Ze geven onmogelijke overstaptijden op de bus. Bus waarvan ze willen dat ik overstap is dan meestal al weg, doordat mijn bus te laat is. Dus dan blijf ik zitten om wel mogelijke overstappen te hebben... Vis mer
Se hva andre synes
Habe keine Rückerstattung erhalten für nicht verwendetes Ticket. Die Verantwortung wurde auf die ÖV-Betreiber abgewälzt (?). Diese haben, natürlich , abgelehnt. Ich habe das Ticket über 9292 gebucht... Vis mer
Ik woon dichtbij een halte van waar 2 bussen rijden naar een hub waar zowel diverse (streek)bussen als trams aankomen en vertrekken. Vanuit die hub zijn er 2 trams (en div buslijnen) die station Den... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Dagelijks beantwoordt #team9292 via Facebook tussen 7:30 (weekend vanaf 9:00) en 22:00 uur vragen over het OV. Ook die van jou! Heb je een reisadvies nodig? Kijk dan op 9292.nl of app voor iPhone en Android. Ook kun je bellen met 0900-9292 (€0,90 p/...
Kontaktopplysninger
3511 GC, Utrecht, Nederland
- 9292.nl
Via 9292 een enkele reis gekocht om te…
Via 9292 een enkele reis gekocht om te shoppen met mijn dochter. Ik ga bijna nooit met bus of trein. Via de app de tickets gekocht.
Blijkbaar kan je via bv Arriva dagkaarten kopen voor rond de 7.50 pp. Ik heb via 9292 meer dan 40 euro uitgegeven. Helaas bieden ze dit niet aan via hun site of app.
Dus, eerst bij vervoerders checken voor je via 9292 iets aanschaft. Of gewoon 9292 niet gebruiken, lijkt mij beter...
Echt verschrikkelijk
Gewoon verschikkelijk! Als buitenlander zijnde of iemand die geen internet heeft op zn "smart device" kun je gewoon niks. Want deze app doet het alleen met internet. Je kunt niet eens je QR code van te voren downloaden of een screenshot nemen.
Plus.... ik heb een ticket gekocht die niet gebruikt kan worden want de train van Den Haag naar Leiden rijd niet. Lekker dan van mn geld! Bye bye
rommeltje bij 9292ov
Al weken probeer ik het saldo van mijn OV chipkaart op te waarderen. Ga je naar de bewuste pagina dan wordt er error 0404 getoond. Via een omweg geprobeerd en dan wordt een error op het veld van het kaartnummer vermeld in het Engels nota bene! Via mijn mobiele telefoon geprobeerd: hetzelfde.
Schelden klanten uit
Schelden klanten uit, discrimineren, gaan express te vroeg weg zodat mensen te laat komen, vragen dubbele tarieven. Buschauffeurs raken passagiers ongewenst aan, proberen vrouwn te versieren. Al met al simpelweg duivels die passagiers van het heden het minst gunnen. Eigenaar had beter een broodjeszaak kunnen starten.
worst customer service i have ever…
worst customer service i have ever experienced, and on top of that they charge 1 eu per minute.
Ik ben verrast door de prijs
Ik ben verrast door de prijs. Op de website kost mijn vlucht vanuit Ramsdonksveer Keizersdijk naar busstation Oosterhout 2,94. Maar in de bus betaalde ik bijna 5.
Trein ging maar gaat niet.
Liever helemaal geen ster voor Openbaar…
Liever helemaal geen ster voor Openbaar Vervoer
Klaar met die stakingen ga gewoon je werk doen joh.
Burgers kunnen er toch niks aan veranderen laat hen dan ook niet de dupe zijn 😡
Reclames zijn echt heel vervelend…
Reclames zijn echt heel vervelend tijdens het plannen van je reis
Wat een slechte site
Wat een slechte site zeg. Ongelooflijk beroerd. Bijzonder onduidelijk, slecht en verkeerd advies. Storende reclames. Heel snel veranderen. Voorheen veel beter.
Het was matig op dit moment ronduit…
Het was matig op dit moment ronduit slecht
Schandalig duur 9 van 10 trein of bus diensten rijd niet op een gegeven moment accepteer het aanbod
Als hieraan wordt toegegeven wordt alles nog duurder niet doen
Staking
Voor de zoveelste keer een staking. Waarom worden de onschuldige burgers hierin betrokken. Ik ben er helemaal klaar mee. Arriva, jij hebt er voor gezorgd dat we nu een tweede auto voor het gezin gaan halen. Hoezo milieubewust, ga daar maar eens over nadenken!
mogelijke routes worden niet gegeven wanneer dit wel mogeijk is.
Er worden opties gegeven zijn die pertinent niet de beste zijn, en reisopties waarvan ik 100% zeker weet dat ze mogelijk zijn (en sneller!) worden niet gegeven. Vaak wordt er ook ‘geen advies mogelijk’ gegeven wanneer ik 100% zeker weet dat dit wél mogelijk is. Als je een route wilt plannen vermijd dan maar OV9292 want deze app brengt je niet op de meest efficiënte maanoer naar je plaats van bestemming, of gewoon helemaal niet!
Verschrikkelijk OV
Verschrikkelijk ov. Bussen vergeten haltes... Bussen komen niet op tijd! En buschauffeurs STAKEN veel te veel. Ze laten de reizigers stikken. Ze denken alleen maar aan hun eigen salaris... Waardeloze bedoeling!!!
Aangekondigd dat er wordt gestaakt en…
Aangekondigd dat er wordt gestaakt en dat het dan in de ov9292 app wordt aangegeven. Hebben ze toch niet gedaan en dus staan er vanochtend tussen Deventer en Zwolle veel scholieren te wachten op bussen die niet komen. Dit is niet de eerste slechte ervaring met rrr Reis. Aantal keren te vroeg?? Vertrokken bussen zodat scholieren een uur moeten wachten op de volgende bus.
Echt
Echt, compleet waardeloos en nutteloos. Geen enkele bus van Bravo die op de opgegeven tijdstippen daadwerkelijk aankomt of vertrekt. Drie op de vier bussen komen gewoon standaard niet en deze website laat ze gewoon staan en zet er niks bij, alsof ze gewoon rijden. Alleen maar geld vangen, kansloze website zonder enige vorm van aansprakelijkheid.
Slecht zooitje
De verschrikkelijke combinatie van de bussen die onaangekondigd uitvallen + bussen die 20 minuten te laat aankomen is bar slecht. Ook de bussen die een kwartier van tevoren aan komen rijden en dan weer gelijk wegrijden zijn te irritant voor woorden.
Leuk dan
Moest om 7:38 bij me bus zijn ik ben er om 7:33 is die bus weg. Nou lekker dan bus gemist en te laat op school. Het komt meer door de bus zelf die gewoon te vroeg weg gaat
Gemeente Zwolle, besteed het ov alstublieft uit aan een competente maatschappij
Het is al sinds dat rrreis in Zwolle rijd een grootschalige mislukking met onvriendelijk (soms zelf ronduit onbeschoft) personeel, bussen die niet rijden en zonder aankondiging uitvallen (gebeurt vaak bij de laatste 2 á 3 ritten van de avond), niet te bereiken klanten service & niet werkend materiaal…
Goed geregeld
Sorry voor de vorige review, maar je kunt dus gewoon met je bankpas betalen in de bus. Bus reed precies op tijd, alles naar wens. Weer wat geleerd op mijn ouwe dag..
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.