Wat een topservice, mensen! 🙌 Mijn föhn was na één keer gebruiken defect. Zonder gedoe werd deze direct vervangen door een nieuwe. Echt super service! Dyson besteld, maar nog steeds niet hele... Vis mer

Selskapet har svart
Ik heb een flinke bos krullen en normaal wordt mijn haar van de föhn altijd pluizig maar deze airwrap maakt mijn haar glanzend zacht of ik een style tang heb gebruikt of krultang. Hele fijne communica... Vis mer
Selskapet har svart
Ik heb een fantastische airstyler besteld bij Ace and Tayler in een hele mooie tas, helaas was de ritssluiting niet helemaal goed. Ik heb contact opgenomen en de volgende dag al een nieuwe tas ontvang... Vis mer
Selskapet har svart
Helaas werkte de airstyler bij levering niet en ging hij helemaal niet aan. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice en binnen 2 uur was alles al geregeld. Er werd direct een nieuwe opges... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Bij Ace & Taylor ondersteunt jouw reis naar perfect haar. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven.
Met 30 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.
Standaard met 2 jaar garantie

Sint Annastraat 198C, 6525GX, Nijmegen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik had een defect aan mijn apparaat en heb direct gemaild. Ik kreeg binnen 1 dag een nieuwe toegestuurd. Super fijn als de klantenservice graag mee wilt denken. Ik heb de airstyler 5in1 en ik ben echt gek op dit product! Bedankt!

Svar fra Ace & Taylor
Hele snelle levering, er was een rits een beetje stuk waar ik een mailtje over stuurde en direct kreeg ik een heel vriendelijke mail terug en er werden meteen 2!! Nieuwe opbergtassen gratis verzonden. Echt hele goede service. Ik moet wel nog even oefenen met het apparaat zelf:)

Svar fra Ace & Taylor
Ik ben al 6 dagen bezig om via de klantenservice een retour formulier te krijgen,
Na 2 dagen was het apparaat al defect.
Na 3 mailtjes sturen heb ik nog niets gehoord van de klanten service.

Svar fra Ace & Taylor
Ik gebruik de airstyler van ace&taylor nu een maand en ben er heel erg blij mee! De krullen blijven veel beter zitten dan bij mijn vorige airstyler van een ander merk en krijg een echte blow out. Heel blij mee en zeker een aanrader!

Svar fra Ace & Taylor
Leuk cadeau voor mijn vriendin gehaald. Was er heel blij mee! En de kwaliteit van het product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Svar fra Ace & Taylor
Echt een super fijne air styler!
Mega fan, de krullen blijven super goed zitten.
Echt een aanrader😊

Svar fra Ace & Taylor
Het bestellen ging reuze gemakkelijk, product was precies zoals beschreven en werd ook nog eens supersnel verstuurd. Niet twijfelen, deze is betrouwbaar.

Svar fra Ace & Taylor
Normaal schrijf ik nooit een review maar dit is mijn beste aankoop aller tijden. Vond een dyson te duur en had ik meerdere keren geprobeerd van vriendinnen maar bleef niet goed zitten. De airstyler pro besteld en deze gebruik ik nu 3/4 maanden en blijft zo goed zitten ook voor mijn extensions!! Echt super blij met deze aankoop, iedereen aan te bevelen!

Svar fra Ace & Taylor
Deze fohn is echt top! Ik heb eerder soortgelijke geprobeerd, maar door de kracht en materiaal staat deze voor mij echt bovenaan! ✨ ik ben fan!

Svar fra Ace & Taylor
Een ace and Taylor bestelt die het niet deed, toen een nieuwe van hun gekregen. Die deed het wel, alleen blijven de krullen of blow-out echt niet zitten. Al hun tips geprobeerd, van een vriendin hun naïevere geleend maar wat ik ook probeer het zakt na 20 minuten gelijk uit. Zelfs een spelden daarna gebruikt en een uur laten zitten entoen zakte het ook al uit. Echt zonde geld.

Svar fra Ace & Taylor
Heel blij met mijn airstyler van Ace & Taylor! 😍 Hij is super makkelijk in gebruik, ligt fijn in de hand en ik ben echt fan. Inmiddels alle opzetstukken uitgeprobeerd en ze doen precies wat ze moeten doen op mijn haar. Ook de verpakking is echt een feestje om te ontvangen!
Ik had hem ’s avonds besteld en de volgende middag was hij al bezorgd. Wat mij betreft dus alleen maar pluspunten. Voor deze prijs krijg je echt een heel fijn product! ✨

Svar fra Ace & Taylor
Mijn vriendin vond de airstyler echt geweldig! Zij is er super blij mee. Blij met deze aankoop.

Svar fra Ace & Taylor
Heel blij met de Airstyler Pro! De airstyler is makkelijk in gebruik. Je kunt er snel een mooie blowout mee creëren en mijn haar blijft lang in model. Zeker een aanrader! ✨

Svar fra Ace & Taylor
Paar dagen terug heb ik de airstyler besteld. Snelle levering en kwalitatieve verpakking. Fijne en vriendelijke service. Airstyler met kwaliteit, naar mijn mening de beste airstyler die ik tijden heb gebruikt!
Dikke aanrader

Svar fra Ace & Taylor
Ik ben echt ontzettend tevreden met de Ace & Taylor! Sinds ik deze haartool heb, heb ik eigenlijk geen andere haartools meer nodig. Alles wat ik nodig heb zit in één product, wat het niet alleen super makkelijk maakt, maar ook enorm veel tijd en ruimte bespaart.
Wat ik ook heel fijn vind, is dat de tool wordt geleverd in een mooie, luxe tas met een bijbehorende handschoen. Dat geeft het geheel echt een extra luxe uitstraling en maakt het ook makkelijk om alles netjes bij elkaar te bewaren.
Mijn haar is echt binnen no time gedaan. Als mijn haar helemaal nat is, ben ik binnen ongeveer 15 minuten klaar. Wil ik mijn haar alleen even bijwerken of opnieuw in model brengen, dan kost me dat hooguit 5 minuten. Ideaal als je weinig tijd hebt, maar toch je haar mooi wilt doen.
Ik ben oprecht super tevreden met dit product en vind het vooral fijn dat ik niet meer meerdere verschillende tools nodig heb. Eén tool en je bent klaar! Ik zou deze dan ook echt duizend procent aanraden. 🤍

Svar fra Ace & Taylor
Super fijne ervaring met Ace & Taylor! Mijn bestelling werd snel verzonden, ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en alles kwam netjes en goed verpakt binnen.

Svar fra Ace & Taylor
Ik ben ontzettend blij met m’n föhn. Hij werkt heel erg goed en bij Extensions blijft de blowout ook heel mooi zitten en maakt je haar heel erg snel droog dus echt een aanradertje. Je krijgt er ook een leuk tasje bij waar alle opzetstukken inzitten en speciale vakjes voor zijn en de kleur is ook echt supermooi.

Svar fra Ace & Taylor
Onlangs een AirStyler besteld bij Ace & Taylor. Helaas zaten er twee dezelfde krulopzetstukken bij, waardoor ik de AirStyler niet volledig kon gebruiken. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en werd super snel geholpen.
Speciale dank naar Lena, die het probleem meteen heeft opgelost en me tussendoor goed op de hoogte hield. Binnen een week had ik de juiste opzetstukken in huis en kon ik eindelijk alles uit de AirStyler halen.
Echt topservice, en dat kom je tegenwoordig niet overal meer tegen. Complimenten aan Ace & Taylor!

Svar fra Ace & Taylor
Stond te trappelen van de zenuwen en keek er naar uit!! Wat een uitvinding! Een hele mooie tas bijgekregen waar je alles in kan opbergen! En een topresultaat heerlijk echt een aanrader!

Svar fra Ace & Taylor
Ziet er super uit in de rosé uitvoering. Goede prijs kwaliteit

Svar fra Ace & Taylor
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.