Gewoon, ik heb via whatsapp een bericht gestuurd over mijn bestelling en ook een antwoord terug gekregen op mijn vraag. Geen rekening gehouden met Koningsdag in Nederland, maar toch gerust gestel... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had een verlichtingsset besteld waarvan de 13 polige stekker niet bleek te werken. Dit werd snel naar alle tevredenheid opgelost. Complimenten voor deze service!
Zou willen dat alle webshops zo correct handelen als Aanhangwagendirect Krijg je nog video filmpjes met handige tips ook Je moer in kleine ruimtes vast maken met ducktape is goud 👍
Selskapet har svart
Per ongeluk verkeerde maat Gaasnet aanhanger besteld . Contact gehad met de klantenservice . Omdat ik zo snel gereageerd had konden ze deze nog net voor verzending van de container halen. Geld even n... Vis mer
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en dat had ik juist nodig voor reparatie van mijn aanhanger.
Advies over artikel. Keurige uitleg over installeren.
Snelle levering en goed advies dmv video. Top
Site super beaucoup de choix et articles de qualité concernant ma commande rapidité et qualité de l’emballage réaction du service clientèle lors de questions efficace et aimable à recommander en plus la compétitivité de leur prix est réelle et la livraison rapide

Svar fra Aanhangwagendirect
Geen rekening gehouden met Koningsdag in Nederland, maar toch gerust gesteld en alles was helemaal goed.
De bestelling was ok en goed verpakt.
Ik ben tevreden.

Svar fra Aanhangwagendirect
Eenvoudige bestel- en betalingsprocedure; levering volgens de beloofde termijnen. Niks op aan te merken dus.

Svar fra Aanhangwagendirect
Goede en snelle levering van mooi materiaal.

Svar fra Aanhangwagendirect
Makkelijke site, goede prijs, snelle levering. Heel tevreden.

Goede prijs,
duidelijke informatie,
snelle, no nonsence afhandeling.
Snel op de post gedaan.
Houden zo...

Svar fra Aanhangwagendirect
Heldere website, snelle verwerking en verzending. Eenvoudige installatie en goede kwaliteit van het product, een verlichtingset voor een aanhanger.

Svar fra Aanhangwagendirect
Online bestellen ging makkelijk,afhalen in Heerenveen ging snel en eenvoudig.
Aardig personeel ,goed advies en bestelde goederen naar wens.
Niet onbelangrijk; goede prijs/ kwaliteit verhouding .

Svar fra Aanhangwagendirect
Bestelling werd de volgende dag geleverd. Helaas verkeerde product. Na persoonlijk contact werd de dag erna het juiste artikel geleverd met retouretiket voor verkeerde product.
Prettig contact

Svar fra Aanhangwagendirect
Koppeling was op voorraad en is snel geleverd. Goede service en kwaliteit. Goed bedrijf

Svar fra Aanhangwagendirect
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.