Snakket med en veldig hyggelig og hjelpsom mann på kundesenteret i dag og for en god service. Han snakket og guidet meg gjennom d meste for å få kjøreboken opp og gå igjen. Kjempeflott service. Ta... Vis mer

Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... Vis mer
God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Vis mer
Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... Vis mer
Hammergata 20, NO-3264, Larvik, Norge
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Fantastisk service på supportavd.
Blir stadig overrasket over hvor hjelpsomme de er, -alltid og hver gang👍👏
Å ringe kundeservice kl 21 00 og få så god hjelp er langt over forventningene.
Utfordringen var bytte av bil.
100% fornøyd med alt som Abax leverer.
Etter 3 måneder kom de plutselig på at de hadde glemt å fakturere frakt, da mener eg de burde ta dette på seg selv, da sluttet de å svare.
Ble betalt og eg ser etter andre typer løsninger på kjørebok.
Det var en hyggelig kar som tok tlf. Han var behjelpelig og ønsket å finne problemet med en gang.
Veldig hjelpsom med utfordringen vi hadde med enheten fra Abax. Masse god hjelp med systemet og gode tips for å løse det. Meget god kundeservice
Veldig koselig dame som var behjelpelig med det jeg lurte på
Det var en hyggelig samtale, med en bra forklaring og rask betjening/løsning
Enkle å inngå avtale med de, vanskelig å komme bort fra de.
Hold dere unna, det finnes både bedre og rimelige alternativ.
Rask og effektiv forklaring på problemet mitt,, med en veldig positiv tone fra deres medarbeider,,og fikk hjelp til det jeg ringte for,
Veldig rask og god tilbakemelding på chatten. Fikk hjelp med alt jeg trengte
Meget kjekk dame som behandlet min henvendelse…. Hun ga meg stor trygghet i måten å håndtere henvendelsen. 😂+++

Svar fra ABAX AS
Fantastisk god hjelp , gleder meg til å
Bruke dere i 2026

Svar fra ABAX AS
Virker bra untatt kan ikkje plotte inn privat kjøring.

Svar fra ABAX AS
Kyniske luringer. Tjenesten i seg selv fungerer men blir forbanna på lureri.
Jeg brukte dette privat og bestilte en enhet til samboeren også etter noen år. Da er de frekke nok til å fornye bindingstiden på dennganle enheten min også så når jeg selger dennganle bilen min etter 3 år så har jeg fortsatt 6 mnd jeg må betale for uten å ha en bil å ha den på engang. Så sinnsykt frekt. I tillegg satte dem opp prisene betydelig i det siste. Man får tlf baserte gode løsninger jo til en vesentlig bedre pris.