Aanhangeronderdelenshop.nl weet nog niet wat service is
Ik was op zoek naar twee nieuwe glazen voor mijn aanhangwagen, één voor links en één voor rechts. Via google zag ik een advertentie van de aanhangeronderdelenshop.nl met de tekst "Achterlampglas Multipoint 2 Links-Rechts". Ik was volledig in de veronderstelling dat ik twee glazen zou kopen, één voor links en één voor rechts, dus plaatste ik de bestelling. Na enkele dagen werd er één glas geleverd. Via het contactformulier op de website van aanhangeronderdelenshop.nl heb ik nagevraagd waar het tweede glas bleef. Daar kreeg ik geen reactie op.
Nadat ik een negatieve beoordeling op de website achterliet, werd ik door aanhangeronderdelenshop.nl gebeld. Mij werd gevraagd waarom ik een negatieve beoordeling geplaatst had, want daar klopte niets van. Ik zou geen contactformulier ingevuld hebben, ik zou natuurlijk geweten hebben dat voor de prijs (ca. € 13,00) ik geen twee glazen had kunnen krijgen, en natuurlijk had ik kunnen begrijpen dat ik maar één glas zou krijgen. Dat kon je uit de advertentie wel lezen. Het glas was geschikt voor links en rechts, maar de verpakking was per stuk.
De medewerker van aanhangeronderdelenshop.nl stak niet de hand in eigen boezem, maar bleef volharden dat ik alles fout gedaan had. Hij gaf mij niet eens het voordeel van de twijfel dat ik (achteraf kennelijk ten onrechte) echt dacht twee glazen te krijgen. Hij insinueerde dat ik helemaal geen reactie via het contactformulier had achtergelaten. Mij werd zelfs gevraagd, bijna geëist, om mijn beoordeling terug te trekken.
Hij gaf mij het gevoel als leugenaar te worden uitgemaakt. Toen ik hem dit vertelde, begon hij opnieuw te zeggen dat ik alles fout gedaan had. Dit gesprek heb ik toen maar afgebroken. Met zo iemand is geen land te bezeilen.
Al met al: dit bedrijf verdient een dikke één voor klantcontact. Ik noem het bewust geen klantenservice, want van service is totaal geen sprake.
April 2024: Ik ben benaderd door de eigenaar van Aanhangeronderdelenshop. Naar zijn zeggen heeft hij de winkel overgenomen en zou het door mij beschreven voorval onder de vorige eigenaar plaatsgevonden hebben. Mogelijk dus dat de serviceverlening inmiddels verbeterd is.
29. januar 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring