ActievandeDag - België Anmeldelser

1 034

4,2

De acties zijn van brede scala voor jong en oud. Mijn einige aandachtspunt is dat jullie ze zelf moeten uitproberen. Safari M. Sauvauge heeft hele slechte wegen die mijn auto ernstig hebben beschad... Vis mer

Vlotte bestelling (al voor de tweede maal) Snel doorgespeeld aan Interplein die een duidelijk scenario heeft hoe de computer dient te worden voorbereid Interplein geeft in detail aan hoe de software... Vis mer

In 2021 kaarten besteld en betaald. Door Corona niet direct kunnen gebruiken. Vervaldatum wordt verlengd. Maar voor de nieuwe einddatum vernieuwd Actie van de dag zijn website naar eigen zeggen was... Vis mer

Ordered 2 items (windschermen) of 6 meter long, but were 3 meters long. Never heard back from customer service. Ordered a carpet and never turned up. Great prices with decent stuff, just very poor del... Vis mer

1. Penger og forsikring

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Elke dag meer dan 100 scherp geprijsde deals.

Bra

1k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 034)

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

ActievandeDag

ActievandeDag - België offers great prices and decent products. While some users have experienced issues with delivery and customer service, many others have enjoyed their purchases and had positive experiences with both products and vacations. The site has super deals and is overall quite reliable. However, some improvements in customer support and language options could enhance the experience.

27. oktober 2024

Tickets monde verde

Nadat we op ticket reserveren drukte waren de tickets de volgende dag nergens meer te vinden in mijn account.
Gelukkig hadden we printscreens van onze qr codes genomen en konden we zo onze tickets gebruiken voor monde Verde... Laatste keer dat we deze site gebruiken

3. november 2024
Logoen til ActievandeDag - België

Svar fra ActievandeDag - België

Beste Sarah,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat je een negatieve ervaring hebt met een van onze deals. Ik raad je aan om volgende keer met de klantenservice contact op te nemen. Je kan namelijk de tickets nog wel terug vinden in je account na de reservering.

Helaas kunnen we je ervaring nu niet meer veranderen, maar we hopen wel dat jullie een hele leuke dag hebben gehad in het park!

We wensen je nog een hele fijne dag.

Met vriendelijke groet,
Team Actie van de Dag

Ticket Apenheul

De bestelling van een ticket voor Apenheul vind ik echt niet gebruiksvriendelijk !
Bij het eerste gebruik moet dit concept zich zelf sturen zonder de onzekerheid van de gebruiker !
Stel voor om de noodzakelijke QR code op het eerste blad aan te brengen !

14. september 2024

Goed lezen!!!!

Goed lezen om te weten hoe je aan je download komt voor Office te installeren.
Hoe en waar ik de licentie nummer moet invullen, heb ik nog niet gevonden maar het werkt zoals het hoort.

8. august 2024

Déçu de mon achat

Déçu de mon achat, l article que j ai reçu ne correspond pas au numéro du model et la description sur le site.

14. juli 2024
Logoen til ActievandeDag - België

Svar fra ActievandeDag - België

Dear Monsieur,

Thank you for your review. We are sorry to hear that your purchase does not match the model number and description. Please contact our customer service so we can assist you further.

You can reach us with the contact form on our website, or by phone:

From the Netherlands: 020 - 760 50 77
From Belgium: 02 - 8087104

You can also send an mail to: klantenservice@contact.actievandedag.nl

We apologize for the inconvenience.

Best regards,

The ActievandeDag team

Vlotte bestelling (al voor de tweede…

Vlotte bestelling (al voor de tweede maal)
Interplein geeft in detail aan hoe de software moet gedownload en geïnstalleerd worden en bijkomend nog een reeks lessen

14. januar 2024