Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Perfect, goede service en lekker snel. Module opgestuurd en na 24uur al gerepareerd en klaar gemaakt voor verzenden. Wij blij en tevreden berijder van de auto. Maar een terugbetaling van een goede... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

SUPER service, zeer handig dat je zelf geen ups, dhl ofzo moet contacteren voor de verzending. Binnen de week het herstelde onderdeel terug ontvangen met duidelijke uitleg wat ze juist hersteld heb... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zoals steeds werd ik weer heel snel en goed geholpen bij AC Tronics, deze keer bij de revisie van een kapot digitaal dashboard uit een Fiat 500. Vlotte communicatie en snelle handeling. Onlangs had... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel goeie professionele service, abs module van klant was stuk, aanvraag gedaan om op te halen en 30min later stond de koerierdienst er al, ook vlot terug gekregen en alles zoals beloofd hersteld en... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Elektroverksted

Skrevet av virksomheten

Bij ACTRONICS kun je terecht voor het reviseren van elektronische auto-onderdelen. Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo werken meer dan 120 medewerkers dagelijks aan het testen en reviseren van (elektronische) regelsystemen, instrumentenpanelen en gasklephuizen. Door middel van revisie biedt ACTRONICS de mogelijkheid tot betaalbare oplossingen voor elektronische componenten en zo blijft autorijden voor iedereen betaalbaar. Door het inzetten van revisie wordt er tevens onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Goede communicatie

Goede communicatie, goed uitgelegd welke stappen te ondernemen , snel geholpen

23. oktober 2025

reperatie goed uit gevoerd

ophaal service en perfecte service en duidelijk en vriendelijk aan de telefoon

Svar fra ACTRONICS BV

Bedankt voor de complimenten Fokke! We zijn enorm blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en hopen je opnieuw te kunnen helpen.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling , goede diagnose en terug koppeling van het probleem

Svar fra ACTRONICS BV

Goed om te horen dat alles naar wens is opgelost. Graag tot de volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

altijd correct geholpen geweest…

altijd correct en snel geholpen geweest , ook bij een probleem altijd een goeie communicatie.

Svar fra ACTRONICS BV

Heel erg bedankt! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. We staan graag weer voor jullie klaar.

super service

super service , razend snel en correcte prijs

Svar fra ACTRONICS BV

Bedankt voor de complimenten! We zijn enorm blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en hopen je opnieuw te kunnen helpen.

Snel en goede reparatie

Svar fra ACTRONICS BV

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over de snelheid en kwaliteit van de reparatie. We staan altijd klaar om u snel en vakkundig te helpen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onderdeel gebracht en binnen 3 dagen…

Onderdeel gebracht en binnen 3 dagen goed gerepareerd. Nette melding en afhandeling per mail. Met eventuele instructies.

26. september 2025

Svar fra ACTRONICS BV

Bedankt voor je reactie Erik. Goed om te horen dat de reparaties vlot zijn verlopen en dat de problemen zijn opgelost.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

professioneel en altijd correct!

Al jaren ben ik klant en nog nooit een probleem gehad met een gereviseerd onderdeel! Aanrader!

22. oktober 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

goede service vooraf en achteraf met vriendelijk personeel

Vooraf telefonisch contact opgenomen om de storing te bespreken en goede uitleg gehad en aan de auto de storing gevoelige delen uitgesloten. En onderdelen opgestuurd en ook al zou het langer duren toch met 2 dagen het onderdeel alweer terug ontvangen met een duidelijke uitleg hoe te monteren en aftestellen.

16. oktober 2025

Svar fra ACTRONICS BV

Heel erg bedankt voor de 5-sterren review en je vertrouwen! Wij kijken ernaar uit je de volgende keer weer te kunnen helpen en staan graag met een nieuwe revisie-oplossing voor je klaar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zou een dure reparatie worden

Zou een dure reparatie worden, maar dankzij de oplossing van actronics en de snelle reparatie is de auto voor veel minder klaar dan een nieuw onderdeel te bestellen. Snelle reparatie en betaalbare rekening. Ik ben er blij mee

13. oktober 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Steeds goede en vlotte reparaties terug…

Steeds goede en vlotte reparaties terug ontvangen van Ac tronics .Nooit teleurgesteld geweest !

15. oktober 2025

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in onze service!
We zijn blij te horen dat u opnieuw tevreden bent over de snelle en vakkundige afhandeling van de revisie. Uw tevredenheid en loyaliteit betekenen veel voor ons. We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service, alles vlot verlopen en volgens afspraak.

13. oktober 2025

Svar fra ACTRONICS BV

Heel erg bedankt Glenn! We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. We staan graag weer voor jullie klaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

8. oktober 2025

Svar fra ACTRONICS BV

Dank Daisy! Goed om te horen dat alles goed en snel is verlopen. Graag tot de volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en snel gerepareerd wat voor ons…

Goed en snel gerepareerd wat voor ons van belang
is. Klant snel zijn eigen auto terug en wij de huurauto.

Svar fra ACTRONICS BV

Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat de reparaties vlot zijn verlopen en dat de problemen zijn opgelost. We zorgen ervoor dat onderdelen snel en zorgvuldig worden verwerkt, zodat ze weer betrouwbaar functioneren in de praktijk.

Super service en transparant

Super service en transparant
Kan het iedereen aanraden om hier zaken mee te doen.
Zeer netjes verpakt en top kwaliteit 👍🏻
Ben al jaren klant en zal het zeer zeker ook blijven.

9. oktober 2025

Svar fra ACTRONICS BV

Goed om te horen dat alles zo voorspoedig is verlopen, daar doen we ons best voor. Graag tot de volgende keer!

u klaar mee met AC Tronics

Na het nazien van AC Tronics door mijn garage, bleek mijn snelheids meter te schokken . weer retour naar AC Tronics retour en na reparatie me snelheids meter weer in orde nu geeft me brandstof meter ?icm lampje fout aan ...u klaar mee met AC Tronics

3. mars 2025

La experiencia nefasta

La experiencia nefasta. Desde Espańa hay para llamar un número de atención de Portugal. Por tanto cuando llamo pago como llamada internacional. He mandado una centralita ABS para reparar y está se rompió en el envío. El operador que me atendió no mostró ningún tipo de empatía con lo sucedido. Simplemente se limitó a decirme que si quería una centralita de reemplazo que pagara 300€ más y punto. Que es lo que hay básicamente y que la culpa de que haya llegado rota la centralita es mía por un mal embalaje. Acepto porque no me queda de otra y ahora me llega la centralita viene rota. La montó en el coche y después de invertir 2h y 3 botes de líquido de freno vuelve a salir el error. Increíble. Llamo por tlf y me dicen que la mandé de nuevo a reparar, pero ningún tipo de compensacion por lo sucedido. ¿Quien paga mis 2h de trabajo? ¿Quien paga los 3 botes de líquido de freno? Nada a joderse y listo. Debéis de tener muchos clientes y 1000 problemas, pero pienso hay que tener un mínimo de empatía con el cliente.

12. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

*Zeer teleurstellende ervaring met AC…

*Zeer teleurstellende ervaring met AC Tronics: gebrekkige service en geen verantwoordelijkheid*

Mijn ervaring met AC Tronics is ronduit teleurstellend. Ik stuurde de ABS-pomp van een Mercedes naar hen voor revisie. Na hun eerste "reparatie" bleek dat het probleem nog steeds aanwezig was terwijl ze zeiden dat het opgelost is. Ik heb de pomp meerdere keren teruggestuurd en heb extra kosten gemaakt voor kalibratie en inleren bij een ander bedrijf, volledig op hun advies, zonder dat dit het probleem oploste.

Na weken van frustratie gaven ze aan dat ze het defect niet konden verhelpen en boden ze alleen aan de kosten van de pomp te crediteren. Ze presenteerden dit als een "extra tegemoetkoming", terwijl dit de enige juiste stap is wanneer zij hun werk niet goed doen. Ondertussen weigerden ze elke vorm van verantwoordelijkheid te nemen voor de aanzienlijke gevolgschade die ik heb opgelopen, zoals extra kosten voor de in- en uitbouw van de pomp, en de kosten voor kalibratie en inleren. Nogmaals; op advies van AC Tronics!

Wat de situatie nog absurder maakt, is dat zij mij zelfs beschuldigden van het beschadigen van een pennetje tijdens de uitbouw/demonteren, iets wat volgens hen tot het probleem zou hebben bijgedragen. Bij ontvangst van de pomp bleek dat dit pennetje intact was, en bovendien had het geen enkele functie in het hele systeem. Dit toont aan hoe slordig ze werken en hun onwil om verantwoordelijkheid te nemen.

De communicatie was chaotisch en respectloos. Toen ik mijn terechte onvrede uitte, werd dat afgedaan als "ongepast". AC Tronics lijkt geen verantwoordelijkheid te willen nemen voor de fouten die zij maken, en ze schuiven alles af op de klant.

Ik raad AC Tronics ten zeerste af. Hun service is onbetrouwbaar, ze zijn onprofessioneel in de communicatie en ze nemen geen verantwoordelijkheid voor de fouten die ze maken. Zoek een bedrijf dat wel achter zijn werk staat en klanten serieus neemt.

13. oktober 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv