Vi blev hämtade och lämnade på flygplatsen vilket gjorde att vi kände oss trygga och säkra under hela vår resa. Afrikaresor och Mamaland Safari arbetar dessutom främjande både för djuren och människor... Vis mer
Se hva andre synes
Madelene på Afrikaresor gjorde ett fantastiskt arbete för att ge oss en minnesvärd semesterupplevelse i Kenya. Personlig service, kunnig, tillgänglig och lösningsorienterad hjälpte hon oss både före... Vis mer
Afrikaresor med Madelene Segelöv ordnade en fantastiskt fin Kenya-resa för oss och överträffade alla våra förväntningar. Till skillnad från stora arrangörer som ofta säljer färdigpaketerade standardr... Vis mer
Selskapet har svart
Afrikaresor har i flera år skräddarsytt mina resor till Kenya på bästa sätt- en kombination av arbete i avlägsna byar och avkoppling på savannen. Allt har fungerat- flygresor med Ethiopia, privatcha... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Upptäcktsresor till Afrika för både enskild och grupp - från lyx till budget. Safari, bestigning av Kilimanjaro, gorillatrekking i Uganda, äventyrsresor, temaresor, bröllopsresor & bad på Zanzibar, Pemba, Mafia och Seychellerna
Kontaktopplysninger
Fors 19, 137 91 , Västerhaninge, Sverige
- 0702667363
- info@afrikaresor.se
- afrikaresor.se
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vilken fantastisk resa!!!
Vilken fantastisk resa,svårt att beskriva måste upplevas!
Att kunna skräddarsy resan tillsammans med Madelene på Afrikaresor gjorde att känslan att vara delaktig i resan vi längtat efter så länge stärktes.
Att vi var själva i jeepen var en otrolig fördel, vi kunde röra oss fritt och hade guiden (Linus) för oss själva, han var förresten den bästa guide man kan tänka sig. Ja alla personer vi kom i kontakt med var väldigt vänliga och trevliga, hotellpersonal, lokalbor osv.
Vi fick uppleva så mycket djur, fantastisk natur härliga människor och en annorlunda kultur!
Som sagt svårt att beskriva, måste upplevas!

Fantastisk resebyrå
Vi lämnade önskemål om hur vår resa skulle vara. Vi var i Kapstaden, i Krugerparken och på Mauritius. Allt blev precis som vi ville ha det. Vi var 4 resenärer och allt klaffade. Hotellen var jättebra och de utflykter vi bokade med egen chaufför blev fantastiska upplevelser. Vår guide i Krugerparken gjorde våra safaris till fina minnen för resten av livet! Maria på Afrikaresor kollade då och då att vi hade det bra. Hon var alltid tillgänglig på whats up om vi behövde fråga om något. Resebyrån rekommenderas verkligen!

Grym Safari med Afrikaresor
Vår 5-dagars safari i tre av Tanzanias nationalparker blev ett oförglömligt minne tack vare Afrikaresors kunskap om området och långa erfarenhet av att arrangera denna typ av resor. All information (resplan, boenden, transporter) var tydlig från starten av planeringen och genom resan med mycket bra översikter samt detaljer. Det har också varit enkelt att påverka helheten och kommunikationen med Madelene har varit enkel, rättfram och bra!
Väl på plats i Tanzania så har allting löpt smidigt. Vår guide Joshua tog emot oss på flygplatsen och guidade sedan oförtröttligt genom hela vår safari. Vi förvånades av hans förmåga att hela tiden placera oss på bästa utsiktsplats samtidigt som hans intresse och kunskap om djurliv och naturen förhöjde upplevelsen ytterligare. Han hade en nästan övernaturliga förmåga att avgöra när det var rätt att stanna kvar för att få se något extra eller ge sig av för att se något helt nytt. Joshua var också mycket lyhörd för våra önskemål. De boenden som Afrikaresor valt ut gav oss tre olika och mycket bra upplevelser. Det var helt fantastiskt att bo på exempelvis Singing Grass med djuren ett stenkast från tälten.
Allt som allt kan vi helhjärtat rekommendera Afrikaresor och Madelene och skulle gärna boka igen!

Rundresa i Namibia 2025
Vi var en grupp om 10 personer som besökte Namibia i juni månad 2025. Vi genomförde en rundresa med egen guide och chaufför under 13 dagar. Afrikaresor hjälpte till med hela upplägget, inklusive boende och aktiviteter. Vi hade en utmärkt dialog med Madelene under hela planeringen. Hon är enormt kunnig, engagerad och med massor av egen erfarenhet. Vi kände fullt förtroende för upplägget och via många och ibland långa samtal, fick vi ihop en kombination av prisvärdhet och en enormt lyckad upplevelse. Till och med över förväntan. Jag kan bara ge dom allra bästa rekommendationer!

Bästa resan och service!
Fantastisk resa!
Vi bokade 14 dagar med safari i Tanzania och avkoppling på Zanzibar. Perfekt upplägg och väldigt varierande och bra boende.
Madeleine på Afrikaresor har varit hjärtligt omtänksam och proffsig från första kontakten och framåt.
Vi fick en rekommendation om Afrikaresor och guiden Joshua, och de båda infriade alla våra förväntningar!
Nu kan vi varmt rekommendera dem vidare till andra! 🌞😊

Namibia med Afrikaresor
Reste till Namibia(Klassiska Namibia) med Afrikaresor i juli. Mycket prisvärt och bra kvalitet på boendet, aktiviteterna och en fantastisk mat. Afrikaresor samarbetar med en lokal researrangör som har välutbildade guider. Namibia har mycket att erbjuda: landskapet är magiskt, safarin i världsklass och erbjuder både öken och hav. Turen med katamaran i Swakopmund bjöd på knölval, sälar, delfiner och pelikaner. Damaraland var något alldeles extra i landskapsväg. Kan varmt rekommendera Afrikaresor om ni vill få maximal valuta för pengarna och kunna njuta av en bra standard. Som vana afrikaresenärer är vi mycket nöjda med Afrikaresor.

Svar fra Afrikaresor
Ett proffsigt arrangemang med bra…
Ett proffsigt arrangemang med bra information om Kilimanjaro klättringen.
Kan rekommenderas!
Perfektion
Hög tillgänglighet. Snabba svar. Använde mycket duktiga lokala firmor för aktiviteter. Allt från bokning till transporter till aktiviteter fungerade perfekt. Anlitade lokala guider var enastående bra. Vi gick upp för Kilimanjaro och avslutade med tre dagars safari.
Vi reste med er vid min mans 80 årsdag…
Vi reste med er vid min mans 80 årsdag för fem år sedan och det är fortfarande den bästa resa vi gjort (och vi har rest mycket!)
Har aldrig mött så engagerad, kunnig och omtänksam personal på någon resebyrå. Underbart att läsa i senare omdömen att man fortfarande håller toppklass! Om hälsan tillåtit det så hade vi gärna rest med Afrikaresor fler gånger. Än en gång ett stort tack till Madeleine för detta minne!
Afrikaresor - Kunniga och personligt engagerade
Afrikaresor hjälpte oss att skapa en reseupplevelse utöver det vanliga.
Vi fick under tre veckor möjligheten att uppleva många vackra och intressanta delar av södra Sydafrika i ett lugnt tempo över våra förväntningar. Vi förflyttade oss totalt ca 100 mil med hyrbil.
Afrikaresor var oerhört kunniga avseende råd inför beställningen av resan utifrån våra önskemål.
Personligt och snabbt hanterande av frågor som vi hade både innan och under resan.
Fantastisk safari i Tanzania
En oförglömlig safariresa genom Tanzanias nationalparker och sedan avslut på Zanzibar. Madelene på Afrikaresor hjälpte oss att planera resan på precis rätt sätt! Vi fick uppleva allt vi önskat och lite till! Bra boende och fantastisk guide!
Fantastisk familjeresa
Vi reste 12 pers i åldrarna 8-70 år till Zanzibar och sedan på safari. Resan uppfyllde allas förväntningar med råge!
Madelene på Afrikaresor såg till att våra önskemål uppfylldes på alla plan! Vi kommer att återvända !
Oförglömlig studieresa i Sydafrika
Som sistaårsstudent på universitetet är det som tradition för vårt program att åka på en studieresa någonstans i världen för att upptäcka och se hur saker görs på den platsen jämfört med i Sverige. I år föll beslutet på Sydafrika då Afrikaresor redan från första början lämnade ett programförslag som verkade uppfylla det vi önskade.
Under tiden fram till resan höll vi kontinuerlig kontakt med Madelene på Afrikaresor som hela tiden stämde av och löste de önskemål vi kom med allt eftersom. På förhand kändes resan mycket bra då allt var väldigt noga uppstyrt och det fanns inga direkta oklarheter kring vad som gällde. När väl resan kom visade den sig vara ännu bättre planerad än vi trodde, från den första dagen till den sista, allt från guider, studiebesök och boenden. Om det uppstod något problem var Madelene snabb på att lösa det som hela tiden hade kontakt med oss under vår tid där nere.
Afrikaresor skapar den resa du önskar och du känner dig trygg från första kontakten tills det att du kommit hem.
Tack återigen Madelene för en fantastisk resa!
En mycket välplanerad resa.
Vi är mycket nöjda med vår resa arrangerad av Afrikaresor! Madelene var verkligen inlyssnande och tog hänsyn till våra önskemål. Hon var alltid behjälplig och gjorde allt för att säkerställa att vi fick en fantastisk upplevelse. Resan var välorganiserad på alla sätt, och vi bodde på fina hotell med hög standard. Guiderna var dessutom kunniga och engagerade, vilket verkligen förhöjde upplevelsen. Vi kan varmt rekommendera Afrikaresor till alla som vill uppleva Afrika på bästa sätt!
Ett minne för livet
Afrikaresor planerade en fantastisk resa, precis som vi ville ha den. Det som gjorde detta extra bra var att vi egentligen inte riktigt visste vad vi ville, bara i stora drag, men detta blev en resa klippt och skuret efter oss. Afrikaresors sinne för detaljer, det lilla extra, ett bra flyt mellan aktiviteter och vila samt att alltid finnas till hands gör att vi varmt rekommenderar Afrikaresor till andra!
Vi fick fantastisk hjälp av Madelene…
Vi fick fantastisk hjälp av Madelene från start av att vi planerade resan och under tiden vi var i Tanzania. Madelene var väldigt lyhörd vad vi ville och erbjöd olika alternativ, som blev väldigt bra! Våra förväntningar överträffades i massor. När vi åker nästa gång - för vi kommer tillbaka - så kommer vi absolut åka med Afrikaresor!
Lyhörd resebyrå som fixade en resa som…
Lyhörd resebyrå som fixade en resa som passade våra behov. Resan var välplanerad och vår lokala guide var kompetent.
Madelene på Afrikaresor var ovärderlig…
Madelene på Afrikaresor var ovärderlig i att hjälpa oss med vår drömsemester till Tanzania under höstlovet 2024. Både för inspiration till resmål samt för smidig bokning av allt runt resan.
Minnen för livet!
Vi är så nöjda med resan som Madeleine på Afrikaresor gjort till oss. Vi var en del av en stor grupp på 18personer i åldrarna 2-80år. Vi var på Safari i Serengeti och sen vidare till sol och bad på Zanzibar. Allt var så bra planerat med boende, guider, aktiviteter mm fast vi var så många. Hon har verkligen lyckats sätta ihop en resa anpassa till oss. Vi kan varmt rekommendera Afrikaresor.
Vi planerade vår drömresa till Afrika…
Vi planerade vår drömresa till Afrika och Madelene på Afrikaresor hjälpte oss (familj på fem) anpassa resan precis så som vi hade önskat det. Vi åkte till Kapstaden i tre dagar med guide, därefter safari i tre dygn och avslutade med Seychellerna. Hon var anpassningsbara och tog reda på detaljer. Vi skulle rekommendera henne varje dag för resor till Afrika.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.