku iorden! Jeg kommer til at købe mit cykelgrej her fremover!

31. oktober 2024

Virkelig god service.

Virkelig god service.
Roder selv med mine cykler og har brugt AH Cykler, når mine egne færdigheder gav op.
De gider godt de lidt mere besværlige opgaver. Fik demonteret krankboksen på mit 30 år gamle alu-stel efter jeg selv havde bakset med det i ugevis.
Indvilligede i at inspicere mit Shimano-kranksæt, på trods af at cyklen ikke var købt hos dem.
Prima service og god forventningsafstemning mht. pris og opgavens udførsel.

4. juni 2024

Efter min mening Danmarks bedste

Jeg har ikke de sidste ti år, været kunde i denne butik, Jeg har venner og familie som ligeledes er kunder. Jeg har aldrig hørt en dårlig ting om A-h cykler. F.eks. i dag kommer jeg ind og det er tydeligt at de har mega travlt for jeg en service Der ville være en kongeværdigt, Hvis alle butiker var som dem, ville nethandel stoppe

4. juli 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis