Afrikaresor Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi blev hämtade och lämnade på flygplatsen vilket gjorde att vi kände oss trygga och säkra under hela vår resa. Afrikaresor och Mamaland Safari arbetar dessutom främjande både för djuren och människor... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Madelene på Afrikaresor gjorde ett fantastiskt arbete för att ge oss en minnesvärd semesterupplevelse i Kenya. Personlig service, kunnig, tillgänglig och lösningsorienterad hjälpte hon oss både före... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afrikaresor med Madelene Segelöv ordnade en fantastiskt fin Kenya-resa för oss och överträffade alla våra förväntningar. Till skillnad från stora arrangörer som ofta säljer färdigpaketerade standardr... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afrikaresor har i flera år skräddarsytt mina resor till Kenya på bästa sätt- en kombination av arbete i avlägsna byar och avkoppling på savannen. Allt har fungerat- flygresor med Ethiopia, privatcha... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå

Skrevet av virksomheten

Upptäcktsresor till Afrika för både enskild och grupp - från lyx till budget. Safari, bestigning av Kilimanjaro, gorillatrekking i Uganda, äventyrsresor, temaresor, bröllopsresor & bad på Zanzibar, Pemba, Mafia och Seychellerna

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

28 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

En underbar skräddarsydd familjeresa

Vi har länge planerat för att göra en Afrikaresa med våra barn bara de blivit tillräckligt stora. När vi sen letade runt och skulle boka visade det sig att det var svårt att veta vad som skulle passa oss. Vi hittade Afrikaresor.se och vi mailade lite fram och tillbaka. De skräddarsydde en fantastisk upplevelse åt oss, helt utifrån våra önskemål. Både med upphämtning på flygplatsen, fantastiskt boende, guidade safariturer, flygresor och transfer mellan olika camper. Inför resan har vi hela tiden haft ett jättefint och utförligt resedokument på webben med bilder, info, kontaktinformation, fakta om landet och annat matnyttigt att läsa på om.
Jag skulle rekommendera dem till 100%

26. desember 2023

Otrolig resa till Tanzania

Afrikaresor hjälpte oss och planera och boka våran resa till Tanzania. En otrolig resa med fantastiska minnen som vi tar med oss hem.
Allting var väl planerat och organiserat, så för oss var det enkelt att veta var vi skulle och med vem vi skulle åka med. Mina varma rekommendationer till Afrikaresor som planerat resan och varit tillgängliga för oss under hela resan på whatsup med alla frågor vi haft! Stort tack Madeleine & Afrikaresor!

4. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi hade köpte en resa för 7 vuxna och…

Vi hade köpte en resa för 7 vuxna och betalade för sju vuxna.
Sex vuxna hanterades som vuxna vid tilldelningar av rum och sängplatser. Emedan 7 vuxna personen hanteras som barn och fick extra säng eller säng som anpassats barn. Det gäller huvuddelen av resan. Detta reklamerades. Reseföretaget var inte speciellt hjälpsam för att hantera detta. Vi resmålet hanterades det kostnadsfritt på plats för två nätter av nio att vi fick extra rum.
För att hantera situationen övriga nätter fick hyra ett extra rum på plats för 15 000 kr för fem nätter. Reseföretaget har inte varit villiga att hanter det genom att vi delar på merkostnader utan anser att vi ska vara tacksamma.

26. desember 2023
Logoen til Afrikaresor

Svar fra Afrikaresor

Hej Eva,
Det är väldigt tråkigt att läsa om att ni inte har haft en bra resa men denna resan ni har bokat är inte bokad via Afrikaresor.

Jag sköter själv alla kontakter med våra kunder och vi har aldrig varit i kontakt med varandra tidigare. Det måste vara en annan arrangör som du har blandat ihop oss med.

Jag ber dig att plocka bort detta omdöme och se till att du adresserar rätt arrangör!

Vänligen,
Madelene
Afrikaresor

Safari i Tanzania och härliga dagar på Zanzibar<3

Helt fantastiskt resa från början till slut, välplanerat och organiserat och vår guide Joshua var en skicklig och kunnig guide och fantastisk person. Vackra Zanzibar var ett komplett avslut på resan.

Den här oförglömlig resan kommer finnas med oss under en lång tid speciellt nu när det är svinkallt hemma i Sverige

29. desember 2023
Logoen til Afrikaresor

Svar fra Afrikaresor

Tusen tack för ert fina omdöme och så roligt att höra att ni har haft en så fin resa! Ni får leva länge på minnena nu när ni är tillbaka hemma i kalla Sverige :)
Hoppas vi hörs igen i framtiden när det blir dags för en ny Afrikaresa!

Glada hälsningar,
Madelene
Afrikaresor

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Äntligen kom jag iväg på min drömresa

Äntligen kom jag iväg på min drömresa. Safari i Nuerere nationalpark Tanzania sol, bad upplevelser på Zanzibar. Allt fungerade bra från bokning, resan utflykter, transfer (det blev några stycken) och hjälp på plats med utflykter. Jag kan varmt rekommendera Afrikaresor och Madeleine.

18. november 2023

Uganda och Rwanda

Uganda och Rwanda
Vi kontaktade Afrikaresor i våras när vi planerade en ny resa till Afrika. Vi har rest med företaget tidigare i Kenya och Tanzania och var väldigt nöjda med det upplägget. Efter lite mailande blev det till slut Uganda/Rwanda under två veckor. Upplägget var helt perfekt med så många höjdpunkter. Möten med noshörningar, chimpanser och Golden Monkeys var några men också nationalparken Murchison Falls och Sipi Falls. Uganda har ett fantastiskt landskap och vi var där i november i slutet av regnperioden och det kan verkligen rekommenderas. Det är grönt och frodigt samt lite turister vilket passade oss. Vi kan också rekommendera vår guide/chaufför Ricky som var en riktig pärla. Han hade koll på läget och var trevlig, kunnig och hjälpsam. Han t o m fixade att en laddare till systemkameran blev lagad. Sammanfattningsvis kan vi verkligen rekommendera Afrikaresor, Uganda/Rwanda och Ricky.
Anders och Monica
Tony och Agneta

16. november 2023

Afrikaresor ordnade tågresa med RovosRails och safari i Botswana

Afrikaresor-Madde ordnade tågresa med RovosRails från Pretoria-Victoria fallet (makalös upplevelse) och safari i Botswana där vi fick bo i tält ( vilket varken Madde eller vi förstått) mitt i bushen bland alla djur, en upplevelse vi aldrig glömmer, så häftigt
Engagerat och proffsigt företag med personligt engagemang Allt fungerade helt perfekt

19. oktober 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Helt underbart och oförglömlig resa…

Helt underbart och oförglömlig resa skräddarsydd av Madde-Afrikaresor. Allting från första kontakt med henne, val av resan och land, hotell, safari, strand osv var 10 av 10. Kontakt, our guide och förare i Kenya, Mahmud var en upplevelse i sig, kunde inte vara bättre! Bra jobbat Madde och stor tack från mig och min tjej för denna resan....

27. oktober 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Familjens drömresa - safari o bad

Vi är nio personer (mellan 78-7 år) som varit på ett makalöst äventyr med SAFARI och BAD i Tanzania/Zanzibar.
Med oss hem har vi minnen som inte går att beskriva i ord o bild.
Det utförliga och fina programmet vi fick inför resan stämde precis. Guiderna, som körde de säkra jeeparna under safarin, var helt suveräna, professionella och trevliga på alla sätt. Så otroligt spännande och intressant för både ung och gammal och alla orkade vi med. VÅRA BÄSTA DAGAR NÅGONSIN.
Den efterföljande badsemestern var underbar. Stranden på Zanzibar är lika vacker som på alla foton man ser. Vi njöt verkligen av att vara i goda händer. Ja, så kändes det, eftersom allt fungerade perfekt från början till slut.
Tack till dig Madelene och ditt företag Afrikaresor som på ett imponerande sätt levererat kvalitet från början till slut. Engagemanget har imponerat i stort och i smått.
Vi kan varmt rekommendera Afrikaresor.se
Familjerna Lönqvist och Denny

14. oktober 2023

Helt fantastisk upplevelse 😊

Nu är safariresan över! 😭😭 2 nätter här i Nairobi sen flyg hem.
Vi tog adjö av vår helt underbar guide Simon som vi rest ihop med i vår Jeep "Beast" sedan den 5/9 i knappt 2v. Varit en helt otrolig resa, Simons kunskaper om naturen , landet och djuren var helt otroliga. Att se alla djuren i sin miljö och hur framförallt Massajerna vårdade och ömmade för dom var fantastiskt.
Och Yes vi tog inte bara Big 5 utan Big 10!! + sekreterarfågeln och De fulaste 5 😀
Att uppleva denna miljö är helt fantastiskt, och alla vänliga människor.

Hela resan inkl resorna imellan Camperna var fantastisk. Det var otroligt intressant tack vare Simon's kunskaper då han berättade om landskapet , kulturen etc.
Upplägget perfekt utifrån vad vi ville se och vad vi förstår så hade vi extrem tur å se så mycket av djuren.

Masai Mara och dess personal var helt underbara , så vänliga och trevliga, Elsa med personal som fixade maten
Våra Massaj vakter , helt underbara

Kan inte hitta något som kan bli bättre 😊

Stort Tack till dig Madelene som tog fram ett reseförslag utifrån våra önskningar och lite bollande fram och tillbaka. 😊

18. september 2023

Fantastisk upplevelse!

Vi hade den bästa guiden! Jättebra bemötande - lugn och trygg! Lyhörd för våra behov och satte alltid säkerheten först. Vi fick en storslagen upplevelse av djur och natur men även av samhället och av hur människor lever. Bra boenden och reserutt, oerhört gästvänliga människor överallt!

12. september 2023

Kenya - Masai Mara och Malindi

Afrikaresor.se arrangerade en fantastisk resa för oss till Kenya. Vi blev utomordentligt väl mottagna i varje steg av resan. Valen av boende, safaricamp och transporter kändes uttänkta och prisvärda!
Hela upplägget fungerade väldigt bra för oss. Snabb respons och kommunikation med Afrikaresor.se. Hela processen kändes väldigt tryggt och säkert.

Rekommenderar starkt Madelene på Afrikaresor.se!

24. juli 2023

Safari I Tanzania med Zanzibar

Kan verkligen rekommendera Madeleine och Afrikaresor för nya potentiella resenärer. Från första kontakt till hemkomst har allt funkat perfekt. Guiden på Safarin var mycket påläst, professionell, hjälpsam och vänlig. Boenden under safarin höll högsta klass. Vidare är vi utomordentligt nöjda med boendet och vistelsen på Zanzibar. Totalomdöme 10/10 🙏🙏🙏

21. juli 2023

100% nöjd!

Som kund är jag över förväntan, mycket nöjd med Afrikaresor.

Allt är har verkligen klaffat 100% från första kontakt med företaget samt bokning. Ett mycket professionellt och personligt bemötande från representanten Madelene som arrangerade resan till Tanzania och bergbestigningen för Kilimanjaro.

Även på plats fungerade allt i minsta detalj. Jättenöjd med arrangemanget i sin helhet. Fantastisk support från dom lokala bergsguiderna samt alla andra som medverkade i detta enorma team uppför berget för att kunna förverkliga bergsbestigningen till högsta punkt på Kilimanjaro.

Seriöst, kompetent och som resenär återvänder jag gärna tryggt till Afrikaresor för framtida bokning.

7. mars 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag är jättenöjd med Madelene och…

Jag är jättenöjd med Madelene och Afrikaresor. Alla frågor innan blev besvarade och blev väl omhändertagen på plats. Fick stor hjälp att planera inför Kilimanjaro men där ligger det absolut största ansvaret på dig själv. Du kan inte bli curlad av en resebyro upp till toppen.
Planerar nu för en Safari med Afrikaresor.

8. mars 2023

En fantastisk rundresa i Uganda med avslut på Zanzibar

En perfekt ihopsatt rundresa i Uganda med många upplevelser. Vi har sett mer djur på safarierna än förväntat. Höjdpunkterna med att träffa gorillorna, schimpanserna och komma nära noshörningar var roliga och spännande upplevelser. Vi hade en bra guide i Madi som svarade på alla våra frågor om landet och djuren och som bemästrade de Ugandska vägarna perfekt. Avslutet på Zanzibar var en bra kombo efter de händelserika dagarna i Uganda. Ett mycket trevligt boende på Al Hapa i en bungalow. precis vid stranden och en natt i Stone town var ett trevligt avslut. Madeleine har innan resan svarat snabbt på våra frågor. Allt fungerade utan problem. Kan varmt rekommendera en resa till Uganda med Afrikaresor.

30. januar 2023

Underbara Uganda & Zanzibar

Välorganiserat både innan och under resan. Bra och mycket användbart reseprogram där all information om resan finns samlad. Snabb support vid frågor både innan avresa och under resan.
Bra guide som hjälpte oss med det mesta.
Uganda är ett fantastiskt vackert land med sina gröna berg och många sjöar. Landet har ett rikt fågelliv, frodiga djur och många olika sorters apor.
Gorillavandringen var en fin och spännande upplevelse som man inte ska missa om man åker till Uganda.
Att kombinera Uganda med Zanzibar var perfekt! Först en intensiv safariresa sen en bad och solsemester där man hade möjlighet att smälta alla sina intryck. Zanzibar har ett härligt klimat och vackra stränder. Guidningen i StoneTown var intressant med historiska inslag i kombination med det liv invånarna lever idag.

12. januar 2023

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv