De 1e zending glazen was door de bezorging kapot gegaan. Na contact met 123Glaswerk kreeg ik op zeer korte termijn een nieuwe set glazen toegestuurd. Echter, in 1 v die glazen bleek een barst te zitt... Vis mer
Ik had twee theeglazen besteld en die zijn perfect geleverd zoals aangegeven op de webshop. Zeer mooie glazen. Als ik geniet van een kopje thee (hetzij van een builtje, hetzij van losse thee in het sp... Vis mer
De klantenservice is heel onvriendelijk en leugenaar Ik heb bijna maand geleden een artikel geretourneerd Ze hebben mijn geld niet teruggestort wanneer ik heb gevraagd waarom ze hebben pas vanda... Vis mer
Een fijne en overzichtelijke website! In eerste instantie was er iets fout gegaan met de levering van de bestelling, maar dit hebben ze heel netjes en snel opgelost. Ze zijn makkelijk te bereiken en... Vis mer
Bent u opzoek naar nieuwe wijnglazen, longdrinkglazen of welk ander glas dan ook? Dan ben je bij 123Glaswerk aan het goede adres. Bekijk bij ons de beste kwaliteit glazen voor een betaalbare prijs. De beste merken kan je vinden bij ons.
Menadostraat 7, 3532SM, Utrecht, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Zeer snelle service en goede helpdesk! Aanrader

Svar fra 123Glaswerk
heel goed werk gedaan . vriendelijk ik had nog geen glazen wasser . heel blij met ze

Svar fra 123Glaswerk
Snelle afhandeling van de bestelling en op een goede manier verpakt. Het betreft hier glazen.

Svar fra 123Glaswerk
Mooie theeglazen ontvangen, precies zoals ze op de site stonden.
En een super snelle levering echt top

Svar fra 123Glaswerk
Mooie glazen, snelle levering en gezellige eigenaar die je goede advies geeft! Zeker een aanrader voor de volgende.

Svar fra 123Glaswerk
Super mooie glazen! Snelle levering en eerlijke website. Erg blij mee!

Svar fra 123Glaswerk
Bij 123 glaswerk de prachtige lijn van Zwiesel gekocht. Super blij mee en snelle levering.

Svar fra 123Glaswerk
Snelle levering. Product komt overeen met afbeeldingen. Ziet er goed uit en drinkt fijn.

Svar fra 123Glaswerk
Goed geholpen door Quinten na constatering van 2 gebroken glazen bij levering. Contact verliep soepel en snel. Het is netjes opgelost met 2 nieuwe glazen. Thanks!