Wat een topservice, mensen! 🙌 Mijn föhn was na één keer gebruiken defect. Zonder gedoe werd deze direct vervangen door een nieuwe. Echt super service! Dyson besteld, maar nog steeds niet hele... Vis mer

Ik heb een flinke bos krullen en normaal wordt mijn haar van de föhn altijd pluizig maar deze airwrap maakt mijn haar glanzend zacht of ik een style tang heb gebruikt of krultang. Hele fijne communica... Vis mer
Ik heb een fantastische airstyler besteld bij Ace and Tayler in een hele mooie tas, helaas was de ritssluiting niet helemaal goed. Ik heb contact opgenomen en de volgende dag al een nieuwe tas ontvang... Vis mer
Helaas werkte de airstyler bij levering niet en ging hij helemaal niet aan. Ik heb meteen contact opgenomen met de klantenservice en binnen 2 uur was alles al geregeld. Er werd direct een nieuwe opges... Vis mer
Bij Ace & Taylor ondersteunt jouw reis naar perfect haar. Sinds 2021 combineren we hoogwaardige haartools met innovatieve technologie. Samen met professionele kappers ontwikkelen we producten die thuis salonresultaten geven.
Met 30 dagen gratis retourneren en een tevredenheidsgarantie shop je altijd zorgeloos. Sluit je aan bij onze community en laat je haar elke dag stralen.
Standaard met 2 jaar garantie

Sint Annastraat 198C, 6525GX, Nijmegen, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Het product voldeed helaas niet helemaal aan mijn verwachtingen, maar dat heeft vooral te maken met mijn haar, dat erg lastig is, en niet zozeer met het product zelf.
Bij een retour bleek dat ik de verpakking niet meer had, terwijl dit wel onderdeel is van de retourvoorwaarden. Na een e-mailtje kreeg ik echter ontzettend snel reactie en hebben ze speciaal voor mij een uitzondering gemaakt. Echt superlief en geweldige service!
Alleen daarom al laat ik graag een positieve review achter. De klantenservice is top en denkt echt met je mee.
The tool is good but i think the pouch was used
Voor mensen die fijn en glad haar hebben is dit niet een fijn apparaat. Krullen blijven niet zitten en zakken meteen uit. De föhn is wel fijn.

Svar fra Ace & Taylor
Love the product and also lovely team!
Really efficient customer service and the product that I have is absolutely fantastic- I get compliments on my hair everyday.
Ik ben super blij met mijn air wrap! Dit is de eerste die bij mijn dikke haar werkt en zo snel! Het enige verbeterpuntje wat ik zou kunnen zoeken is dat het handschoentje wat beter zou mogen tegen de hitte.
Ik heb een airstyler gekocht een week geleden. En ik merk echt dat mijn haar een stik gezonder aanvoelt wanneer ik het zo droog en ook nog stijl kan maken.
Mijn is nog nooit zo zacht geweest ook!
Ik ben heel tevreden met dit product nu kan ik eindelijk mijn haar gezonder laten groeien.
Good experience! Fast service :) about the product: Amazing product
I’m really impressed with this tool! It’s quick and easy to use, and it gives my hair a beautiful, voluminous blowout in just a few minutes. The results last all day, and even after sleeping, my hair still looks styled and full of volume the next morning. Definitely a great option if you want a salon-like look without spending a lot of time on your hair!
Snelle levering en goede service.
Wat een mooie hairtool!! Alleen al de beleving bij het openmaken is geweldig. Deze airstyler met alle tools en de luxe tas is echt 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Loveee this product! Works easy and has amazing results🥰
Hij is oprecht sterk al op de 2e stand en de 3e stand gebruik ik hem minder vaak op. Mijn haar zit zo goed elke dag totdat ik het weer moet wassen en ik heb zelfs Aziatisch stijl haar. Zolang je beetje product gebruikt en de tutorials bekijkt is hij zeker te gebruiken voor iedereen.
Alles wat ik zocht in een föhn heb ik gevonden het is niet schadelijk maar wel super goed! Het is prijzig maar de kwaliteit en alles wijst erop dat het wel waard is
Product besteld en vervolgens teruggestuurd. Nooit mijn geld retour ontvangen en reageren niet op de mail

Svar fra Ace & Taylor
Update: ik heb contact gehad met de klantenservice en ik ben ongelooflijk goed geholpen. Dankjewel voor de goede service. Ik ben blij dat ik mijn haren weer kan föhnen en stijlen. Nogmaals dank.