Agria Djurförsäkring Anmeldelser

Informasjon om virksomheten

1. Kjæledyrforsikringsselskap
  2. Forsikringsselskap

Skrevet av virksomheten

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 259)

426 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Lett til informasjon.

Lett til informasjon.
God kommunikasjon om det meste man bør vite ved å ha et dyr.
Ok forsikringer!

14. november 2025

Hej Kari,

Tack för din recension! Vi är glada att du upplever att det är enkelt att få information och att kommunikationen fungerar bra. Dina synpunkter om våra försäkringar är värdefulla för oss och vi tar dem med oss i vårt förbättringsarbete. Hör gärna av dig om du har fler tankar eller frågor.

Önskar dig en fin dag!
Vänligen, Sofia

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kontakten med ombudet Yvonne Strandberg…

Kontakten med ombudet Yvonne Strandberg känns så bra med hennes kompetens och råd. Mkt bra service

22. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej Monica,
Stort tack för att du hyllar vårt försäkringsombud!
Vad härligt att du är så nöjd och delar med dig av din kundupplevelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Forståelse och postiv kommunikasjon med…

Forståelse och postiv kommunikasjon med säljaren.

19. desember 2024

Hej Jorun,
Tack snälla för ditt fina omdöme. Vad fint det är att läsa att du upplever en sån positiv och fin kommunikation med oss på Agria Djurförsäkring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og forklaring på hva de…

God service og forklaring på hva de gjør, og hvorfor.

9. august 2024

Hej Lisbeth-Irene,
Tack snälla för ditt fina omdöme och för din fina kommentar. Vad härligt det är att läsa om din kundupplevelse och att du är nöjd med vår service och våra försäkringsprodukter.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Lätt att prata med

Lätt att prata med

20. juni 2024

Svar fra Agria Djurförsäkring

Hej Lars-Göran, vad härligt att läsa att du är nöjd med din kontakt med oss. Tack för ditt omdöme och jag önskar dig en fin start på veckan!

Med vänliga hälsningar, Olivia

Enkel o smidig service

Enkel o smidig service

16. mai 2024

Svar fra Agria Djurförsäkring

Hej Hanna, vad härligt att du fick enkel och snabb service i din kontakt med oss. Tack för ditt fina omdöme och vi uppskattar att du tagit dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Med vänliga hälsningar, Olivia

Hej Roger,
Tack snälla för ditt fina omdöme.
Det gläder oss att läsa hur du uppskattar den personliga kontakten. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en personlig och engagerad service och ditt omdöme betyder mycket för oss!

Svar fra Agria Djurförsäkring

Hej Helen, tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig att läsa att du haft en sån fin kontakt med en av våra kollegor! Vi på Agria är mycket glada och stolta över våra medarbetare som besitter stor kunskap och erfarenhet av djur. Vi finns alltid här för dig och ditt djur. Önskar dig en fin dag! Vänligen, Agnes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Bra personal men svårt att komma fram…

Bra personal men svårt att komma fram på telefon. Neil kontakt fungerade ej

8. desember 2023

Svar fra Agria Djurförsäkring

Hej Magnus, tack för din kommentar och vad härligt att du tycker att mina kollegor är bra.
Vi har generösa öppettider och du når oss på 0775 88 88 88 helgfria vardagar mellan 8-20 och mellan 10-15 på lördagar och söndagar. Föredrar du att mejla oss så går det också bra via info@agria.se
Hör av dig om vi kan hjälpa till med något!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skiiiiiiiit

11. september 2023

Svar fra Agria Djurförsäkring

Hej Roger! Vad tråkigt att du har den här upplevelsen. Du är välkommen att kontakta vår skadeavdelning eller vårt kundcenter för att ställa dina frågor gällande din försäkring. Vi har öppet helgfria vardagar klockan 8.00-20.00 samt helgdagar klockan 10.00-15.00 på telefonnummer 0775-88 88 88.
Önskar dig en fin dag! Vänligen, Agnes

Svar fra Agria Djurförsäkring

Hej Ann-Sofie, tack för ditt omdöme!
Det gläder mig att läsa att du är nöjd med den hjälp du fått. Vi finns alltid här för dig och dina djur!
Önskar dig en fin eftermiddag,
Vänligen, Sofia

Lätt att få kontakt

Lätt att få kontakt. Bra att få råd av

19. mars 2023

Hej Lisa!
Tack snälla för ditt omdöme, vad skönt att du har haft en enkel och rådgivande upplevelse.
Vänligen Louise

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Enkel webbshop

Enkel webbshop, snabb lev.

26. februar 2023

Svar fra Agria Djurförsäkring

Hej Henrik! Tack för ditt omdöme, vad bra att du upplevde vår hemsida som enkel och snabb.
Önskar dig och din fyrbenta vänner en fortsatt fin dag!
/Louise

God rådgivning

14. desember 2022

Hej Hanne, tack för ditt fina omdöme! God fortsättning! /Josefin

Vis anmeldelser på alle språk. (3 259 anmeldelser)

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv