Bij 4411 zou ik zeker geen betaal gegevens toevoegen wegens te onbetrouwbaar. Echter heb ik ook via overschrijving op een bepaald geen afschriften ontvangen, nog sms (een sms ter bevestiging van een n... Vis mer
Schandalig. Het parkeren werkt prima via sms en app. Echter sinds mijn verhuis 6 jaar geleden worden facturen blijkbaar nog steeds op mijn oude adres gestuurd, ondanks dat dit in de app is aan... Vis mer
De nummerplaat van mijn zoon zijn oude firmawagen ben ik vergeten te verwijderen. Hierdoor draai ik op voor de parkeerkosten van de nieuwe eigenaar. Dit meld ik aan de klantendienst (ticket nr 320382... Vis mer
In een parkeergarage start de parkeersessie met een verkeerde code (ME1 ipv ME31). Ik krijg dit in de app niet aangepast (vakje is uitgegrijsd). Die verkeerde code lijkt me toch verantwoordelijkh... Vis mer
Betaal mobiel je parking in meer dan 200 steden of koop een digitaal bus-, tram- en treinticket met de 4411-app! 4411 is de grootste parkeerapplicatie België en wordt gebruikt door meer dan 3,5 miljoen gebruikers. 🚙
Kardinaal Mercierlaan 1A, 9090, Melle, Belgia
- help@4411.be
- 4411.io
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 29 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Zeer handige app
Zeer handige app ! Nooit meer zoeken naar de parkeermeter, geen mintjes of bankkaart nodig. Nooit meer op voorhand inschatten hoe lang je zult parkeren. Super gemakkelijk en altijd correcte afrekening door 4411. Zeer aan te bevelen!

Downloaden van de app
Het downloaden van de app en registreren na 2 uur gestaakt. Er wordt geen 6 cijferige code verstuurd. Zelfs mijn gsm tweemaal opnieuw opgestart. Misschien zijn uw servers al te klein om al de data correct te kunnen behandelen?

Svar fra 4411
Parking tweemaal moeten betalen?
Parking werd betaald door provider, maar toch nog aanmaning tot betaling gekregen van 4411.
En nu?

Svar fra 4411
Nummerplaatherkenning niet compatibel met kortingsticket
De app herinnert je niet goed of de nummerplaat herkenning op staat of niet. Als je bij een bedrijf op bezoek gaat dan krijg je soms een kortingsticket voor de parking. Maar bij Q park is een kortingsticket niet compatibel met nummerplaatherkenning. Zo moest ik eens 18€ betalen voor een parkeersessie van enkele uren. Ik zet dus in het vervolg de nummerplaatherkenning af en werk terug met papier.

Svar fra 4411
Premièrement c'est pratique avantageux…
Premièrement c'est pratique avantageux aussi

Svar fra 4411
Ineens ging de slagboom vanzelf omhoog
Ik ben al lang lid van 4411 en vind dat heel erg makkelijk. Onlangs ging ik naar de Lidl aan de Vaartkom en ineens ging de slagboom vanzelf open ! Ik vroeg aan de kassier van de winkel of ik geen ticket nodig had, maar die had het te druk. Met enige ongerustheid reed ik naar buiten, en ja hoor, de slagboom ging vanzelf open ! Oef ! Maar nu weet ik pas waarom, omdat 4411 deze parking nu ook in gebruik heeft. Ik voelde me bijzonder, alsof er iemand over me waakt !

Application simple d'utilisation
Application simple d'utilisation, Utile et très pratique, entendu que devoir payer une redevance de stationnement n'est pas agréable... Je me retiens de défendre ma position sur ce sujet 😡

Svar fra 4411
Heel gemakkelijk om ermee te werkrn

Facile d'emploi pas trop de frais
Facile d'emploi pas trop de frais
Présent à beaucoup d'endroits

Svar fra 4411
Ik vind dit een gemakkelijke manier om…
Ik vind dit een gemakkelijke manier om parkeergeld te betalen: je betaalt juist wat je gebruikt.
Je kan ook opzoeken in welke zone je staat, zodat je je niet kan vergissen.
Minpunt is misschien dat je niet mag vergeten op je parkeersessie te beëindigen.
0.35€ per sms is ook tamelijk prijzig.

Zorgeloos parkeren met 4411
Zorgeloos parkeren met 4411. ,veilig en geen wachtrijen aan kassa ,gewoon top.

Svar fra 4411
Altijd plaats en vlotte correcte…
Altijd plaats en vlotte correcte betaling.

Svar fra 4411
App refuses credit cards before expiration
App refuses credit card that has been accepted over many years, because it expires in two months. Not only can I therefor not pay to park, my bank has not shared a new card yet (obviously because it has not expired yet and is perfectly working with other services) and thus I can't add new card details.

Svar fra 4411
Om betrouwbaar over te komen moet het…
Om betrouwbaar over te komen moet het bedrijf onterecht geïnde parkeerkosten terug betalen. Wij hebben in deze parking Vaartkom op 18/11 l.l. €6 aangerekend gekregen na 55 minuten parkeertijd.Dit bedrag is ondanks reactie nog niet teruggestort. Het gaat om sessie 324755974.

Svar fra 4411
Het is ons een paar keer overkomen
Het is ons een paar keer overkomen, en ik weet zeker dat we niet de enigen zijn.
U vergeet de parkeerplaats te annuleren voordat u wegrijdt.
Waarom kunt u het GPS-systeem niet gebruiken om het parkeren automatisch te annuleren wanneer u wegrijdt van de parkeerplaats?

Svar fra 4411
nog geen probleem gehad, maar wat als het zich voordoet…
ik heb nog geen problemen gehad of een storing met digitaal betaling of parkeren activeren.
ik heb geen ervaring als er een probleem optreed.
hoe pakken ze het probleem aan bij 4411 bij storing of onjuiste parkeertijd?

4411 gebruiker
Heel gemakkelijk in gebruik
De bijkomende parking gelegenheid komt duidelijk binnen