Aanhangwagendirect Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vlak voor onze vakantie de koppeling van onze caravan vervangen omdat de andere te veel speling had. Het oude disselslot paste niet meer in kwam ik twee dagen voor vertrek achter. Hier een passende be... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Getipt door collega. Nieuwe banden nodig voor de caravan. Opgezocht op internet, goed kijken, goed lezen, info op "oude band" bekijken en dan bestellen. Super gemakkelijk, duidelijke informatie, go... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Directe en duidelijke reactie na bestelling en betaling. Wel opletten naar welk adres je de bestelling laat sturen. Bij mij werd door fout van Post-NL het naar een verkeerd afhaalpunt gestuurd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch bedrijf!!!!! Heb hier verschillende zaken besteld zoals aanh.neuswiel met steun neuswiel caravan en net weer wielen met banden voor de aanhanger. Als je belt altijd vriendelijk en duid... Vis mer

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 70 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

196 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

goede ervaring met aanhangwagendirect.nl

duidelijke website, goede communicatie via mail, eerlijke prijzen en keurig materiaal geleverd.

22. januar 2026

Svar fra Aanhangwagendirect

Dank u wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze website, communicatie, prijzen en het geleverde materiaal zo positief heeft ervaren. We waarderen uw feedback en helpen u in de toekomst graag weer verder!

Super vlotte service .

Super vlotte service .
Perfecte levering
Alles volgens afspraak
Happy klant..

14. januar 2026

Svar fra Aanhangwagendirect

Hartelijk dank voor uw fijne review! Geweldig om te horen dat u onze service en levering als vlot en volgens afspraak heeft ervaren. Daar doen we het voor!
Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Velgen met band.

Velgen met band besteld en 2 dagen later al geleverd. Levering kon ik perfect volgen. Prijs kwaliteit zeer goed. Meer dan goed zelfs. Verschil met lokale handelaar was zëér groot! Zelfs met uitleg via filmpje hoe ik ze moest veranderen. Was persoonlijk niet nodig maar toch bedankt! Zeer goed ingepakt door Siedrik volgens mijn kaartje. Kortom een aanrader en indien ik nog iets nodig heb zal ik zekers weer hierbij bestellen. TOP!!!

18. januar 2026

Svar fra Aanhangwagendirect

Bedankt om te horen dat u zo tevreden bent over alles! Fijn dat u het persoonlijke kaartje hebt opgemerkt. We helpen u graag in de toekomst weer!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechtste bedrijf ooit

Slechtste bedrijf ooit. Verleend GEEN service!!! Onderdelen besteld in augustus. Door omstandigheden niet kunnen monteren, nu blijk ik verkeerde spullen gekregen te hebben en zelfs met missende onderdelen. Ongeacht foto bewijs nemen ze 0 verantwoording en zeggen ze lachend he had 30 dagen om je bestelling te controleren. Nooit meer voor ons.

12. januar 2026

Beste Sandro,

Bedankt voor de nemen van de tijd om een beoordeling te schrijven en wat jammer om te lezen dat deze niet positief is, dat betreuren wij!
Helaas is de zichttermijn die vermeld staat op de factuur van 30 dagen inderdaad leidend, wij kunnen na die periode namelijk niet meer controleren of er delen niet zijn verzonden aan de hand van de voorraad en de camerabeelden vanuit het magazijn. De periode is niet een aantal dagen verlopen, maar inmiddels 4 maanden... Excuus voor het ongemak.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering en producten ziet er…

Snelle levering en producten ziet er top uit jammer det er veel hoogte slag en onbalans in zit

2. januar 2026

Svar fra Aanhangwagendirect

Goedemiddag, vervelend dat er hoogteslag in zit, je kunt het product eventueel retour sturen ter beoordeling en eventueel omruiling natuurlijk!

Duidelijke afspraken en kwaliteitsmateriaal

Verschillende zaken tegelijk besteld, alles mooi verpakt en compleet met verzending aan huis. erg tevreden over het materiaal

6. januar 2026

Svar fra Aanhangwagendirect

Bedankt voor je mooie review en fijn om te lezen dat je tevreden bent! Graag tot een volgende keer.

Goed bedrijf maar wel met 1 minpunt

Geen aanmerkingen behalve:

Recensies staan op hun site maar een recensie toevoegen daar is geen mogelijkheid voor.

Ik heb de magnetische draadloze LED-verlichting set besteld en dat is een fijn ding, met alleen 1 groot nadeel: er blijft continu een LED-je knipperen zodat ie als je ‘m wilt gebruiken altijd leeg is. En dat kun je niet uitzetten.
Het is wel een misser dat dit nadeel niet in hun productomschrijving staat. Want dat zou er wel bij moeten staan.

9. juli 2025

correct en snel geleverd

correct en snel geleverd. Geen enkel probleem ervaren.

8. desember 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Mooi om te lezen dat alles goed is verlopen en naar wens is! Bedankt voor deze fijne beoordeling.

Alles perfect in orde!

Alles perfect in orde!
Duidelijke website, correcte prijzen en snelle levering!

11. desember 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen :)

Ik ben fan! Top

Alle bestelde producten netjes samen en correct geleverd. Webshop duidelijk en overzichtelijke.
Ik ben fan!

28. november 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Wat fijn dat je fan bent! Dit is leuk om te horen en waarderen wij enorm. Hopelijk tot een volgende keer.

Snelle levering. gewoon top

20. november 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat het snel is aangekomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit is een super goed bedrijf.

Dit is een super goed bedrijf met een service waar je alleen maar van kon dromen, maar het bestaat nog gewoon. Ouderwets goed, snel, correct en alles volgens afspraak. Ik had iets niet goed bestelt, maar ze zeggen gewoon stuur maar retour, even wachten tot e.e.a. verwerkt is en dan het juiste bestellen. Ze kijken even met je mee, gewoon heel prettig. Toppers!

4. november 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Bedankt voor de mooie beoordeling! dit stellen wij zeer op prijs :) Hopelijk tot de volgende keer

Zeer goede prijs

Zeer goede prijs. En heel goed geholpen. Blij met de kar!

13. november 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Wat fijn om te horen! Deze fijne beoordeling stellen wij zeer op prijs, hopelijk tot een volgende keer.

altijd top geregeld ,snel in huis

altijd top geregeld ,snel in huis

5. november 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Fijn om te horen dat het snel is aangekomen, dank voor het vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer!

Snelle levering, prima banden

13. november 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

fijn om te horen! bedankt voor je mooie beoordeling.

Aanhangwagenonderdelen

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. In de namiddag besteld, de volgende ochtend al ontvangen

17. november 2025

Svar fra Aanhangwagendirect

Hartelijk dank voor de positieve review en fijn dat alles snel is aangekomen!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv