1a-win

1 win kazandiran özellikle de slotlarda iyi bahisler ve kazançlar veren bi uygulama. Herkese tavsiye ederim. Para cekmek istediğiniz zamanda paranızı kolayca cekebiliyor veya yatirmak istediginizde g... Vis mer

ıd.. 35451032. 1 win sitesini tanıdığıma çok memnunum benim her türlü problemim çözüldü baska sitelerde ugrasip sonuc alamadığım şeyleri 1 win herzaman çözdu ve kazancımı herzaman kolaylıkla cekeb... Vis mer

89728138 1Winden çok memnunum oyunlar çok keyifli kayıp yaşamak mümkün değil müşteri temsilcileri çok ilgili ve sorun olursa hemen çözülüyor ve paranızın kalması mümkün değil ödemeniz hemen geliyor ha... Vis mer

Sitenin en çok sevdiğim yanı ücretsiz çekiliş ile hediye vermesi. Spor bahislerinde kombine bonusu da ilgimi çeken iyi yönlerinden biri. Genel anlamda sevdiğim bir site tavsiye ederim. İd 55889214

1.570 TL payco ile çekim verdim…

1.570 TL payco ile çekim verdim onaylandı gözüküyor ama hesabıma para girişi olmadı
Hesap özeti istediler yolladım inceleme dediler 7 gün sürer 10 gün oldu hep aynı şeyleri söyleniyor uzattılar durdular çözüm yok 1win markasına yakişmiyor canli destek aynı şekilde çözümsüz
ID 9977242
Sorgu kodum: PMNT-2843539
Artık sorunum çözülsün

18. mai 2025
Logoen til 1a-win

Svar fra 1a-win

Merhaba!
Çekiminiz ödeme sistemi tarafından reddedildi ve paralar oyun bakiyenize iade edildi. Yaşanan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Saygılarımızla, 1win ekibi.

Benden olumlu bir mesaj yazma mı…

Benden olumlu bir mesaj yazma mı istemişler , size verecek olumlu bir cevabım yok, destek hattınız çok zayıf olası problemde çözüm yöntemi yok, sitenizde muhatap ola bilecek ve arama ile geri dönüş yapacak bir servisiniz de yok , bundan iki hafta önce oyun oynadım ,kazancı mı çekim talebi yaptım siteden onayladı ancak hesaba geçen hiç birşey olmadı, destek ekibi ne her yazdığımda 48 saat cevabı geliyor, hesap harketlerinde onaylı diyorum hesaba geçmedi 48 saat diyorlar yine otomatiğe bağlamışlar , bekledim ve 48 saat sonra yazdım bu sefer bende banka hesabıma ait hesap hareketlerini PDF istediler onuda attım gerekli departmana belirti size 1 yada 7 gün içersinde bilgi verilecek dedi , yazıyorum ve şimdi yine aynı mesaj sitede destekte zayıf yani kazanç güme gitti .

14. mai 2025