9INE Bilvård AB Anmeldelser 86

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Detta är det ärligaste och bästa bilhand tvätt, inkom södra Stockholm. Jag är stammis hos denna företag, när det gäller att lämna bilen för handbiltvätt. Min bil var jätte smutsigt efter hela vinte... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lämnade in en av mina projektbilar som skulle ha solfilm från B-stolpe och bak. Mycket nöjd med allt från första kontakt till avhämtning av bil. Bara en sådan liten sak som att bilen står nyspola... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Karl-William gjorde ett grymt snyggt och noggrant jobb på min Jaguar XF. Han är otroligt tillmötesgående, trevlig och pedagogisk och beskriver nyttan med de olika momenten i behandlingarna. Jag är... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilvask
  2. Luksusbilvask og -klargjøring

Skrevet av virksomheten

Skräddarsydda lösningar med fokus på din bils utgångsläge, allt från lackkorrigering, keramiska lackskydd och coatings till löpande underhållstvättar och interiör rekond. En biltvätt i Luleå för dig som värderar din tid och din bil. Hos oss lämnar du alltid i en bil med "That 9INE Shine"! Välkommen!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

ärligaste och bästa biltvätt

Detta är det ärligaste och bästa bilhand tvätt, inkom södra Stockholm.
Jag är stammis hos denna företag, när det gäller att lämna bilen för handbiltvätt. Min bil var jätte smutsigt efter hela vintern med salt och sand och lera, men efter tvätten var den som ny.

8. april 2026

Hej! Vad roligt att höra, varmt välkommen snart igen. 😊 / KW

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En "power hour" senare och biler skiner…

En "power hour" senare och biler skiner som ny, som vanligt ett mycket trevligt bemötande och ett väl utfört jobb.
Vi ses igen.

28. januar 2026

Svar fra 9INE Bilvård AB

Tack! Roligt att du är nöjd när du kommer in med bilen. Välkommen snart igen, vi ses! / KW

Supernöjd

Trevlig, hjälpsam och noggrann , kan rekommendera honom . Mycket nöjd med jobbet.

18. november 2025

Tack så mycket! Toppen att allt fungerat fint, hoppas vi ses snart igen. / KW

Utvändig bilrekond.

Proffsigt utfört arbete. Super nöjd med det som gjorts med bilen. Mycket trevligt bemötande.

30. oktober 2025

Vad kul att allt blev bra! Hoppas vi ses snart igen! / KW

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt nöjd efter mitt första besök…

Väldigt nöjd efter mitt första besök hos 9INE bilvård. Trevligt och professionellt bemötande. Tog sig tid att lyssna och justera efter önskemål. Fick en mycket vältvättad, polerad och vaxad bil. Bra priser. Rekommenderas starkt!

4. august 2025

Tack så mycket för fint omdöme! Det uppskattas. Välkommen snart igen! / KW

Välj 9ine!

Otroligt bra bemötande som kändes både tryggt och professionellt och dessutom så ser mina strålkastarglas numera ut som nya! Priset stod sig bra i jämförelse med konkurrenter. Mycket imponerad. 😊 Rekommenderar starkt!

18. juli 2025

Tack att du tog dig tid! Mycket roligt att höra. Välkommen snart igen! / KW

Bilen åter som ny

Noggrann, bra service och fantastiskt resultat! In och utvändig rekond med vaxpolering. Rekommenderar starkt 9ine med kw bakom spakarna 👌

17. juli 2025

Svar fra 9INE Bilvård AB

Tack så mycket för fin recension! Kul att allt fungerade bra. Välkommen snart igen! / KW

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Från början till slut ett väldigt…

Från början till slut ett väldigt professionellt och trevligt bemötande. Jag fick hjälp med allt jag kunde tänka mig och mer därtill då han besitter en stor kunskap, jag rekommenderar verkligen 9INE!

6. juni 2025

Svar fra 9INE Bilvård AB

Tack så mycket för de fina orden och varmt välkommen snart igen! / KW

Snabb hjälp!

Behövde snabb hjälp när katastrofen varit ett faktum och interiören behövde en rejäl omgång. Fick otroligt fint och snabbt bemötande samt ett riktigt bra jobb. Bilen är som ny igen! Underbart, jag är så tacksam. Resultatet blev som nytt, riktigt proffsigt!

9. juni 2025

Svar fra 9INE Bilvård AB

Tack så mycket för fint omdöme och roligt att höra att resultatet blev till belåtenhet. Välkommen snart igen! / KW

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket nöjd från första kontakt till slutprodukt.

Lämnade in en av mina projektbilar som skulle ha solfilm från B-stolpe och bak.
Mycket nöjd med allt från första kontakt till avhämtning av bil.
Bara en sådan liten sak som att bilen står nyspolad när man hämtar den fast man lämnat in den för annat jobb , höjer helhetsintrycket enormt.
Personlig & flexibel service , samt mycket professionellt utför jobb.

Top Notch!

8. mai 2025

Svar fra 9INE Bilvård AB

Tack för det fina omdömet! Roligt att höra att allt fungerade bra för dig när vi lade solfilm. Varmt välkommen snart igen! / KW

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lämnade in bilen för mögelsanering

Lämnade in bilen för mögelsanering, och han fixade det. Allt var perfekt lukten försvann & kändes som att det var en helt ny bil! Super bra service & super trevlig var han!! Kommer definitivt komma tillbaka & rekommendera han till folk!!

25. mars 2025

Svar fra 9INE Bilvård AB

Tack så mycket! Mycket bra att doften försvann och att du känner dig nöjd. Välkommen snart igen! / KW

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Solfilmat bilen med ett riktigt bra…

Solfilmat bilen med ett riktigt bra resultat, blev väl bemött av Karl-William. Bara plus, rekommenderar!

21. februar 2025

Tack! Vad roligt att höra, hoppas vi ses snart igen! / KW

Excellent bilvård

Sökte efter någon som kunde rengöra min bil invändigt här i Luleå och hittade Karl-William på 9INE. Mycket bra bemötande hela vägen från början till slut. Bilen blev ren o blank och är så nöjd med hans utförda jobb, inga fler fläckar kvar på klädseln. Väldigt mån om att jag skulle veta att han fixar till om något inte skulle vara till belåtenhet. Kan verkligen rekommendera 9INE.

5. februar 2025

Svar fra 9INE Bilvård AB

Tack så mycket! Roligt att höra att allt fungerat bra, välkommen snart igen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag gjorde ett misstag och orsakade…

Jag gjorde ett misstag och orsakade tydliga rosor på huven, och KW fixade det utan problem 💪 Även superbra kundmottagande.

4. februar 2025

Tack så mycket och välkommen snart igen! / KW

Allt fungerade bra

Allt fungerade bra. Ett trevligt bemötande och ett bra resultat.

23. oktober 2024

Tack så mycket! Kul att allt fungerat fint. Välkommen snart igen! / KW

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv