Vriendelijk ,goede afwerking en…
Vriendelijk ,goede afwerking en afspraken werden goed nageleefd. Professionele aanpak van de werken en de uitvoering ervan. Bedankt.
Ben je op zoek naar een professionele partner voor de plaatsing van jouw zonwering, poorten en rolluiken? AD&K beschikt over een jarenlange ervaring waardoor je zeker bent dat we vakkundig te werk gaan en steeds streven naar de grootste kwaliteit. We vinden het belangrijk dat we aan al je wensen kunnen voldoen, waardoor we veel inzetten op maatwerk en persoonlijk contact. Alle opmetingen en plaatsingen worden uitgevoerd door de zaakvoerders Angelo en Kim zelf. Interesse? Neem contact met ons op!
Oostrozebekestraat 196, 8760, Meulebeke, Belgia
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Rolluik plus motor laten vervangen.komt afspraak na.werkt zeer proper.
Goede uitleg vooraf en snelle communicatie. De installatie is vlot en netjes verlopen. Nu, een maand later, nog steeds heel blij met de nieuwe poort.
Zeer snelle en professionele interventie. Zeer correcte prijs. Vriendelijke omgang.
Heel goeie service. Een firma die doet wat ze belooft, duidelijke afspraken en vlotte communicatie. Een aanrader
Heb een Harol poort die niemand wilde kome herstellen omdat er een andere veer gebruikt was dan op het plaatje vermeld .AD&K Kwam langs,nam de maten van
de oude veer en een paar dagen later was de poort hersteld . en dit voor een correcte prijs. TOP !!!!
Super service op sinterklaas avond. Vriendelijk en professioneel. Hartelijk bedankt
Zeer bekwame installateur van poorten. Kwalitatief materiaal aan absoluut concurrentiële tarieven.Ben zeer tevreden over de snelle en nette plaatsing van onze sectionale poort!
Zeker een aanrader
Heel vriendelijk en top afwerking!
Zeer tevreden!
alle afspraken nakomen prijs zoals offerte en compleet vlug geplaatst en goede werking ook alles opgekuisd na plaatsing
vriendelijk en correct aan te raden
E.V marke kortrijk
Onze zonnewering is door een andere firma geplaatst. Deze firma komt helaas niet meer opdagen. We kunnen steeds op AD&K vertrouwen om langs te komen. Komt altijd de gemaakte afspraken.
Stipt, correct en betrouwbaar!
Een echte AANRADER!
Wij kozen bij ad&k voor het plaatsen van vliegenramen.
Een heel vlotte service en prachtig werk geleverd!
Top mensen die hun werk kwalitatief afleveren en zich houden aan hun afspraak. Ook wordt er gebruikt gemaakt van top kwaliteit qua materialen met een goede garantie erbij geleverd. Bedankt Kim en collega voor de mooi geplaatste parasol. Laat nu maar de zon volop schijnen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.