2 dagen levertijd volgens de website. Mede daarom besteld omdat we zonder warm water zitten .Na 1 week contact opgenomen. Wordt zonder enig excuus of uitleg meegedeeld dat de boiler na anderhalve we... Vis mer

Door het verbod op gas gestookte geisers moesten mijn opa en oma een oplossing vinden om hun warmwatervoorziening. Nadat ik ze in contact had gebracht met 123boilers werden ze voorzien van vakkundig a... Vis mer

Goed geholpen door de telefoon met de aanschaf van de warmtepomp boiler. We hadden een aantal vragen over een paar modellen die allemaal snel beantwoord konden worden. Levering kwam een paar dagen lat... Vis mer

Een hele fijne en praktische website, bestellen is zo gedaan. Paar dagen later staat de installateur op de stoep met de nieuwe boiler en binnen no time geinstalleerd en was hij weer weg. Zou dit ieder... Vis mer

1. Leverandør av varmtvannsbeholdere

123boilers verkoopt Elektrische boilers en CV ketels. Als meer dan 15 jaar verkopen wij kwaliteit en bieden de service die klanten van ons verwachten.

3,9

Bra

Har svart på 11 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Ik heb dit bedrijf Benaderd via e-mail

Ik heb dit bedrijf Benaderd via e-mail

Meerdere malen geprobeerd telefonisch contact te krijgen

Geen antwoord geen antwoord

Chauffeur telefonisch gesproken om aan te geven dat ik mijn bestelling heb geannuleerd

En niet bezorgd hoeft te worden

Tog heb ik de zelfde dag een sms bericht gekregen dat het afgeleverd is bij mijn adres

op mijn beveiliging camera’s is niks van een boiler levering te zien

Ik ben zelf een business ondernemer en zal nooit zo mensen behandelen of iets aan beginnen wat belastend is

Verwerk mijn annulering A U B
Bestelling #25015 Vlaardingen

Voordat ik juridisch stap onderneemt

19. desember 2024

Ik heb online besteld nadat ik 4 dagen…

Ik heb online besteld nadat ik 4 dagen niets hoorde van jullie heb ik gebeld en toen bleek dat de bestelling nog niet in de planning stond vanwege dat er geen rit naar Limburg was, nadat ik maar weer eens contact opnam omdat ik weer niets hoorde bleek dat de bestelde boiler niet eens besteld was. Uiteindelijk 2 weken later zou hij geleverd worden, mijn klant is daardoor de dupe dat ik later pas kan installeren, waardoor ik weer een keer 45min extra moet rijden. Slechte communicatie na betaling en bestelling

16. desember 2024

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Op de website staat: boiler op voorraad en levering in 2 werkdagen.
De praktijk: géén boiler op voorraad en ook geen enkel contact mogelijk.

12. november 2024

De boiler voldoet prima.👍🏻

De boiler voldoet prima en dat voor een goede prijs. Verbeterpunten zouden zijn: beter/sneller bereikbaar per mail/telefoon. Nu ben ik de boiler voor de zekerheid gaan ophalen terwijl dat achteraf niet hoefde. Eigenaar is een aardige gast die het momenteel wat te druk heeft, maar zeker goed is voor een gegarandeerde levering. Duss.. 👍🏻

12. november 2024