Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag vill ge ett stort tack för den fantastiska servicen och den snabba responsen från både kundtjänst och utvecklingsteamet! Varje gång jag har haft en fråga eller behövt hjälp har kundtjänsten varit... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Netthandelsløsninger
  2. Netthandelstjeneste

Skrevet av virksomheten

Det ska vara riktigt enkelt att sälja online och snabbt få tillgång till en global marknad. Vår mission är ge alla möjlighet att starta och drifta en grym webshop! Abicart startade som Textalk Webshop redan 1998, och vi har idag en gedigen erfarenhet av e-handel – med mer än 3800 nöjda kunder. Med ny teknik förenklar vi det som du vill uppnå för att din webshop ska utvecklas och växa oss.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har jobbat med Anton Augustsson…

Vi har jobbat med Anton Augustsson under hela vår process med abicart och är så nöjda och tacksamma över all hjälp vi fått. Så smidig att kontakta och få hjälp med alla frågor vi har haft. Rekommenderar verkligen!

1. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Stillastående utveckling och framskjutna tomma löften om förbättringar år efter år

Kan inte rekommendera Abicart till någon längre. Utvecklingen står helt stilla och det händer ingenting alls. Det är ett sjunkande skepp och det går inte att utveckla sin verksamhet i deras system.
I närmre 5 års tid nu så har de utlovat att ett en helt ny och "revolutionerande" temamotor / system ska vara på gång "inom kort", men för varje år som går så skjuter de bara lanseringen på framtiden med nya tomma löften för att hålla kvar kunderna i väntan på bättre tider som troligen aldrig kommer komma.
Det är ett rent av bedrägligt agerande. Våren 2025 så utlovades att vi skulle få tillgång till det nya systemet efter sommarsemestern, men nu ett helt år senare så är det fortfarande knäpptyst och det hela sopas under mattan och skjuts återigen på framtiden. Det kommer alltså inte komma någon bättring utan det hela verkar mest ha varit ett luftslott på tomma löften.

14. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har arbetat med Valentin Wiberg…

Jag har arbetat med Valentin Wiberg under hela vår övergång till Abicart. Valentin har varit ett verkligen stort stöd. Alltid svarat på frågor. Säger Valentin att han ska ringa en viss tid - så gör han det. Alltid hjälpsam och lösnings-orienterad.
Jätteglad att jag har fått arbeta med Valentin under övergången. Kan verkligen rekommendera Valentin Wiberg och Abicart

13. januar 2026

Butik Quse, trogen kund som är nöjd med Abicart

Jag har varit kund hos Abicart sen 2011, det har alltid funkat bra med support och jag tycker att man får mycket för pengarna. Sen är Geetha i supporten outstanding, snabb och vänlig hjälp och resultatet blir alltid bra🥰 Det enda som är lite jobbigt med Abicarts support är AI-supporten Henryk, han förstår inte alltid vad jag menar, tur då att man efter lite tjat får komma vidare till Geetha😄

21. oktober 2025

Jag har arbetat med Anton Augustsson och Sabina

Jag har arbetat med Anton Augustsson och Sabina hela överflytten av min webbutik till Abicart. Det har varit en rolig, smidig och professionellt arbete. Både Anton och Sabina har varit oerhört lyhörda och smidiga. Tillsammans med deras duktiga tekniker på olika områden så har allt gått att fixa till och lösa. Jag kan varmt rekommendera Abicart som plattform. Nu har den varit igång några veckor och allt har fungerat prickfritt. Så roligt. Tack

19. august 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fracklagret.se

Jag tycker service blivit mycket bättre. Snabb hjälp med fix av sånt jag själv inte begriper.
AI svaren hjälper sådär, men sen kommer kundtjänst in och fixar.
Bra jobbat!
Med vänlig hälsning,
Fredrick, Fracklagret.se

1. september 2025

GRYM KUNDSUPPORT

Fantastisk och imponerande kundtjänst!

Det är dessutom enkelt att bygga webshopen och finns riktigt bra manualer om man fastnar.

Bara tummen upp 👍

4. august 2025

Bästa Supporten

Vi har varit kund hos Abicart i många år och alltid varit supernöjda. Supporten är outstanding, proffsig och med snabb återkoppling. Nu kompletteras med en ytterligare butik och designmästaren Geetha är en ovärderlig stöttning när vi själva inte får till det fullt ut.

10. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Supporten på Abicart är suveränt bra

Supporten på Abicart är suveränt bra. De är så hjälpsamma och svarar mycket snabbt. Aldrig några sura miner och man behöver inte känna sig dum när man inte förstår.
De är verkligen duktiga på det de gör.

23. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jättebra plattform och service och…

Jättebra plattform och service och mycket för pengarna! Bra support som snabbt hjälper till och löser problem och anpassar för vårt behov trots att det kräver extra kodning mm. Vi har haft vår webshop på Abicart i över ett decennium och det var plattformen vi började vår e-handels resa på. Mycket prisvärt och alltid enkla att jobba med!

13. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Bra support som underlättar i arbetet...

Överlag ett ganska smidigt och bra system att jobba i och en bra support som underlättar i arbetet!
Efter att ha behövt skala ner budgeten för webbutiken flyttades denna över till abicart som erbjöd betydligt lägre priser än tidigare leverantör. Självfallet kan man då känna att många funktioner man tidigare haft saknas, MEN med tanke på prisskillnaden ingenting jag klagar över, definitiv valuta för pengarna. Hade det funnits snäppet större möjlighet för anpassning i vad gäller exempelvis e-postinnehåll osv., liksom om de hade kunnat erbjuda "hela paketet" med tillhandahållande av även domän och e-post (att inte behöva ha det hos en extern leverantör), hade det varit full pott!

20. februar 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag vill verkligen rekommendera Abicart!

Jag vill verkligen rekommendera Abicart! Massor av tillval ingår i priset och inga dolda avgifter. Admin är modernt med en många bra funktioner. Inte minst - kundservicen är suverän! Har fått massor av hjälp med flytten av min webshop!

6. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Koppling till BL, FUNGERAR EJ

Deras javla koppling till BL administration har krånglat ända sen 1 januari 2024, vilket har försett oss med MYCKET extra arbete, men dom har ändå mage och ta fullt betalt för en koppling som inte fungerar. Och kundservice suger fruktansvärt, var MYCKET bättre innan när det var texttalk, då fick man verkligen hjälp. NI ÄR VÄRDELÖSA

13. januar 2025

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv