Banner for ABAX AS

ABAX AS Anmeldelser 228

4,3

Snakket med en veldig hyggelig og hjelpsom mann på kundesenteret i dag og for en god service. Han snakket og guidet meg gjennom d meste for å få kjøreboken opp og gå igjen. Kjempeflott service. Ta... Vis mer

Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... Vis mer

God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Vis mer

Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... Vis mer

1. Telematikktjenester
  2. Programvareselskap

Om ABAX AS

Forenkle administrasjonen av flåte, utstyr og maskiner

Hvorfor velge ABAX?
ABAX hjelper bedrifter med å spare tid, kutte kostnader og overholde regelverk med én smart, brukervennlig plattform for flåte- og utstyrsstyring – betrodd av tusenvis over hele Europa.

Smart sporing gjort enkelt
Spor og administrer kjøretøy, maskiner, verktøy og feltarbeidere – alt fra én og samme plattform. Ingen profesjonell installasjon kreves.

Betrodd av tusenvis
Over 500 000 eiendeler er allerede koblet til ABAX. Fra bygg og logistikk til energi og service – våre kunder drar nytte av:
  • Redusert administrasjon og papirarbeid
  • Raskere og mer effektiv drift
  • Bedre etterlevelse av regelverk og rapportering
  • Støtte for ESG- og bærekraftsmål

Beviste resultater
Bedrifter på tvers av flere bransjer ser avkastning (ROI) fra dag én med ABAX. Rull ned for å se hvorfor kundene våre gir oss høy vurdering.

Kom i gang
Oppdag hvordan ABAX kan fungere for din bedrift. Besøk abax.com/no eller ring 22 22 22 99 i dag.

4,3

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Takk for god service 👏👏👏

2. mai 2024

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med å kunne gi god kundeservice, så det er fint å høre at du er fornøyd :)

Veldig flink

Kunnskapsrik og informativ!

Mario

Må bare få takke deg Kristian

Må bare få takke deg Kristian.
Alle spørsmålene har vi fått tydelige svar på. Takk for kundeservicen du har vist.

Vil også få takke for servicen vi får generelt fra ABAX når vi ringer inn.

Hei,

Vi setter pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det er viktig for oss å høre fra våre kunder, og det er fint å vite at du er fornøyd med vår service.

Good service

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding, godt å se at du er fornøyd.

Utrolig bra kundeservice

Utrolig bra kundeservice, hyggelig og hjelpsom

22. april 2024

Mario

ble lurt av dette systemet

ble lurt av dette systemet. dette fungerer jo ikke i det hele tatt.. så anbefaler og finne en annen løsning en denne driten dem lurer på folk her

19. november 2023

Hei

Takk for din tilbakemelding og for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager eventuelle misforståelser som kan ha oppstått ved kjøp av våre tjenester. Det stemmer at ABAX MINI ikke har en innebygd GPS-antenne, men den rapporterer posisjon basert på Bluetooth-signalene som oppdages av andre ABAX-enheter i nærheten eller via vår app.

Dersom ABAX MINI ikke imøtekommer ditt behov for å spore ditt utstyr, har vi andre enheter som kan passe bedre? Dette er enheter med egen GPS-antenne.

Dersom du ønsker kan du ta kontakt med oss, så tar vi en prat om dette?

ABAX AS

Jeg er fornøyd med den servicen jeg får…

Jeg er fornøyd med den servicen jeg får av Morten. Jeg er også fornøyd med måtte der monterer gps får oss. Og gode vafler var det også. Jeg syns systemet deres er bra. Lett og bruke.

11. april 2024

Mario

Bra produkt og ikke minst god service…

Bra produkt og ikke minst god service og oppfølging.

11. april 2024

Mario

Alltid behjelpelig og hyggelige folk

26. mars 2024

Lettforståelig og klar

25. mars 2024

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding, godt å se at du er fornøyd.

Service og oppfølging

Service og oppfølging

21. mars 2024

Hei

Vi er glade for å høre at du er tilfreds med vår service. Din tilbakemelding er verdifull for oss i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre våre tjenester.

Ryddig og lettvint.

Veldig ryddig og lettvint. Veldig bra support

20. mars 2024

Flott representasjon

Flott presentasjon, og gjennomgang av deres system, setter pris på den godt forklarte gjennomgangen.

7. mars 2024

Mario

Fikk svar med en gang og fikk all den…

Fikk svar med en gang og fikk all den hjelpen jeg trengte. Når det var gjort så ble jeg spurt om det var noe mer jeg trengte hjelp med. Veldig hyggelig å snakke med.

12. mars 2024

Trackere Fungerer ikke som lovet

Trackere Fungerer ikke som lovet

Vi i AVP Utleie AS har benyttet Abax sine trackere i vår utleievirksomhet i 4 år. Det er hovedsaklig tilhengere som er sporet.

I begynnelsen virket ting greit og det var god oppfølging, men etterhvert forsvant funksjonene mer og mer.

Vi har benyttet hovedsporingsenheter og såkalte Mini trackere som må spores med bluetooth ca 30 stk totalt.

Abax Mini fungerer ikke i det hele tatt, man har en scanner i appen som skal lese disse men den finner de ikke. De skal også leses av abax globalt netverk men flere av våre trackere er helt andre steder enn der vi har benyttet de.

Hoved trackere har fungert bra inntil de ble erstattet med oppladbare , disse har vi aldri fått til å fungere. Vi har hatt de i 4 år , uten funksjon og betalt full pris selv om vi gjentatte ganger har klaget via kundeservice. De refererer til kontraktsmessige villkår med varighet høst 24 og at vi må fortsette å betale.

Hadde jeg hatt et firma med la oss si 50-100 trackere eller flere, måtte jeg nok ansatt en egen person for å administrere, følge opp, chatte , demontere de , lade de, og klage på enheter.

Nå vil de at vi sender inn alle trackere, men jeg vet ikke om jeg finner de :), i så fall litt flaut ? For Abax

Vi kunne kjøpt en ny henger hvert år for kostnadene med Abax, det er ingen hengere som har blitt stjelt og funnet med sporingen.

Styr unna

10. mars 2024

Behagelig support

Behagelig support, kundeservice og fikk svar på alt jeg lurer på. Opplever det som enkelt å ta kontakt igjen om jeg måtte lure på noe mer.

29. februar 2024

Rask og effektiv respons

Rask og effektiv respons, faglig trygghet og kundevennlig.

22. februar 2024

God service og tålmodighet

Fikk hjelp til å sette opp kjørebøker til vår avdeling i VB Gruppen på telefon.
Abax var veldig serviceinnstilt og tålmodig ved hjelp til oppsettet.

Mario

Driteste servise hvor jeg had

Driteste servise hvor jeg had. Hvis dokker slutt abonnement sa betale vidre uansett i minst 10 måneder uten å bruke.

Hei

Takk for at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding med oss på Trustpilot. Vi forstår din frustrasjon du måtte føle i forbindelse med avtaletiden på din avtale med ABAX.

Vi håper på din forståelse for at avtaletiden vi har sammen er basert på en gjensidig avtale som støtter både våre og dine langsiktige planer.

Takk for god hjelp.