Jeg vil meget gerne anbefale AH. De yder super service og er altid hjælpsomme med gode råd, når man vil lave opgraderinger på sin racercykel. Kommer jeg ned med min racercykel uden at have bestilt tid... Vis mer

...til at yde ringe service og til at være urimeligt dyre. Jeg indleverede min cykel blot for at få strammet kæden, og da jeg hentede den igen senere samme dag, havde de også lige sat min bagskærm... Vis mer

Havde forvoldt skade på en vens cykel og fik god (og overbærende) vejledning og hjælp ad flere omgange ift. om det gav mening at køre det som en forsikringssag eller ej og hvad det evt. ville indebære... Vis mer

Kæmpe anbefaling til A-H cykler som er serviceminded ud over det sædvanlige! Allan kom forbi sent igår aftes, for at aflevere en fødselsdagsgave som min mand skulle have i dag. Udelukkende fordi gaven... Vis mer

4,9

Enestående

Fantastisk service

Jeg har et meget specielt behov for en gammel type forgaffel, men med beslag til rullebremse.

Jeg har ikke handlet med dem før og dette meget specielle ønske må tage langt mere tid end deres fortjeneste berettiger. Trods dette, forsøger de stadig serviceminded at hjælpe mig.

Deres service og positive indstilling går udover, hvad de rent faktisk tjener på, hvilket er beundringsværdigt.

Kan stærkt anbefales

13. september 2016

Service

Priserne er i orden. Servicen er i top. Altid smil på. Husk at bliv medlem af deres Facebook gruppe - der kommer indimellem nogle rigtig gode tilbud

8. juli 2016

Rigtig god service

Købte en racer og fik kompetent vejledning og der blev ikke forsøgt at sælge for at sælge. De var ærlige omkring hvad jeg kunne få for mit budget, og der var flere gange hvor de faktisk frarådede mig at bruge for mange penge på diverse ekstrating fordi det var min første cykel, og jeg lige burde prøve det først. Jeg talte med 3 forskellige folk i forbindelse med mit køb, og de vidste alle hvem jeg var og hvad jeg søgte. De har tydeligvis god kommunikation internt og 100% fokus på service.

21. mars 2015

service service og atter service

Jeg har nu købt 16 cykler hos Ah cykler og det har været fantastisk hver eneste gang super super service god betjening og hurtig og effektiv reparation. Og man kommer altid ud af den lille butik med et smil på læberne. Kan kun anbefale denne fantastiske butik i København til alle lige meget hvilken type cykel man leder efter eller skal havde repereet. :-)

26. januar 2015

Super service - super priser

Har både købt cykel og fået repareret/opgraderet cykler hos AH. Mine erfaringer er at det er den bedste service, til den bedste pris. Her handler jeg helt sikker fremover...

14. januar 2015

Fantastisk service og kun omkostninger for forretningen.

Har ledt højt og lavt for en ny sadel klampe til min Cervelo fra 2009. Kontakter efter længere tids søgen AH Cykler som besvarer mails på næsten alle tidspunkter af døgnet. Fremsender gammel sadel klampe som bliver repareret og sendt retur uden beregning. Det er bare fantastisk service. En forretning som jeg bestemt handler med i fremtiden og som jeg kun kan anbefale på det kraftigste.

15. september 2014

Service over gennemsnittet

Simpelthen en butik der lever op til alle forventninger. Altid imødekommende og klar med god service. Alle er kompetente og dygtige og levere høj faglighed. Jeg vil altid føle mig sikker med at aflevere mine cykler der.
De går altid lidt længere og yder lidt mere end man kan forvente sig af en cykelforretning om det gælder service eller gode råd. Jeg kan være i det dårligste humør, men jeg går altid ud af butikken med et stort smil.

26. juni 2014

Service - Service - Service

Hvad andre cykelbutikker ikke fatter i København, er at service er det som de skal overleve på i det lange løb.....Det har A-H fattet!
Tak for jeres ærlighed, ligefremhed og SERVICE. De eneste jeg savner er et lidt større og varieret tøjudvalg - men hvor skulle der være plads til det :-)

24. juni 2014

Super service - best in town

Hvad enten du skal have en citybike eller en tri-supercykel, så får du venlig, kompetent og engageret betjening. Utilfredse kunder lader ikke til at være en option for den butik.
Jeg er dybt imponeret.
AMC

9. juni 2014

Effektiv behandling - hver gang

Jeg er bosat i Aarhus, og købte en Cervelo P5 da jeg var i Kbh. Handlen sad i skabet, og de 2 gange jeg efterfølgende har skullet bruge ekstra udstyr, har de været effektive i kommunikation pr. mail og telefon. Jeg har modtaget varerne hver gang, dagen efter bestilling. God service!

3. juni 2014

Super service på en travl dag

Skulle købe min første racercykel, og havde valgt en super travl lørdag. Selv om der var masser af mennesker og enormt travlt, var der er en rigtig god stemning i butikken. Da det blev min tur til service fik jeg al den service, som der skulle til for en nybegynder til at føle sig i trygge hænder til den første investering i en dyr cykel. Selv der var masser af kunder i butikken, blev der ikke stresset. Heller ikke da vi faktisk rundede lukketid, og købet stadig ikke var færdiggjort. At cyklen bliver gjort klar på en søndag så den kan hentes mandag er også bare fantastisk service. Og så skader det jo heller ikke, at prisen endte med at være lavere end hvad nogen former for netbutikker kunne konkurrere med.

Kæmpe stor tommelfinger opad til Allan og hans crew. Vi ses med garanti igen!

11. april 2014

Kvalitets produkter OG service!

Jeg syntes at steder osser af at der er lagt vægt på få kunderne i fokus. Det er en hyggelig lille forretning som ikke lader til at have travlt med at blive store, hvilket også giver fornemmelsen af at der bliver sat tid af til kunderne. Derudover er de også specialister i bl.a tricykler hvilket også giver en unik oplevelse for dem som går seriøst op i cykler, og det smitter jo af på den ekspertise de også har om almindelige cykler. Selv er jeg rigtig glad for min nye Cervelo P3, som jeg netop har fået leveret. Tak til A-H cykler :)

2. april 2014

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis